Gebeliğe Hazırlık 2026 EKİM-KASIM-ARALIK GEBELİK PLANLAYANLAR🤰🏻🤲🏻💖

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tabiiki olacak hayatımm 🤍🌸
Sadece biraz çaba ve emek gerekiyor biraz da sabır 🙏🏻🌸
Müsait oldukça grubu takip etmeye çalış herkes bildiklerini paylaşıyor aşkım ✨🥰😍
En zoru o aşkitom ya ama alıştım artık birkaç aydır deniyoruz sabretmeyi öğretti diyelim🫠

Okuyorum sık sık bu başlığı da🥰 bu ara biraz kafa dinlemek istiyorum sadece, biraz yordu bu süreç. Beklemek, sürekli acaba mı modunda takılmak zor geliyor biraz😂

En zoru o aşkitom ya ama alıştım artık birkaç aydır deniyoruz sabretmeyi öğretti diyelim🫠

Okuyorum sık sık bu başlığı da🥰 bu ara biraz kafa dinlemek istiyorum sadece, biraz yordu bu süreç. Beklemek, sürekli acaba mı modunda takılmak zor geliyor biraz😂

Başlıklar arasında gezinmek de kafanı birazcık karıştırabilir😂

Ayrıca bu gruptan çıkıp başka gruplarda takılmaya da bir ihanet sayabiliriz😂😂😂💖

Kızım iki yaş krizinde o kadar çok ağlıyor o kadar strese giriyorum ki vazgeçmeme ramak kaldı
Hayatım neden vazgeçiyorsun zor olduğunu tahmin edebiliyorum amakendin de diyorsun işte dönemsel bir atak geçiriyor sen hedefinden sakın vazgeçme bir tanem🙏🏻💖

Yok tabikisi pilatese başlicam her gün yürüyüş yapmaya çalışcam diyetiysen arkadaşın dediklerini yapmaya çalışacağım
Baby ben regl düzenimi ağırlık kaldırmaya başlayınca düzelttim biraz. Aklında olsun. Çok yüksek ağırlıklar kaldırmıyorum ama pcosun varsa eğer testesteron dengesini kurmana en iyi ağırlık kaldırmak yardımcı oluyormuş🫠

Başlıklar arasında gezinmek de kafanı birazcık karıştırabilir😂

Ayrıca bu gruptan çıkıp başka gruplarda takılmaya da bir ihanet sayabiliriz😂😂😂💖
Ahahaha hepimiz aynı yolun yolcusuyuz♥️

Baby ben regl düzenimi ağırlık kaldırmaya başlayınca düzelttim biraz. Aklında olsun. Çok yüksek ağırlıklar kaldırmıyorum ama pcosun varsa eğer testesteron dengesini kurmana en iyi ağırlık kaldırmak yardımcı oluyormuş🫠

Ahahaha hepimiz aynı yolun yolcusuyuz♥️
Pcosum yok diye biliyorum ama regl bittikten sonra doktora gidicem bu aralar çok hareket edemiyorum kilo falan da aldım

Kızlarım durumumu güncelliyorum🌸
Bugün regli oldum. Yani beklenendeen iki gün önce oldum😶‍🌫
28 ine doktora randevu aldım gideceğim💁‍♀️💃💕
Sat: 26 Eylül - Bat: 26 Ekim 💐🤲🏻❤‍🩹
@doriath 😚🌸
Bebiş yoksa erken gelmesi iyidir canım. Gelmeyip bekletmesinde uzatmaları oynamasaydan kat kat iyidir 🙂 randevu alman da iyi olmuş genel durum kontrolünü yapmak adına. Önümüze can sıkmadan umutla bakmaya devam ❤️🌷🫂

Pcosum yok diye biliyorum ama regl bittikten sonra doktora gidicem bu aralar çok hareket edemiyorum kilo falan da aldım
Senelerce reformer yaptım, sonra ayağımı sakatladım ve çok kilo aldım bende. Spor falan yapamadım baya bir süre iş, sakatlık derken. Şimdiyi bir pt ile haftada 3 gün ağırlık antrenmanı yapıyorum hem kiloma iyi geldi hem de döngüm düzelmeye başladı. Pilatesten aynı etkiyi alamadım ben. Pilates daha çok core kasları için güzel, hamilelik dönemi ve doğum için çok öneriyorlar. Ama hamilelik öncesi kas kütlesi kazanmak açısından ve hormon düzenlemesi açısından ağırlık kaldırmak daha iyi.

