- Emoji Skoru
- 472
- Puanlar
- 18
Kendimiz vuruyormuşuz canım.kızlar çatlatması iğnesi dedikleri doktor kendi mi vuruyor siz eczaneden alıyorsunuz nasıl oluyor tam anlayamadım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kendimiz vuruyormuşuz canım.kızlar çatlatması iğnesi dedikleri doktor kendi mi vuruyor siz eczaneden alıyorsunuz nasıl oluyor tam anlayamadım
Ay bu ay bende letu kullanacağım ilk defa. Yarın başlıyorum. Birde çatlama iğnesi öncesinde de değerlendirdiniz mi? Yoksa iğne sonrası mı sadece?Yumurtlama dönemi ilk defa akıntı veya ağrı olmadı evet letu kullandm
Bende bu ay onu alayım diyorum diğelrrini kullandım ama bu ay da ona şans verelim bakalım hayırlısıylaEvet hiç yanıltmadı
Ama tarihlerimiz aynı canım benimde o tarihler senin ovülasyon çok yapmasanda benden pay biç doğru yani aynı zamanda yapmışız bu ay olmazsa öteki ay deneyeceğiz maalesef burada her ay deniyoruz işte bu kesin garanti olacak değil ki rabbim ne zaman isterse o zaman olacak mecburÖyle de işte his olarak bide ben bakıyorum da öyle hiç çok düzenli ovulasyon yapmadım yada iki marka farklıydı pik gördüm 3 gün ilişki pik günü dahil bu kadar
Eczaneden isteyip alabilirmiyiz acaba yoksa reçete gerekir değil mi iğne içinKendimiz vuruyormuşuz canım.
Canım bende düşük yaptım. Onunla vedalaşmak gerekiyormuş. Vücut hala kendini gebe hissediyormuşOrası tabiki öyle ister istemez korkum var ben ikinci kürtajımdan sonra 7 ay geçti ilk defa bu ay denedik tutucak mı sağlıklı olur mu sürekli düşünüyorum iki defa kayıp ve gerçekten zor günler geçirmeme rağmen hala erken öğrenme çabasına giriyorum elimde olmadan tutamıyorum kendimi
Evet doğru peki senin eylül kaçı regl ve pik ne zamandıAma tarihlerimiz aynı canım benimde o tarihler senin ovülasyon çok yapmasanda benden pay biç doğru yani aynı zamanda yapmışız bu ay olmazsa öteki ay deneyeceğiz maalesef burada her ay deniyoruz işte bu kesin garanti olacak değil ki rabbim ne zaman isterse o zaman olacak mecbur
Canım sabah ve akşam aynı kutuda 2980₺ dediler bana.Canım femibloom fiyatı nedir?
Şimdi yen, bi gebelik denemesine geçtik ya ondan bi duygusallık basıyor :)Canım bende düşük yaptım. Onunla vedalaşmak gerekiyormuş. Vücut hala kendini gebe hissediyormuş
Onu hiç bilmiyorum canım.. belki buradaki kızlar yardımcı olur..Eczaneden isteyip alabilirmiyiz acaba yoksa reçete gerekir değil mi iğne için
Canım femibloom fiyatı nedir?
Canım ya femibloom içeriğini bulamadım. Fotoğraf çekip atar mısın?
www.bloomwellpharma.com
daha bugün annem dedi arkadaşı düşük yapmış ertesi ay hamile kalmış. Bende 2 ay bekledim sonra başladım. 5 ay oldu hala yok. O yüzden bir kaç tanıdığım öyle dedi vedalaş diye minik ayakkabı ve emzik almıştı eşime haber vermek için onları da verecem birilerineŞimdi yen, bi gebelik denemesine geçtik ya ondan bi duygusallık basıyor :)
Güzel haberlerini bekliyoruz canımİnşallah olacak merak etme. Çok güzel gelişti çünkü senin hiç sıkıntı çıkmayacak. Evet canım 3. Günündeyim. Yarın letu başlıyorum. Hem kimyasal sonrası hemde yumurta büyütme olduğu için bu döngüden umutluyum. Bu ay istediğimi elde edeceğim Allahın izniyle.
reçetesiz canım devlet karşılamıyor çatlatıcı iğneyiEczaneden isteyip alabilirmiyiz acaba yoksa reçete gerekir değil mi iğne için
ben sağlık ocağında vurdurdum canım 36 saati ayarlayıp. Dedim 11:30 da vurunacağım dedim o dk vurdu göbektenKendimiz vuruyormuşuz canım.
Ya benimde kaybım var aldığımız eşyalar var vermek mi gerekiyor acabadaha bugün annem dedi arkadaşı düşük yapmış ertesi ay hamile kalmış. Bende 2 ay bekledim sonra başladım. 5 ay oldu hala yok. O yüzden bir kaç tanıdığım öyle dedi vedalaş diye minik ayakkabı ve emzik almıştı eşime haber vermek için onları da verecem birilerine
Evet canım vermemiz gerekiyormuş. Benim prolaktin süt hormonları 17 çıktı diyetisyen görümcem vücut kendini hamile olarak görebiliyor ver onları başlarına dedi sonra benim sol göğsüme bir sızı girdi. Aaaa dedi annemde çocuklar uyanacak birazdan göğsüm ağrıyor derdi dedi. Anne hissedermiş göğüsünden sızısından herşeyi. Vedalaşamadığın için hamile kalamıyorsun dedi.Ya benimde kaybım var aldığımız eşyalar var vermek mi gerekiyor acaba
Ben düşük yaptığım ilk hamileliğimde hiç bir şey almamıştım. Bir söz var. Doğmamış bebeğe don biçilmez diye. Atalarımızın vardır bir bildiği. Doğuma çok yakın alırım heralde. Bence almayın. Herkesle hemen paylaşmayın. 12 hafta bekleyin söylemek için.Ya benimde kaybım var aldığımız eşyalar var vermek mi gerekiyor acaba
Sagol canım diğer takviyelerle doz ayarlaması yapmam gerekecek ama elimdeki polysitol bitsin bu aliyim. İçinde ala olması iyi. Ayrıca astaksantin kullanıyordum bunda var kendiminkini bırakırım. Ekstra 100 mg de Q10 eklemiş olurum toplam 300 mg ye gelir. Benim yaşıma uygun olur.![]()
Bloomwell Pharma - İlaç, Gıda Takviyesi ve Kozmetik | BLOOMWELL PHARMA
Bloomwell Pharma, Türkiye merkezli ilaç, gıda takviyesi ve kozmetik ürünleri ile sağlığınızı destekler. Kaliteli ve güvenilir ürünlerimizle yaşam kalitenizi artırmayı hedefliyoruz. Doğal içeriklerle formüle edilmiş ürünlerimizi keşfedin.www.bloomwellpharma.com
Valla aşkım ben bu sefer doğmasını bekleyeceğim. O kadar nazardan çekiniyorum artık. Hamileyken memlekete bile gitmicemBen düşük yaptığım ilk hamileliğimde hiç bir şey almamıştım. Bir söz var. Doğmamış bebeğe don biçilmez diye. Atalarımızın vardır bir bildiği. Doğuma çok yakın alırım heralde. Bence almayın. Herkesle hemen paylaşmayın. 12 hafta bekleyin söylemek için.