Gebeliğe Hazırlık 2026 EKİM-KASIM-ARALIK GEBELİK PLANLAYANLAR🤰🏻🤲🏻💖

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aşkım ben ovü kullanmadım hiç . Sadece iki günde bir şeklinde ilişkiye girdim. 💁‍♀️sağol aşkıım amiin inşallah🤲 🌸💗önceki doktorlar o kadar kötüydü ki bu çok iyi geldi canım daha yeni evliyim yolun başındayım bakalım🌸
Aşkım ben ovü kullanmadım hiç . Sadece iki günde bir şeklinde ilişkiye girdim. 💁‍♀️sağol aşkıım amiin inşallah🤲 🌸💗önceki doktorlar o kadar kötüydü ki bu çok iyi geldi canım daha yeni evliyim yolun başındayım bakalım🌸
Bende öyle bebeğim inşallah güzel haberler verelim 🌸🌸

Oyy sana keke gelmek istedim 😂 o stresler birikiyor kuzum. Şöyle düşün deli gibi bebiş istiyoruz diyoruz diyoruz ama doğum kontrol hapı kullanıyoruz 😂 stresin gerçekten böyle bir etkiye sahip olduğunu düşünmeye başladım. Ben sık düşük yapmama rağmen ilk gebeliklerimde ne ovulasyon biliyordum ne dpo ne zaman test yapılır bilmiyor regl geçince yapıyordum 😂 ne zaman gözlerimi diktim vücudumu saat başı dinledim tık yok.
Burda güzel sohbet ediyoruz. Stresimizi aslında atıyoruz. Sizlerle süreci paylaşmak, sohbet etmek çok güzel. Ben son iki aydır şükür kendime geldim yani artık oluruna bıraktım 😊 önce zihinde buna dur demek ve karar vermek lazım size de yardımcı olur belki diye yazdım. Hepimizin mutlu günlerini görmek duasıyla ❤️
Gel buyur ama bu sefer kekle kalmam döktürürüm 🥰🧡 gerçekten ama doğru ama ben yapamıyorum yani düşünmeden araştırmadan duramıyorum kendimde anlamıyorum neden böyleyim nasıl yapıcam ama olmuyor ama gerçekten diğerlerine nazaran şuan daha iyiyim daha önce sadece buraya bi sorumun cevabını almak için girerdim ama şuan kimse birbirini tanımadan birbirimize o kadar iyi destek oluyoruz ki şurda ettiğimiz sohbetin gerçekten faydası oluyor çünkü ben bazen yazarken buraya suratımda tebessümle yazıyorum 🥹🧡 senin kaç düşüğün var ben diğerlerinde ovulasyon yaptım hatta yanlış olmasın belki ilkinde yapmadım ama uygulamaya göre ilişki olmuş olabilir ama ikisinde de kasıklarımda belimde ağrı olduğunu bilmem şuan regl günüme var ama kasıklarımda biraz bence yoğun şiddetleniyor arada ağrım var uygulama 28 güne göre hesaplıyor öyle olursa 5 gün var ama en son 34 günde oldum yani belki daha bile fazla gün var 🥹🧡

Merhaba kızlarım Günaydın🌸💗 Ben bugün doktora gittim doktorum Çok şükür ki tatlı bir kadındı beni alttan muayene etti geçmiş öykümü anlattım adetlerim düzensiz dedim işte 8 aydır deniyoruz olmuyor dedim sen de dedi polikistik over var dedi ,yumurta rezervlerin iyi dedi.Yani her ay yumurtlama olmuyor dedi geç yumurtlama oluyor dedi. 35 yaş altındakilere bir yıl boyunca ilişki öneriyoruz senin 4 ayın var dedi 4 ay boyunca eğer olmazsa o zaman tekrardan gelirsin o zaman sana Rahim film öneririz eşine de sperm testi öneririz dedi bol bol egzersiz yap paketli bir gıdalardan uzak dur dedi. Bir de takviye verdi hem benim için hem eşim için bir de hormon testi tam kan sayımı şeklinde kan testi de verdim onu da sonuçlarını Perşembe günü bakacakmış o şekilde Yani tamamen engel bir durum var mı yok mu diye sormadım o anki heyecanla😶‍🌫💗 @zuzukraliko @alsimist @istnbll1907 @doriath @Dante16 @SusmayanKalem
Gitmen çok iyi oldu canım 😊 pco(s) da düzenli ve sağlıklı yaşam tarzıyla çok güzel sonuçlar alırsın ki takviye de vermiş. Sana tavsiyem haftada 3-5 gün 40 dakika yürüyüş de yapıver. Verdiği takviye içinde krom yoksa haricen krom alıp yemeklerden yarım saat önce içiver. Pco durumunda insülin direnci düşürmeye, kilo vermeye yardımcı olmaya ve tatlı krizlerini yok etmeye güzel yardımcı oluyor. Bence senin yakın zamanda herşey çok güzel ilerliyor ve netice almış olacaksın 😘 hormon testlerini de çıkınca konuşuruz ❤️

