Gebeliğe Hazırlık 2026 EKİM-KASIM-ARALIK GEBELİK PLANLAYANLAR🤰🏻🤲🏻💖

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar merhaba, mayıs-haziran ekibindenim ben🥳sizin de fikrinizi almak istedim. Bgood marke üstteki, alttaki hemen peşine yaptığım predictor early. Ama predictoru çok az bi idrarla yaptım. Pcosum var. Yalancı çizgidir üstteki değil mi? Çizgi görünce bi heyecanlandım ama predictorda yok. Bgoodla öğrenen var mıdır?

Teşekkür ederim🌸
Ay bgood hiç kullanmadım ben ama baya belirgin aynı çişle iki marka yapmak daha garanti olacaktır

Ay bgood hiç kullanmadım ben ama baya belirgin aynı çişle iki marka yapmak daha garanti olacaktır
Ya evet öyle bekirgin görünce acaba mı dedim ama predictorda çıkmaması çok da umutlandırmadı.

Öylesine yapmıştım valla bilsem böyle çıkacak ilk predictoru yapardım🥹

Kızlar merhaba, mayıs-haziran ekibindenim ben🥳sizin de fikrinizi almak istedim. Bgood marke üstteki, alttaki hemen peşine yaptığım predictor early. Ama predictoru çok az bi idrarla yaptım. Pcosum var. Yalancı çizgidir üstteki değil mi? Çizgi görünce bi heyecanlandım ama predictorda yok. Bgoodla öğrenen var mıdır?

Teşekkür ederim🌸
Bebeğim bgood markayı hiç kullanmadım bilmiyorum.
Predictor eğer internetten aldıysan onda da problem çıkıyor istersen imkanın varsa bir kan ver 🙏🏻✨

Bebeğim bgood markayı hiç kullanmadım bilmiyorum.
Predictor eğer internetten aldıysan onda da problem çıkıyor istersen imkanın varsa bir kan ver 🙏🏻✨
Ya daha önce days comfort ile de pozitif gördüm, kanda negatif çıktı. Bu da aynısı yüksek ihtimalle diye hiç kan veresim yok😂 şimdi okuyorum da çok fazla yalancı pozitif çıkarmış marka. Şehir dışındayım bir de kan verip tatilimi üzücü hale getirmek istemedim🫠

Herkese merhaba. Biz de 2 senedir deniyoruz olmadı geçen ay letu + ovitrelle kullandım. Bu ay gonal f verdi 37.5 dozla 2 gün sonra kullanmaya başlıcam bakalım. Yaş 36 eşimin de benim de tahlillerimiz normal. Umarım bu ay hepimiz güzel haberler alırız
Merhaba canım aramıza hoşgeldin 🌸
Umarım en kısa zamanda güzel haberler alırsın burası sana şans getirsin 🧿💖

Ya daha önce days comfort ile de pozitif gördüm, kanda negatif çıktı. Bu da aynısı yüksek ihtimalle diye hiç kan veresim yok😂 şimdi okuyorum da çok fazla yalancı pozitif çıkarmış marka. Şehir dışındayım bir de kan verip tatilimi üzücü hale getirmek istemedim🫠
Aaağğğ çıldıracağım 😂 days doctor yalancı pozitif veriyordu ama days comfortu bilmiyordum 😂🙏🏻
Bebetime Awox prodoctor ile deneme imkanın varsa onları tercih et canım 🌸

Aaağğğ çıldıracağım 😂 days doctor yalancı pozitif veriyordu ama days comfortu bilmiyordum 😂🙏🏻
Bebetime Awox prodoctor ile deneme imkanın varsa onları tercih et canım 🌸
Yarın yine deneyeceğim canım çok teşekkür ederim, burdaki eczanede bunu bulabildim diye almıştım. Predictoru evden getirmiştim😂 Test perilerimi gideriyim dedim daha fena oldu ahahahha

Back
X