- Emoji Skoru
- 5.705
- Puanlar
- 398
Aynen öyle bee yapıştırrrrNapalım bacıım deli olmadan hayat çekilmiyoreee![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen öyle bee yapıştırrrrNapalım bacıım deli olmadan hayat çekilmiyoreee![]()
Benim de yarın ama bugün olacağım hisler geliyorbenimde bugün bat günüm bacaklarım çok sızlıyor ama olmadım daha![]()
Birbirimize haber veririz o zamanYok yapmadım bu ay letu ve klomen kullandım doktor yumurta takibi yaptı vei ilişki günleri verdi ben ekstra yumurta takibi yapmak istemedim canım
bende kendimi tutabilirsem 5 ekimde yapacam çiçeğim![]()
Bizde seni özledik ve çok seviyoruz balım her şey çok güzel olsun senin içinben yokken neler oldu bakalııım pozitiflerimiz var mııı varsa hepsini tebrik ediyorum bol bol öpüyorum
20 Eylül sonrası beni etiketleyen herkesi tabloda güncelledim, eksik varsa yazın bana düzelteyim.
ben bu ay da elendim, dün reglm geldi malesef... aynı zamanda 3. evre endometriozis tanısı aldım buna koşturuyorum.
sizi çok özledim ve çok seviyorum![]()
Güzel haberler verelim birbirimize aminnnnBirbirimize haber veririz o zaman![]()
Heyecanlı canım. 4+5 teyim işte. Bugün akıntım arttı. Karnım fırtladı erkenden.@Pmat nasılsın canım? Nasıl gidiyor hamişlik
Canım Awox hatalı sonuç vermiyor genelde ben hafif bir gölge görüyorumMerhaba 6.gün 5ab embriyo transferi oldum tramsferi saymazsak 6.gün sabah ilk idrarla yaptım awox marka 4.günden beri yapıyorum hiçbirşey cıkmamıstı biraz durdukca gölgelik cıktı sizde bakarmısınız buraya yükleyincede kaliteside düşüyor biraz yada daha belirgin mi cıkmalıydı varsa testin azizliğinede ugramak istemiyorum
zuzum benim be 4 aylık evli ve her şeye hakim maşallah sanaCanım Awox hatalı sonuç vermiyor genelde ben hafif bir gölge görüyorum
Negatif efekt yaparsanız belki daha rahat görülebilir![]()
Letu ve klomen beraber içince kaç yumurta gelişti bide nasıl içtinYok yapmadım bu ay letu ve klomen kullandım doktor yumurta takibi yaptı vei ilişki günleri verdi ben ekstra yumurta takibi yapmak istemedim canım
bende kendimi tutabilirsem 5 ekimde yapacam çiçeğim![]()
Yarın sabah ilk idrarla bi daha yap canım inşallah bebeklerin sana sıkı sıkı tutulmuşturMerhaba 6.gün 5ab embriyo transferi oldum tramsferi saymazsak 6.gün sabah ilk idrarla yaptım awox marka 4.günden beri yapıyorum hiçbirşey cıkmamıstı biraz durdukca gölgelik cıktı sizde bakarmısınız buraya yükleyincede kaliteside düşüyor biraz yada daha belirgin mi cıkmalıydı varsa testin azizliğinede ugramak istemiyorum
Her şey mükemmel olsa bile bazen tutmayabiliyor canım her ay %15 sağlıklı bireylerin şansı demişti bana doktor hatta aşılamaya bile %25 demiştinormalde yumurtlama günüme vardı benim ama erken yumurtlama oldu takvimde daha geç diyordu öncesinde değerlendirme yani şöyle baya öncesidir yakın zamanı değil bir kaç gün daha öncesi ama o da pozisyon olarak zaten çoğu gitti kalmamıştır içeride diye düşündüm yani belki geç bile yakalamış olabilirim piki anlayamadım tam daha önceki gebeliklerde ikisi de aynı koyulukta olunca ilişki oldu onlar tutmuştu
Ay sen tüp bebekte mi yaptın? Yaaa böyle doğal olmasına çok çok sevindim. Benimde ocağa kadar olur inşallah yoksa bende tüp bebeğe başlıyorumHeyecanlı canım. 4+5 teyim işte. Bugün akıntım arttı. Karnım fırtladı erkenden.Salı kontrol var işte. Kan sulandırıcı başlayacak. İğne vurmak hiç istemiyorum. Tüp bebekte kendime yapmak zor olmuştu. Bu sefer eşime yaptırırım.
Sende letu almıştım dimi? Nasıl durumun canım?Letu ve klomen beraber içince kaç yumurta gelişti bide nasıl içtin
Bebeğim biz bu gruba aylarımızı verdikzuzum benim be 4 aylık evli ve her şeye hakim maşallah sana
Evet tüp Bebek tedavisi olmuştum kimyasal olmuştu. Öyle sosyal medyada her pozitife inanmayın. İlk testlerde çoğunluk pozitif oluyor sonra kimyasal oluyor. Ekim reglimde burda Azerbaycan’da tüp Bebek başlayacaktım. İşte mucize oldu benim. Senin güzel haberlerini alacağız ben inanıyorum.Ay sen tüp bebekte mi yaptın? Yaaa böyle doğal olmasına çok çok sevindim. Benimde ocağa kadar olur inşallah yoksa bende tüp bebeğe başlıyorum
kız çok eski mesajlara kadar gittim 2000 li yıllarda birbirleriyle konuşuyorlar işte bundan 3 sene önce de yazışmışlar çocukların resimlerini atmış grupBebeğim biz bu gruba aylarımızı verdik![]()
Son 2 gün hadi bakalımGüzel haberler verelim birbirimize aminnnnbenimde 28.29 Eylül son ilişki tarihleri bende sonra beklemeye geçecem
İki umutsuz bir umuda birlikte yol alırız inşaAllahAy beraber miyiz biz. Hayırlısı olsun bitaneminşallah pozitiflerler gelirim
bir arkadaşımla da aynıydık gecikmişti 2. Gün negatifti 4. Gün erken gebelik testinde silik çıkmıştı öyle öğrenmişti umarım öyle bişeyler olur
![]()
Ben ilişki olayını da tam anlamadım birgun yapıp bırgun bekleme tarzındamı olmalı yumurtlama günü kesın olmalı dımıBen mi döngümün 6 günündeyim ama 11 gününde deneme başlıcam daha sık olarak şuan 2 günde 1 3 günde 1 deniyoruz o gün bi gün bi gün deniyeceğiz daha sipariş vermedim ovulasyonda oda stres yapıyor artık yumurtladığımız günleri bildiğimiz için alıyım mı almayım mı düşünüyorum