Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah canım benimTeşekkür ederim canım cevapların için regl gelmesi daha yüksek ihtimalle olduğu için artık onu beklemeyi kafama yerleştirip geçiricem bu 2-3 günü
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah canım benimTeşekkür ederim canım cevapların için regl gelmesi daha yüksek ihtimalle olduğu için artık onu beklemeyi kafama yerleştirip geçiricem bu 2-3 günü
En güzeli poliklinikten almakAcil doktorları gerçekten öyle bir defa iyisine denk geldim normal hastaydım o zaman sürekli değişiyor zaten daha da iyisini görmedim o olsa
Evet onda da randevu bulabilirsek işteEn güzeli poliklinikten almak
Evet ankarada şehir hastanesi o kadar yoğun ki bölün altında alt bölüm var yok gebelik isteyen 20 yaş üstü hasta yok gebe olan yok postpartum kırk tane bölüm varEvet onda da randevu bulabilirsek işte![]()
Bizde ordunun bi ilçesindeyiz bir tane iyi doktor var ve ondan randevu bulmak çok zor gebelere randevusuz erken gidince bakıyor tabi sağolsun ama şu durumda net bişey ypkEvet ankarada şehir hastanesi o kadar yoğun ki bölün altında alt bölüm var yok gebelik isteyen 20 yaş üstü hasta yok gebe olan yok postpartum kırk tane bölüm var
O zaman gebe kalırsan tadını çıkarırsınBizde ordunun bi ilçesindeyiz bir tane iyi doktor var ve ondan randevu bulmak çok zor gebelere randevusuz erken gidince bakıyor tabi sağolsun ama şu durumda net bişey ypk
İnşallah bakalım yeterki olsun daO zaman gebe kalırsan tadını çıkarırsın![]()
Kızlar merhaba . Sizlere bişey danışmak istiyorum . Aranızda bunları yaşayıp gebe olduğunu öğrenen / anlayan var mı acaba diyeYok bebeğim test yapmadım ama belim çok çok ağrıyor 4 gün var normal de regl olunca böyle ağrır belirtileri olurdu ama bu kadar şiddetli bel ağrısı olmazdı
Pcos var regl olabiliyor musun bana onun içinde vermişti banada 3 ay kullan olmazsa gel dedi bakalım bu ay olmazsa kasımda da bakıp ona göre gidicem
Aşkım benim geçen aya kadar regllerim hep düzenliydi saati saatine. Gecikince gebelik sandım Pcos çıktıYok bebeğim test yapmadım ama belim çok çok ağrıyor 4 gün var normal de regl olunca böyle ağrır belirtileri olurdu ama bu kadar şiddetli bel ağrısı olmazdı
Pcos var regl olabiliyor musun bana onun içinde vermişti banada 3 ay kullan olmazsa gel dedi bakalım bu ay olmazsa kasımda da bakıp ona göre gidicem
Canım bazı arkadaşlarımız ben dahil pcoslu olduğumuzu öğrendik. Gebeliğim olmadığı için daha önce sana bilgi veremiyorum amaa @ecevekedileri belki yardımcı olabilir.Kızlar merhaba . Sizlere bişey danışmak istiyorum . Aranızda bunları yaşayıp gebe olduğunu öğrenen / anlayan var mı acaba diye. kızlar pcoslu bir birey olduğum için yumurtlama günlerimi tahmin etmek zor oluyor . Akıntı tipimden anlamaya çalışıyorum . Bir sene 2 aydır evliyim korunmasız ilişkilerime rağmen gebe kalamadım . Bu ay . 14 ve 16 aralığını . 19 ve 23 aralığını değerlendirdim . DPO 6 diye düşünüyorum . 2 3 gündür sağ kasığımda bi ağrı var . İlk gün nabız gibi seğirme gibi bi ağrıydı . Son iki gündür . Geceleri daha çok olmak üzere çekilme gibi bişey hissediyorum . Kalçam ağrıyor . Ama rahatsız etmiyor. Dün başım çok ağrıyordu. Ama bugün geçti . Göğüslerimde doluluk var ama regl zamanımda da olur . Arada sancı vuruyor ama canımı çok yakmıyor . SAT 30 Ağustos bu arada . Umudum yok ama yine de akıl almak istedim sizlerden lütfen yardımcı olur musunuz bana
![]()
2 saati geçti canım başka kan gelmedi sancı yok yerleşme kanaması regl’den 3-5 gün önce oluyormuş sanırım bugün dinlenip yarın kan vercemEvet evet sökülmezse regl hala umut var demektir![]()
Artık o kdar alışıyor ki insan bu duruma bir kaç ay önce hep stres yapardım bu bekleyişimde bile stres yapmıyorum sadece vücudumu dinliyorum bebeğim sen düşünCanım bazı arkadaşlarımız ben dahil pcoslu olduğumuzu öğrendik. Gebeliğim olmadığı için daha önce sana bilgi veremiyorum amaa @ecevekedileri belki yardımcı olabilir.
Bir de ovülasyon testi kullanabilirsin eğer seni strese sokmayacaksa günlerini takip edebilmek için
Ben almayacaktım aslında ama innovita aldım bu ay dayanamayıp![]()
tek tarafta mı iki tarafta toplam mı diye sormuştum canım.Nasıl yani her ay belli bi sayı oluyor iki yumurtalıkta 5 gördü
canım yazar mısın bizede nasıl anladın onunla beraber yumurtlama zamanınıAşkım uygulamaya kaydettim sabah uyanır uyanmaz ölçüp FEMOMETER
ayy evet hafif batma başladı
İğne kullanmıyorum aşkım ben işim yoğun kontrol ultrasona gidemedim 1 kere gittim 16mm vardı sonra gidemedim pik de olmado
Var gibi geliyor bana
Ben innovita kullanıyorum
Bende 3 aylık bitti bakalım var mı gebelik içimden bir ses var gibi diyor çünkü belim böylesine ağrımaz hasta olmusum gibi ağrıyorAşkım benim geçen aya kadar regllerim hep düzenliydi saati saatine. Gecikince gebelik sandım Pcos çıktıduphaston kullandım bitti şimdi Combinol verdi o kadar her şey temiz görünüyor şu an için ciddi bir hormon bozukluğu yok dedi
Gerçekten gebelik diye girdi hepimiz de bir şey çıktıCanım bazı arkadaşlarımız ben dahil pcoslu olduğumuzu öğrendik. Gebeliğim olmadığı için daha önce sana bilgi veremiyorum amaa @ecevekedileri belki yardımcı olabilir.
Bir de ovülasyon testi kullanabilirsin eğer seni strese sokmayacaksa günlerini takip edebilmek için
Ben almayacaktım aslında ama innovita aldım bu ay dayanamayıp![]()
Senin belirti vermiş demekkiArtık o kdar alışıyor ki insan bu duruma bir kaç ay önce hep stres yapardım bu bekleyişimde bile stres yapmıyorum sadece vücudumu dinliyorum bebeğim sen düşünben 20 yaşımdan beri öğrendim pcos lu olduğumu . Ama evlenince dang ediyor tabii .
İnşallah vardır hayatımm kaç gün kaldı bata?Bende 3 aylık bitti bakalım var mı gebelik içimden bir ses var gibi diyor çünkü belim böylesine ağrımaz hasta olmusum gibi ağrıyor![]()
İnşallah vardır hayatımm kaç gün kaldı bata?
3 Ekim regl askımİnşallah vardır hayatımm kaç gün kaldı bata?