hayır kullanmadım reglim biter bitmez ilişkiye başladım 4 8 10 15 değerlendirip bıraktım 15 eylülden sonra tutmuş ki daha çok yeniOvulasyon kullandınız mı peki nasıl gününü ayarladınız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayır kullanmadım reglim biter bitmez ilişkiye başladım 4 8 10 15 değerlendirip bıraktım 15 eylülden sonra tutmuş ki daha çok yeniOvulasyon kullandınız mı peki nasıl gününü ayarladınız
bak 1.6 cıktıgında testlerimeHastaneyi arayacakmısın yanlışlık olabilirmi diye ben iyice baktım tam tutunma olmadan kanda gözükmüyormuş ay ararsan benim de bilgilendirirmisinyanlış yaptılarsa
bak 1.6 cıktıgında testlerime
bak 1.6 cıktıgında testlerime
Test markaları neydibak 1.6 cıktıgında testlerime
artımed frelly albi :)))) en son prrıdıctor kullandım onda pembeydi bayaTest markaları neydi
Ben nihayet tamaaaamen saldım canım bu son 2 aydır çünkü anladım bu yumurtalar onlara odaklanınca hele stres yapınca bildiğin bi hallere giriyorlar valla test mest yaparken bile artık çok şükür onlara baktığımı hissettirmeden yapıyorumAyy inşallah canım dün o kadar ağladım ki kan değerini 0.95 görünce aslında ilişki günlerime göre dün 7. Veya 9. Gündü![]()
Zabahınan değerlendirilmişti zabahınan yine değerlendirilirHemen değerlendiiiir![]()
Bence de idrarda çıkıp kanda çıkmaması mantıklı değil o hastanenin sonucu güvenilir değil gibi duruyoryeminle bende öyle düşündüm de çünkü 23 eylülde artımed silik çizgi ve kanda yoksa nasıl idrarda çıkıp kanda çıkmaz ki normal kaset testte de çıktı benim yani tüm testlerden çıktı kanda 1.6 ve 2 gün sonra 30 valla bilemedim ben inanki
bende çok güvenilir bulamadım ya artışa bakarım artık çünkü ne bilim bnm kaset test bile zaten pozitifti ya tamam yeni bir gebelikte olabilir iki günde 30 a çıkar mı değerBence de idrarda çıkıp kanda çıkmaması mantıklı değil o hastanenin sonucu güvenilir değil gibi duruyor
Canım ultrasonda kaç tane saydı ?
5 saydı bu ayCanım ultrasonda kaç tane saydı ?
Kızlar letu depresiflik yaptı mı sizde? Birde kaşık ağrısı? 3. Günüm bugün özellikle sağ kaşıkta hafif hafif sızlama yapıyor. Acaba letu dan mı diye düşündüm
Canım sana iğne verecek mi doktor letudan sonraKızlar letu depresiflik yaptı mı sizde? Birde kaşık ağrısı? 3. Günüm bugün özellikle sağ kaşıkta hafif hafif sızlama yapıyor. Acaba letu dan mı diye düşündüm
Kayakyolu bebeğim
Hangi doktora gidiyorsun burda
Üniversitede Gamze hoca var özel de ona gidiyorum canımKayakyolu bebeğim
Hangi doktora gidiyorsun burda
Duphastonu bana regl söktürümek için vermişti regl oldum doktora gittim sonrada 4. Günü başladım yalnız ben sabah akşam kullanmıyorum ilacı doktor bana 2 sini aynı anda al dedi reglim bitti doktorun verdiği takvime göre ilerliyoruz şuanda yumurtlama olmuştur umarım ama hiç umudum yokBende 6. Günü başladım ikisini aynı anda başladım bitirdim senin bugün adetinin kaçıncı günü bende ekstra jugamor kullanıyorum takviye olarak letu bittikten sonra estrofem ve duphaston verdi estrofemi 5 gün kullandım bitti şimdi duphastona devam ediyorum 5 gün sonra oda bitiyor
Bende hiç bir şey yapmadı kullanırken siz ilacı kullanırken mi yaşadınız bu belirtileri ? Sadece depresif hissettim kendimiKızlar letu depresiflik yaptı mı sizde? Birde kaşık ağrısı? 3. Günüm bugün özellikle sağ kaşıkta hafif hafif sızlama yapıyor. Acaba letu dan mı diye düşündüm
Canım moralini bozma kendini strese sokma sakın yanlış mı falan gibisinden burda daha değişik şeyler de yaşandı olunca oluyor Allah nasip ederse 1 günde bile bebek rahme yerleşir Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinnbll bol dua et❤bende çok güvenilir bulamadım ya artışa bakarım artık çünkü ne bilim bnm kaset test bile zaten pozitifti ya tamam yeni bir gebelikte olabilir iki günde 30 a çıkar mı değer
Akıntı takibi yaparken neye dikkat ettiniz yani akıntının yoğun olduğu günler mi ilişki yaşandı?ben hiç ovulasyon testi kullanmadım akıntı takibi yapıyordum bu ay akıntı 19 eylülde oldu yani bariz belli geç döllenme budemekki o zaman yerleşme oluyormuş belimde sızlıyordu
İlacı bırakalı kaç gün oldu sizin? Yani anlamıyorum hiç bir batma ağrım olmadı acaba çatlamada mı bir sorun varBanada bebiş olursa tutunsun diye verdi bebiş yoksada adet olurum zaten ama bu 3 gündür alt karnım fena sancılanıyor sende umudunu kaybetme hiç olmaz dediğin anda bir bakmışsın olmuş ve kucagında