Artımedden daha tutarlıyım de miBu güzel kadın kime hamilesin dediyse tuttusöylediklerine kulak verinnn
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Artımedden daha tutarlıyım de miBu güzel kadın kime hamilesin dediyse tuttusöylediklerine kulak verinnn
![]()
Bu test bana harika geldi... Bu markanın pozitif testlerine bakiyordummmPikim gelmiş a dostlar![]()
Aşkım dpo 2/3
Ay allahım inşallah hamileliktendir
Çok sevindim aşkım mesajları ancak okudum geldimmmm
Çizgi var bence
2 günde 30 a çıkmış en erken sen öğrenmiş oldun 1,9 muyud kaçtı
Var bence
Görünüyor ama awox hiç kullanmadım
Bence her test farklı
Benimde yapasım geldi ajsksk
Çok sevmiyorum ben bu paraya 30 tane alıyorum
Valla kız daha acaba prodoctor ve awox alsam mı diye düşündüm
Sndksk evet aşkım hepsi gebelik 40 a yakın var
Ayyyy tebrik ederimmmm
Benimde yok ama iştahım açıldı resmen ekşiiiii diye ölcem
Genelde iştahım açık olduğu için pek zannetmiyorumAşkım dpo 2/3
Ay allahım inşallah hamileliktendir
Çok sevindim aşkım mesajları ancak okudum geldimmmm
Çizgi var bence
2 günde 30 a çıkmış en erken sen öğrenmiş oldun 1,9 muyud kaçtı
Var bence
Görünüyor ama awox hiç kullanmadım
Bence her test farklı
Benimde yapasım geldi ajsksk
Çok sevmiyorum ben bu paraya 30 tane alıyorum
Valla kız daha acaba prodoctor ve awox alsam mı diye düşündüm
Sndksk evet aşkım hepsi gebelik 40 a yakın var
Ayyyy tebrik ederimmmm
Benimde yok ama iştahım açıldı resmen ekşiiiii diye ölcem
Yumurtlama pik yaşarken ne belirtilerin oldu acaba benim bugün feci belim agriyor ama halen pozitiflik göremedimPikim gelmiş a dostlar![]()
Letuyu reglin 4. Günü başladım 5 gün ikisini aynı anda içtim doktor o şekilde söyledi şuan doktorun verdiği takvime uyarak ilerliyoruz yanında da ladyfert kullanıyorumNe zamandır letuyu bitirmişsin canım bugün adetin kaçıncı günü Bnde de pcos var bende bu ay letu ve klomen kullandım
Klomen vermedi bana doktor reglim çok düzensiz biraz kilo vermemi söyledi ilacı kullanırken bana 3 ay kullan sonra tekrar gel dedi bende ki tek sıkıntı pcos da değil bicornuat rahim de var bendeNe zamandır letuyu bitirmişsin canım bugün adetin kaçıncı günü Bnde de pcos var bende bu ay letu ve klomen kullandım
Bu test bana harika geldi... Bu markanın pozitif testlerine bakiyordummm
Canım bu test, laboquick ve babyfast kullandığım üç ovulasyon markası. Üçü de iyi, benzer sonuçlar görüyorum üçünde de.Yumurtlama pik yaşarken ne belirtilerin oldu acaba benim bugün feci belim agriyor ama halen pozitiflik göremedim
demeeee öyle bir tane oğlum var 5 yaş kız kardeşi olsun istiyorAmin inşallah heyecanla bekliyorum bebeğimi Rabbim tez zamanda kolaylıkla mutlulukla huzurla aldırsın kucağımıza
Aa çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağına aldırsınbu arada ben erkek hissettim
çok erken bir tahmin oldu ama olsun
![]()