Pcosun olmasa bile aklında olsun diye dedim. Tabii bana iyi gelen sana kesin iyi gelir diye bir iddam yok sadece deneyim paylaşmak istedim✨

Days doctor yapma kuzu sahte pozitif çok veriyor başka bir markaya ulaşabilirsen daha sağlıklı olur ✨
Ay yok kii burayı ben anlamadım kaçtane eczane gezdim hiç predictor yok iyi bişey yok bide pazar bugün seçim sınırlı nöbetçi eczanede tek o var ama geçen yaptım bundan negatif sonuç vermişti bi üç gün önce falan

Kuşum ben de özledim 🥹 çok geçmiş olsun. Sende ovulasyon haftasınds ciddi ağrılar oluyordu ki bende de olduğu için daha önce konuşmuştuk senle. Ama endometriozise baktım şimdi başka belirtileri çok fazla ve onların birçoğu bende yok ama yorgunluk gibi genel belirtileri de olanlar var onu da buna yormak zorlama olur Bir de ovulasyon dönemindeki ağrıdan değil de adet dönemindeki ağrıdan bahsediliyor daha ziyade o hastalıkta. Ara dönem kanamaları olabiliyormuş. Tuvalet yaparken ağrı oluyormuş. Bunlar mesela bende yok. Sadece son bir iki yılda ovulasyon dönemim çok ağrılı olabiliyor benim çatlayana kadar. daha önce hiç rahim ultrason muayenesi oldun mu canım? Ben de eskiden birşey yoktu sonradan gelişebilir mi bilmiyorum.
Belirtilerine baktığında sende çoğu var diyebiliyor musun?
benim de belirtilerim tam olarak klasik endometriozis belirtileri gibi değildi zaten. adet döneminde ağrım oluyor ama asıl beni zorlayan yumurtlama dönemindeki ağrılar. lh testim belirginleştikten 2-3 gün sonra başlayıp bazen yumurta çatlayana kadar çok şiddetli devam ediyor. son zamanlarda ağrılarımın sıklığı ve süresi de arttı, bazen uyanır uyanmaz başlıyor ve saatlerce devam edebiliyor. 7 yıldır bu ağrıları çekiyorum ve gittiğim doktorlardan net bir cevap alamadım. şimdi 3. evre endometriozis tanısı aldım. ben de açıkçası belirtilerimin bu kadar farklı olabileceğini bilmiyordum. o yüzden senin de mutlaka detaylı değerlendirilmeni isterim güzel kuşum❤️

Günaydın kızlar yaklaşık 2 haftadr yokum gelismelerden haberdar değilim hamiş olduğunu öğrenenlere Rabbim sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin, bu iki haftada biraz düşündüm ve iki ay zaman verdim kendime kilo vermek istiyorum 10 kilo civarı gittigi kadar gitsin diye düşünüyorum bu arada bebiş denemelerine ara veriyorum iki aylık . Sizleri cok seviyorum yaklasık 3 ay boyunca eksiksiz okudum buradaki konuşmaları hepiniz ayrı ayrı çok tatlı ve özel anneler olacaksınız ❤️

@doriath kuzum beni listeden cikartabilirsin sonra geldigimde yeniden yazarim ben Allah izin verirse🫰🏻
canım benim hakkında hayırlısı olsun inşallah bence kendine biraz zaman ayırman da çok güzel bir karar hem bedenin hem kafan biraz dinlenmiş olur bu süreçte istediğin kiloyu da sağlıkla verirsin❤️ bebiş denemelerine ara vermek bazen insana gerçekten iyi gelebiliyor döndüğünde de inşallah çok daha güzel haberlerle gelirsin seni burada yine görmek isteriz kendine çok iyi bak allah gönlüne göre versin🥰

Kızlar merhaba :) İnşallah hepimiz emeklerimizin karşılığını alırız bende denemelere inşallah önümüzde ki ay başkayacağım, 8 yıllık evliyim bu süreçte 8 belki 9 kimyasal gebelik yaşadım, tüm tahliller normali işaret ediyordu ta ki rahim filmi çekilene kadar bundan 5 yıl önce rahim filmi çekildi y rahim , Histereskopi gerekli denildi ama tek doktorla kalmak istemeyişimizden 7-8 doktora danıştık özel devlet ne varsa artık :) Görüşler çok çok farklı olduğu için farklı yollarla denemelere devam ettik ama yine kimyasal gebelikler devam ediyordu, bir doktor rahime dokundurursan bir daha asla hamile kalamazsın diye keskin bir tanı da bulununca korktum açıksacı uzun bir süre denemeye cesaret edemedim bile. Ama öyle de olmuyor böyle de olmuyor diyip bir cesaretle bu ay tekrar tedaviye başladım bu gittiğim doktoru da bir senedir yakınen takip ediyordum ya histereskopi olup çocuk sahibi olacaksın yada olmayacaksın başka hiç bir sorun yok deyince birden kendimi histereskopi hazırlığında buldum 🫠 Çok şükür geçen hafta salı günü operasyonu oldum şuan hem iyileşme hem adet bekleme dönemindeyiz. Adet başlayınca hemen femera kullanmaya başlayacağım , belki benim gibi olan süreci yaşamış olan vardır içinizde, kalbim çok yorgun ama inşallah sonuca hayırlısı ile güzellikle kolaylıkla ulaşırız hep birlikte 💜

Back
X