Gebeliğe Hazırlık 2026 EKİM-KASIM-ARALIK GEBELİK PLANLAYANLAR🤰🏻🤲🏻💖

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
daha öncesinde değerlendirdiğin oldu mü çünkü pik ve çatlama günü öncesi olan ilişkiler daha değerli diyor doktorlar
normalde yumurtlama günüme vardı benim ama erken yumurtlama oldu takvimde daha geç diyordu öncesinde değerlendirme yani şöyle baya öncesidir yakın zamanı değil bir kaç gün daha öncesi ama o da pozisyon olarak zaten çoğu gitti kalmamıştır içeride diye düşündüm yani belki geç bile yakalamış olabilirim piki anlayamadım tam daha önceki gebeliklerde ikisi de aynı koyulukta olunca ilişki oldu onlar tutmuştu

Ben regl oldum bugün regldaş ama sen olma pozitifle geel🌸
Ay beraber miyiz biz. Hayırlısı olsun bitanem 🌸 inşallah pozitiflerler gelirim 🤲 bir arkadaşımla da aynıydık gecikmişti 2. Gün negatifti 4. Gün erken gebelik testinde silik çıkmıştı öyle öğrenmişti umarım öyle bişeyler olur 🤲

Genelde fiyatı uygun diye satıyorlar bazı testleri
Sen içini ferah tutmaya çalış kara gün kararıp kalmaz elbet aydınlığa çıkar ✨🤍
İnşallah canım birinde okudum dpo 10 da negatif 2 gün sonra pozitif görmüş yani benim bunu görmem için 2-3 gün daha var ama işte hissiyat olarak 😔🤍

İnşallah canım birinde okudum dpo 10 da negatif 2 gün sonra pozitif görmüş yani benim bunu görmem için 2-3 gün daha var ama işte hissiyat olarak 😔🤍
Evet canım burada bizim de öyle bir arkadaşımız var önce negatif gördü sonra pozitife döndü 🧿🙏🏻🤍

Evet canım burada bizim de öyle bir arkadaşımız var önce negatif gördü sonra pozitife döndü 🧿🙏🏻🤍
Ondan daha gün var aslında kendimi de zorlamamam gerek te burda çok aktif olmaya başladım hiç çıkmıyorum belki etkilenince insan zorluyor pozitifi görmeye erken bi zaman bile olsa 🤷‍♀️🥹

Ondan daha gün var aslında kendimi de zorlamamam gerek te burda çok aktif olmaya başladım hiç çıkmıyorum belki etkilenince insan zorluyor pozitifi görmeye erken bi zaman bile olsa 🤷‍♀️🥹
İstediğin için bir an önce olmasını umut ediyorsun bir an önce pozitif görmeyi bekliyorsun çok normal sonuç olumsuz bile olsa ümidini kaybedecek bir durumun yok şu an için🥹🌸

Ay beraber miyiz biz. Hayırlısı olsun bitanem 🌸 inşallah pozitiflerler gelirim 🤲 bir arkadaşımla da aynıydık gecikmişti 2. Gün negatifti 4. Gün erken gebelik testinde silik çıkmıştı öyle öğrenmişti umarım öyle bişeyler olur 🤲
Beimde 28di 1 gün erken oldum inşallah senin öyle aşkım 🌸🤩

Pcosum yok diye biliyorum ama regl bittikten sonra doktora gidicem ç

bel boyun ağrılarım var hem ona iyi gelsin. Hem de hareket edeyim diye düşündüm ağırlık olarak kızımı kaldırıyorum 😂
Canım hormon testi için adetin 3.-4. gelin diyorlar bilgin olsun

Aslında seviyorum da benimkide bi kabulleniş aşko🫣 işin kötü tarafı testim bitti kuzum🤣🤣 ilçede var da Bebetime onuda almak istemiyorum. Salı gününe kadar gecikme olursa kan veririm olmadı bi
Kuzum bende bebetime erken, saatler sonra hatta bir gün sonra bile kuruma çizgisi göstermedi. Ben de o kabullenişleri umutsuzca test yaparak geçiriyorum her ay 😂 testte çizgi çıksa görmücem öyle beklentisiz 🤣

kan testim negatif kaset testlerim pozitif 🤣🤣 dün kan vermiştim 1.6 regli bekliyorum ben ya
Çok ilginç ama testte pozitif kanda negatif ve günler sonra kanda da negatif çıkanlar da oluyor. Nasıl oluyor anlamıyorum ama üç beş kez denk geldim buna da

Yumurtlama testıne ne zaman başlıcaların
Ben mi döngümün 6 günündeyim ama 11 gününde deneme başlıcam daha sık olarak şuan 2 günde 1 3 günde 1 deniyoruz o gün bi gün bi gün deniyeceğiz daha sipariş vermedim ovulasyonda oda stres yapıyor artık yumurtladığımız günleri bildiğimiz için alıyım mı almayım mı düşünüyorum

Merhaba 6.gün 5ab embriyo transferi oldum tramsferi saymazsak 6.gün sabah ilk idrarla yaptım awox marka 4.günden beri yapıyorum hiçbirşey cıkmamıstı biraz durdukca gölgelik cıktı sizde bakarmısınız buraya yükleyincede kaliteside düşüyor biraz yada daha belirgin mi cıkmalıydı varsa testin azizliğinede ugramak istemiyorum

Eklentiler

• IMG_3640.webp
    IMG_3640.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 36
  • IMG_3639.webp
    IMG_3639.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 35
Kuzum bende bebetime erken, saatler sonra hatta bir gün sonra bile kuruma çizgisi göstermedi. Ben de o kabullenişleri umutsuzca test yaparak geçiriyorum her ay 😂 testte çizgi çıksa görmücem öyle beklentisiz 🤣
Ben onda da yalancı pozitif gördüm aşko kabak gibi korkuyorum oyüzden almaya kan verme travma oldu artık bunların yüzünden🤣 ikimizin bakış açısı aynı sıfır beklenti🫂 umarım bi gün o haberi veririz birbirimize 🥹💕

İnşallah kolaylıkla olsun🫠 Bizim genetik sonuçlarda faktör 5 sanırım çıkmıştı , bu düşükler dolayısı ile gebelik öncesi corasprin gebelik elde edilince hemen oksapara geçmiştim hatta bir tanesinde bağışıklık baskılayıcı bile vermişlerdi😁
Amin inşaAllah hepimizinki canım🤲. Yine gebelik olunca muhtemelen iğne olur o zaman sende de.

normalde yumurtlama günüme vardı benim ama erken yumurtlama oldu takvimde daha geç diyordu öncesinde değerlendirme yani şöyle baya öncesidir yakın zamanı değil bir kaç gün daha öncesi ama o da pozisyon olarak zaten çoğu gitti kalmamıştır içeride diye düşündüm yani belki geç bile yakalamış olabilirim piki anlayamadım tam daha önceki gebeliklerde ikisi de aynı koyulukta olunca ilişki oldu onlar tutmuştu
eğer doğru anladıysam dışarı akanlar meni, asıl verimli olan spermler çoook hızlı bi şekilde içeri giriyor zaten o konuda şüphen olmasın çoğumuzun başına geliyor bu🥹 aynı koyulukta olması evet güzel ama bazen dalgalanabiliyor bende öyle oldu aynı gün içinde 2-3 defa koyulaştı silindi gibi bir şey oldu yani hormon yükseliyo ama her zaman yumurta çatlayacak diye bir şey yok kuşum adet bitiminden hemen sonra gün aşırı ilişki en garantisi

Back
X