Bende 6. Günü başladım ikisini aynı anda başladım bitirdim senin bugün adetinin kaçıncı günü bende ekstra jugamor kullanıyorum takviye olarak letu bittikten sonra estrofem ve duphaston verdi estrofemi 5 gün kullandım bitti şimdi duphastona devam ediyorum 5 gün sonra oda bitiyorLetuyu reglin 4. Günü başladım 5 gün ikisini aynı anda içtim doktor o şekilde söyledi şuan doktorun verdiği takvime uyarak ilerliyoruz yanında da ladyfert kullanıyorum
yeminle bende öyle düşündüm de çünkü 23 eylülde artımed silik çizgi ve kanda yoksa nasıl idrarda çıkıp kanda çıkmaz ki normal kaset testte de çıktı benim yani tüm testlerden çıktı kanda 1.6 ve 2 gün sonra 30 valla bilemedim ben inanki16ydı da 1.6 mı yazdılar yanlışlıkla acaba![]()
Benimde bu ay o yumurta beyazı akıntı 14 eylül gibi ufak ufak başladı 17-18 eylüle kadar devam etti ay bu çocuk biraz daha gelmezse annesi kadın doğum uzmanı olacakben hiç ovulasyon testi kullanmadım akıntı takibi yapıyordum bu ay akıntı 19 eylülde oldu yani bariz belli geç döllenme budemekki o zaman yerleşme oluyormuş belimde sızlıyordu
8-10-15 oldu dimi sadece ilişki bende de bugün kasık ağrısı ve bel ağrısı yoğun var biraz da göğüs hassasiyeti ama böyle senin durumunu görünce hala bi ümit var diyorum erken baktırdım kanayok olmadı başka ilişki en son 15 ti ve benim hesabıma göre 13 ü benm yumurtlamam dı ama bu adet takvimleri 15 i gösteriyordu ben 15 inde yaptım sanırım 15 miş o zaman bnm yumurtlama demekki
Ayy inşallah canım dün o kadar ağladım ki kan değerini 0.95 görünce aslında ilişki günlerime göre dün 7. Veya 9. GündüHadi inşaAllah sıradaki gebelik haberi de senden gelir![]()
daha erken valla bence baksana 13 ü an anca kanda 30 olmuş benim8-10-15 oldu dimi sadece ilişki bende de bugün kasık ağrısı ve bel ağrısı yoğun var biraz da göğüs hassasiyeti ama böyle senin durumunu görünce hala bi ümit var diyorum erken baktırdım kana
Acaba olabilir mi öyle bişeyyeminle bende öyle düşündüm de çünkü 23 eylülde artımed silik çizgi ve kanda yoksa nasıl idrarda çıkıp kanda çıkmaz ki normal kaset testte de çıktı benim yani tüm testlerden çıktı kanda 1.6 ve 2 gün sonra 30 valla bilemedim ben inanki
Nereden baksan şuan 18 ine göre hesap yapsam bile 3 gün var 20 sine göre hesap yapsam 5 gün var ve ben daha dün verdim kanı 1 günün faydası bile var senin 2 gün sonra 60 ları bulur belki daha fazla Rabbım sağlıklı gebelik nasip etsin maşallah diyimdaha erken valla bence baksana 13 ü an anca kanda 30 olmuş benim
tıbben mümkün değil önce kanda yükselir böbrekten süzülüp idrara geçer benim 26 sı kan tahlili ben yanlış olduğunu da düşündüm şu an gerçi yeni de tutunmuş olabilir ay valla bilemedimAcaba olabilir mi öyle bişey
Hastaneyi arayacakmısın yanlışlık olabilirmi diye ben iyice baktım tam tutunma olmadan kanda gözükmüyormuş ay ararsan benim de bilgilendirirmisintıbben mümkün değil önce kanda yükselir böbrekten süzülüp idrara geçer benim 26 sı kan tahlili ben yanlış olduğunu da düşündüm şu an gerçi yeni de tutunmuş olabilir ay valla bilemedim
İdrari tutunca farklı vermıs duzeldı suan hatta pikmi bu anlamadım heyecanlandım
Ovulasyon kullandınız mı peki nasıl gününü ayarladınızyok canım ben folik asit bile kullanmadım korunmayı bırakalı bu 2.ayımdı ümitsizdim baya![]()