Bende tüylenme de yapmadı
Evlendim 3 ay iyiydi bir kere gecikti hamileyim sandım nanik yaptı bana 😂😂😂
Hormonlarımda çok bariz bir düşüş yok hatta Pcos için hafif dedi ama ultrasonda göründü sol tarafta.
Şimdi takviye verdi bugün itibariyle spor yapmaya başladım elimden geldiğince de sağlıklı beslenmeye çalışıyorum fazla bir kilom yok 56 kiloyum bakalım neler olacak 🌸🥰
Kilon iyi gülüm Allah’ın izniyle her gün en az 1 saat yürü yumurtalar için çok iyi geliyormuş

2 saati geçti canım başka kan gelmedi sancı yok yerleşme kanaması regl’den 3-5 gün önce oluyormuş sanırım bugün dinlenip yarın kan vercem
İnşallah yerleşirken annesini korkutmuştur canım benim negatif geldi bat 3 ekim artık olacağını sanmıyorum bu ay için

kendimizi dinlemeyelim kalkıp bir şeylerle ugrasalı mhahshshs
Valla evin toparlanması lazım adam işten gelicek yemek lazım evi toparladım hala yapılacak şeyler var yemek anca çorbayı yapabildim ayakta durdukça ağrı hissetmeye başladım kasıklarımda ağrı biraz daha yoğun hissedilir oldu yani uğraşmaya çalıştım ama galiba vücudum kendini dinle diye beni baskılıyor 😂😂😂😂

Kızlar değerlerim çıkmış , reglimin 2. Günüydü ultrason ile yumurtalıklara baktı bir şey görünmüyor iyi dedi , bunlar da hormon testleriymiş , regl bitince de alttan muayene edecek o acılı bir şey mi bir de orada neye bakıyorlar ve değerlerimi yorumlar mısınız 🥹

Eklentiler

• IMG_7383.webp
    IMG_7383.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 29
Kilon iyi gülüm Allah’ın izniyle her gün en az 1 saat yürü yumurtalar için çok iyi geliyormuş
Erzurumdayım aşkım havalar soğuyor öyle çıkıp yürüyüş yapılacak bir memleket de değil maalesef daha çok kadınlar öcü görmüş gibi bakıyorlar spor yapana 🥺
Elimden geldikçe yapmaya çalışıyorum aslında en güzeli zumba 😂 hem dansss hem eğlence hem spor 💃💃💞

Gel buyur ama bu sefer kekle kalmam döktürürüm 🥰🧡 gerçekten ama doğru ama ben yapamıyorum yani düşünmeden araştırmadan duramıyorum kendimde anlamıyorum neden böyleyim nasıl yapıcam ama olmuyor ama gerçekten diğerlerine nazaran şuan daha iyiyim daha önce sadece buraya bi sorumun cevabını almak için girerdim ama şuan kimse birbirini tanımadan birbirimize o kadar iyi destek oluyoruz ki şurda ettiğimiz sohbetin gerçekten faydası oluyor çünkü ben bazen yazarken buraya suratımda tebessümle yazıyorum 🥹🧡 senin kaç düşüğün var ben diğerlerinde ovulasyon yaptım hatta yanlış olmasın belki ilkinde yapmadım ama uygulamaya göre ilişki olmuş olabilir ama ikisinde de kasıklarımda belimde ağrı olduğunu bilmem şuan regl günüme var ama kasıklarımda biraz bence yoğun şiddetleniyor arada ağrım var uygulama 28 güne göre hesaplıyor öyle olursa 5 gün var ama en son 34 günde oldum yani belki daha bile fazla gün var 🥹🧡
Benim de öyle çoğu zaman tebessümle yazıyorum canım. Sizleri tanımasam da gerçekten çok seviyorum ve kendime istediğim gibi hepinize de istiyor ve dua ediyorum 🌷 benim 4 düşük bir o kadar kimyasal var ve kendi çabamla yıllara yayılan süreçte pıhtılaşma olduğunu öğrendim 4 gende. Artık olursa iğne ve coraspin kullanmam gerekecek.
Vücudumuzda hissettiğimiz tüm belirtiler aslında progesteron yükselmesinde de yaşanıyor eğer sağlıkla bir çatlama oldu ise progesteron yükselir ve bu etkiler hissedilebilir. Sağlıklı çatlama döllenme ile sonuçlanmışsa yine aynı belirtiler hissedilir. Bizim belki anlayabileceğimiz sadece, aaaa vücutta progesteron yükseliyor demek ki çatladı, aslında. Sağlıklı ovulasyon gebelik için şart. Bunları hissetmek de ama bebiş olsun ama olmasın güzel. O hisler inşaAllah en kısa zamanda gebeliktenmiş deriz 😊 bu sebeple belirtiler kafanı aşırı da meşgul etmesin canım. ❤️🌷

