Gebeliğe Hazırlık 2026 EKİM-KASIM-ARALIK GEBELİK PLANLAYANLAR🤰🏻🤲🏻💖

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Eklentiler

• 1F8BEA3B-D438-41F1-8C9C-E9396556389B.webp
    1F8BEA3B-D438-41F1-8C9C-E9396556389B.webp
    31,1 KB · Görüntüleme: 50
  • IMG_4759.webp
    IMG_4759.webp
    49,7 KB · Görüntüleme: 40
  • IMG_4714.webp
    IMG_4714.webp
    29,1 KB · Görüntüleme: 39
  • 2291d5b0-e654-4f67-9190-9b05e7016d1f.webp
    2291d5b0-e654-4f67-9190-9b05e7016d1f.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 47
Ayy inşallah canım dün o kadar ağladım ki kan değerini 0.95 görünce aslında ilişki günlerime göre dün 7. Veya 9. Gündü 🥹🥹
Ben nihayet tamaaaamen saldım canım bu son 2 aydır çünkü anladım bu yumurtalar onlara odaklanınca hele stres yapınca bildiğin bi hallere giriyorlar valla test mest yaparken bile artık çok şükür onlara baktığımı hissettirmeden yapıyorum 😂 elektronlar izlendiğini fark edince farklı davranıyormuş aha bizim yumurtalar da tam olarak öyle 😂 ağlama kuzum lütfen nasibin vaktini bekliyor sen de huzurla bekle, süreci işkenceye çevirmeden güzelce yaşayıver ❤️

Hemen değerlendiiiir💃💃💃
Zabahınan değerlendirilmişti zabahınan yine değerlendirilir 😂
Bu arada kızlar imkanı olanlara sabah ilişkisi öneriyorum bende de aylardır geceydi ama öğrendim ki erkek metabolizmasına göre sabah spermler daha amaç odaklı, uyanık ve canlı oluyormuş.

yeminle bende öyle düşündüm de çünkü 23 eylülde artımed silik çizgi ve kanda yoksa nasıl idrarda çıkıp kanda çıkmaz ki normal kaset testte de çıktı benim yani tüm testlerden çıktı kanda 1.6 ve 2 gün sonra 30 valla bilemedim ben inanki
Bence de idrarda çıkıp kanda çıkmaması mantıklı değil o hastanenin sonucu güvenilir değil gibi duruyor

Bence de idrarda çıkıp kanda çıkmaması mantıklı değil o hastanenin sonucu güvenilir değil gibi duruyor
bende çok güvenilir bulamadım ya artışa bakarım artık çünkü ne bilim bnm kaset test bile zaten pozitifti ya tamam yeni bir gebelikte olabilir iki günde 30 a çıkar mı değer

Kızlar letu depresiflik yaptı mı sizde? Birde kaşık ağrısı? 3. Günüm bugün özellikle sağ kaşıkta hafif hafif sızlama yapıyor. Acaba letu dan mı diye düşündüm
Kızlar letu depresiflik yaptı mı sizde? Birde kaşık ağrısı? 3. Günüm bugün özellikle sağ kaşıkta hafif hafif sızlama yapıyor. Acaba letu dan mı diye düşündüm
Canım sana iğne verecek mi doktor letudan sonra

Bende 6. Günü başladım ikisini aynı anda başladım bitirdim senin bugün adetinin kaçıncı günü bende ekstra jugamor kullanıyorum takviye olarak letu bittikten sonra estrofem ve duphaston verdi estrofemi 5 gün kullandım bitti şimdi duphastona devam ediyorum 5 gün sonra oda bitiyor
Duphastonu bana regl söktürümek için vermişti regl oldum doktora gittim sonrada 4. Günü başladım yalnız ben sabah akşam kullanmıyorum ilacı doktor bana 2 sini aynı anda al dedi reglim bitti doktorun verdiği takvime göre ilerliyoruz şuanda yumurtlama olmuştur umarım ama hiç umudum yok

Bende hiç bir şey yapmadı kullanırken siz ilacı kullanırken mi yaşadınız bu belirtileri ? Sadece depresif hissettim kendimi

bende çok güvenilir bulamadım ya artışa bakarım artık çünkü ne bilim bnm kaset test bile zaten pozitifti ya tamam yeni bir gebelikte olabilir iki günde 30 a çıkar mı değer
Canım moralini bozma kendini strese sokma sakın yanlış mı falan gibisinden burda daha değişik şeyler de yaşandı olunca oluyor Allah nasip ederse 1 günde bile bebek rahme yerleşir Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinnbll bol dua et❤🌸🙏

Kızlar ben ilacımı kullandım reglim de bitti şu an takvime göre ilerliyoruz fakat ben hiçbir şey hissetmiyorum benim gibi olan var mı ?

Banada bebiş olursa tutunsun diye verdi bebiş yoksada adet olurum zaten ama bu 3 gündür alt karnım fena sancılanıyor sende umudunu kaybetme hiç olmaz dediğin anda bir bakmışsın olmuş ve kucagında

ben hiç ovulasyon testi kullanmadım akıntı takibi yapıyordum bu ay akıntı 19 eylülde oldu yani bariz belli geç döllenme bu🥹🌸demekki o zaman yerleşme oluyormuş belimde sızlıyordu
Akıntı takibi yaparken neye dikkat ettiniz yani akıntının yoğun olduğu günler mi ilişki yaşandı?

Banada bebiş olursa tutunsun diye verdi bebiş yoksada adet olurum zaten ama bu 3 gündür alt karnım fena sancılanıyor sende umudunu kaybetme hiç olmaz dediğin anda bir bakmışsın olmuş ve kucagında
İlacı bırakalı kaç gün oldu sizin? Yani anlamıyorum hiç bir batma ağrım olmadı acaba çatlamada mı bir sorun var

Back
X