Gebeliğe Hazırlık 2026 EKİM-KASIM-ARALIK GEBELİK PLANLAYANLAR🤰🏻🤲🏻💖

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Anladım canım o zaman bişey diyemiyorum ama grupta çok Pcos hakkında konuşuyoruz hatta dün diyetisyenimiz sağlıklı beslenme ile ilgili yazdı okuyabildin mi bilmiyorum 🙏🏻
Görmedim kuşum tatildeydim siteye hiç girmemiştim. Bakacağım şimdi hemennnnnn🌸

Ben de diyet spor takviye üçlüsündeyim🥹 son 2 ayda regl süremi kısalttım baya ilaçsız regl olmakta zorlanıyordum geçen ay 40lı günlere düştü döngü sürem🌸

Bol hareket sağlıklı beslenme deniyorum bakalım hepimizin sağlıkla bebişleri olacak umarım🥳

Görmedim kuşum tatildeydim siteye hiç girmemiştim. Bakacağım şimdi hemennnnnn🌸

Ben de diyet spor takviye üçlüsündeyim🥹 son 2 ayda regl süremi kısalttım baya ilaçsız regl olmakta zorlanıyordum geçen ay 40lı günlere düştü döngü sürem🌸

Bol hareket sağlıklı beslenme deniyorum bakalım hepimizin sağlıkla bebişleri olacak umarım🥳
Tabiiki olacak hayatımm 🤍🌸
Sadece biraz çaba ve emek gerekiyor biraz da sabır 🙏🏻🌸
Müsait oldukça grubu takip etmeye çalış herkes bildiklerini paylaşıyor aşkım ✨🥰😍

Eklentiler

• IMG_6079.webp
    IMG_6079.webp
    56,6 KB · Görüntüleme: 30
Yumurtlamayı testle mi takip ettin dpo 15 e göre silik
evet pcosluyum ben, 12 eylül yumurtlama 13 eylül çatlama gördüm. 1 haftadır göğüs hassasiyetim, 4-5 gündür de kasık ve bel ağrılarım var. salı günü de çok hafif lekelenmem oldu

Aşkım kaset erken karışık yapmıştım bi prodoctor bi labo bi surelab bide innovita hepsinde gördüm beta 7 çıkmıştı
Ne kadar erken yakalamışsın dün kaset yaptım ama çıkmadı markası bu söylediklerinden değil bilindik marka değildi prodoctor internetten sipariş ettim yarın yarından sonra gelir heralde de şimdi eşime söyledim nöbetçi eczaneden erken gebelik testi aldırıcam ama iyi bi marka satmıyorlar hep bilinmedik değişik marka inşallah iyi bi test iyi sonuçlar alırım iki kaybım var nedense bu sefer çok sabırsızlık da var üstümde 🥹🤍

Ben artık ağzımdan cikanlardan korkmaya başladım artık gerçekten konuşmayı bırakıp akışa birakicam heralde adetim geçse bile ilerde olsada 3 aysa 3 ay bekleyip sonuç görmek istiyorum çok yorucu senenin yarısında 2 kez hamile kalıp 2 kez kaybetmek dediklerine sonuna kadar katılıyorum desteğin için çok ama çok teşekkür ederim yerden göğe kadar haklısın ama herşeye 0 dan başlamak çok zor dibi görmek cok zor empati kurduğum insanları şimdi daha iyi anlıyorum
Merhaba forumu okudum ve bu mesajınız karşıma çıktı aynı şeyleri yaşamışız 1 sene içerisinde 2 kez gebelik kaybı yaşadım ve 6 yıl beklememin sonucunda
Hiç bir şey zor değil yada imkansız bu şekilde düşünmeyin lütfen herşeyi oluruna bırakın stres beklenti olmasın 5 yılın sonunda bunu çok zor hazmetmiştim yumurta takip kiti macunlar denemediğim şey kalmadı herşeyi akışına bıraktım ve hamile kaldım 2 bebeğimide kaybettim tabi yine aynı şekilde akışına bırakacağım tabiki genetik testi doktorlarla görüşme saglayacım ama herhangi bir problem olmadıgını anladıgımda isterse 3 yıl sonra gelsin bunu kafama takmayacağım çünkü bunu düşündükçe planladıkça dahada ileriye gidiyor yada bir şeyi çok istemek daha kötü sonuçları doğurabiliyor:) akışına bırakalım iyi olsun güzel olsun

Back
X