İnşallah yerleşirken annesini korkutmuştur canım benim negatif geldi bat 3 ekim artık olacağını sanmıyorum bu ay için
Ya benimde 3 Ekim işte canım bu kdr erken beklemiyordum hiç ya devamıda gelmedi gidip test alacaktım kaldım öyle

Kaç çıktı beta canım belki yükselir diyeceğim önceden 2-3 arkadaşımda negatif çıkıp yükseldi ya kanda

Ya benimde 3 Ekim işte canım bu kdr erken beklemiyordum hiç ya devamıda gelmedi gidip test alacaktım kaldım öyle
Bence sen yine de test al belki de yerleşmeden dolayı olmuştur öyle bir kanama kanama da denemez lekelenme gibi

Erzurumdayım aşkım havalar soğuyor öyle çıkıp yürüyüş yapılacak bir memleket de değil maalesef daha çok kadınlar öcü görmüş gibi bakıyorlar spor yapana 🥺
Elimden geldikçe yapmaya çalışıyorum aslında en güzeli zumba 😂 hem dansss hem eğlence hem spor 💃💃💞
Aklıma şey geldi biri dert yanıyordu o tarafta illerden birinde bisiklet almış bu deli demişler bisiklete biniyor diye laf çıkartmışlar😂😂

Benim de öyle çoğu zaman tebessümle yazıyorum canım. Sizleri tanımasam da gerçekten çok seviyorum ve kendime istediğim gibi hepinize de istiyor ve dua ediyorum 🌷 benim 4 düşük bir o kadar kimyasal var ve kendi çabamla yıllara yayılan süreçte pıhtılaşma olduğunu öğrendim 4 gende. Artık olursa iğne ve coraspin kullanmam gerekecek.
Vücudumuzda hissettiğimiz tüm belirtiler aslında progesteron yükselmesinde de yaşanıyor eğer sağlıkla bir çatlama oldu ise progesteron yükselir ve bu etkiler hissedilebilir. Sağlıklı çatlama döllenme ile sonuçlanmışsa yine aynı belirtiler hissedilir. Bizi belki anlayabileceğimiz sadece aaaa vücutta progesteron yükseliyor demek ki çatladı aslında. Sağlıklı ovulasyon gebelik için şart. Bunları hissetmek de ama bebiş olsun ama olmasın güzel. O hisler inşaAllah en kısa zamanda gebeliktenniş deriz 😊 bu sebeple belirtiler kafanı aşırı da meşgul etmesin canım. ❤️🌷
İnşallah Rabbim sen ben isteyen herkese tez zamanda sağlıklı bi gebelik nasip etsin benim de iki düşüğüm var eğer gebelik olursa bende iğne kullanıcam oksapar demişti doktorum önceki Buda iğne dedi ama daha gebelik olmadı ya gitmedim ondan 🥹❤️❤️

Aklıma şey geldi biri dert yanıyordu o tarafta illerden birinde bisiklet almış bu deli demişler bisiklete biniyor diye laf çıkartmışlar😂😂
Aslında iyi yürekli insanlar ama bazı şeyler yaşam tarzından dolayı gelişmemiş buralarda yadırgamam insanları ama çok da kolay yaşanacak bir şehir değil🙏🏻

Bence sen yine de test al belki de yerleşmeden dolayı olmuştur öyle bir kanama kanama da denemez lekelenme gibi
Temennim o yönde ama beklemekten başka çare yok uzak biraz eczane sökülür diye bekliyorum sökülmezse zaten kan vercem :(

Back
X