2026 Eylül- Ekim-Kasım-Aralık TÜP BEBEK Transferi Olanlar ve Olacaklar 🤲💕🤰👶🏼🍼

Merhaba bende tüp bebek tedavisindeyim bugün 5 nci günüm 3 yumurta büyümüş Pazartesi kontrolüm var 3 yumurta normal mi az mi anlamadım 150 gonalf 150 e ile başlayan iğne vuruluyordum bugün 3 ncü iğnede eklendi bugünden itibaren 3 iğne vurcağım sürecim nasıl ilerliyor adetin 6 nci günündeyim bilgisi olan var mı ilk tüp bebek denemesi Pcos ve çikolata kisti var

Merhaba, herkese sağlıklı tedavi süreci ve güzel sonuçlar diliyorum. 38 yaşındayım 6eylülde opu yapıldı ve 4-5 gün sonra Ohss nedeniyle hastaneye kaldırıldım. 19 Eylülde regl oldum taburcu da oldum. Zaten dondurulmuş embriyo transferi yapılacaktı ama en az 1 ay bekleyelim dedi doktorum sizce ekim adetimde transfer için gideyim mi ohss’de çok çektim, biraz daha bekleyeyim mi? Ayrıca doktor adetin 2. 3. Günü gel dedi. Sanırım transfer 15-20 gün sonra oluyor. Bu süreçte doktora kaç sefer gidiliyor 2 günde 1 mi haftada 1 gibi mi?

Çok geçmiş olsun cnm Allah bidaha yaşatmasın.. 2 regl sonra tedavi için hazır oluyorsun ama sen kontrollere gittikten sonra endometrium yeteri kadar kalınlaşırsa transfer yapıyor doktor yoksa 1 regl daha bekliyorsun.. zaten rahim hazır olduğunu muayeneler ile gösteriyor.. Sen ekimde git zaten uygun olmazsa doktorun erteler

Merhaba bende tüp bebek tedavisindeyim bugün 5 nci günüm 3 yumurta büyümüş Pazartesi kontrolüm var 3 yumurta normal mi az mi anlamadım 150 gonalf 150 e ile başlayan iğne vuruluyordum bugün 3 ncü iğnede eklendi bugünden itibaren 3 iğne vurcağım sürecim nasıl ilerliyor adetin 6 nci günündeyim bilgisi olan var mı ilk tüp bebek denemesi Pcos ve çikolata kisti var

Selam cnm 3 yumurta büyük diğerleri daha küçüktür onları da büyütecek iğneler benimde 4 yumurtam büyükmüş bugün kontrolde 10 tane toplarız en az dedi ama 4ü tam olgun onu biliyorum benimde opu pazartesi olacak.. 3 iğne konusunu anlamadım benim 1 gonalf var dozunu ayarlıyorlar her gidişimde reglin 8.günü de diğer baskılama iğnesine başladım şuan 2 iğne

Tatlım iğnelerden biri olgunlaşan yumurtaların erken çatlamasın diyedir ama diğeri nedir bilemiyorum İnşalah çok yumurta toplanır önemli olan sayısı değil bence kesinlikle kalitesi. Çünkü bende 20 toplanıyor ama 5. Güne 4 kalıyor senden 10 toplanır kalitesi iyidir 10u da gider 5. Güne kafan takılmasın buna stres yapma herşey olacağına varır

Merhaba 5. Gün 6 embriyo oluştu. Ohss karnım davul gibi oldu 1 hafta hastanedeydim :( hafif seyede olanlar evde tedavi olabiliyor hastNın durumuna bağlı
Çok geçmiş olsun öyle şeylerdemi oluyor yaaaa offff inş hastaneye yatmam :(( Acil şifalar diliyorum. Ne zaman cıkcasınız ? Yumurta sayınız güzel maşallah, Umarım bu kadar uğraşlarımızın sonu güzel olsun aminnn

Son düzenleme:
Selam cnm 3 yumurta büyük diğerleri daha küçüktür onları da büyütecek iğneler benimde 4 yumurtam büyükmüş bugün kontrolde 10 tane toplarız en az dedi ama 4ü tam olgun onu biliyorum benimde opu pazartesi olacak.. 3 iğne konusunu anlamadım benim 1 gonalf var dozunu ayarlıyorlar her gidişimde reglin 8.günü de diğer baskılama iğnesine başladım şuan 2 iğne
Pergoveris 150 gonalf 150 kullanıyorum pergoveris i devlet karşılamıyor 3 paket aldım 30 bine diğerleri raporlu 7 bin tuttu 3 gonalf diğeri de 4 kutu 2 kutuda ovitral

Eklentiler

• IMG_0108.webp
    IMG_0108.webp
    119,8 KB · Görüntüleme: 22
  • IMG_0109.webp
    IMG_0109.webp
    150,4 KB · Görüntüleme: 19
Tatlım iğnelerden biri olgunlaşan yumurtaların erken çatlamasın diyedir ama diğeri nedir bilemiyorum İnşalah çok yumurta toplanır önemli olan sayısı değil bence kesinlikle kalitesi. Çünkü bende 20 toplanıyor ama 5. Güne 4 kalıyor senden 10 toplanır kalitesi iyidir 10u da gider 5. Güne kafan takılmasın buna stres yapma herşey olacağına varır
İnşallah tutarlar insülinim yüksek transfer 10 gün var diyete girdim bugün geç kaldım ama zaten 6 gün önce başladım tedaviye ani oldu 😢

Merhaba kızlar, ben bugün kontrole gittim tekrar opu için sürece gireceğiz. Bu zamana kadar Pergoveris kullanmıştım hep akşam yapıyordum bu sefer sabah yapacakmışım. Önceden her şeyi çok sorguluyordum çok stresliydim hiç yumurtam büyümüyordu ya da döllenmiyordu. Şimdi yeni bir doktor buldum ve kendimi bıraktım ne derse yapıyorum bir tane döllenmiş yumurtam var. Bir kere kan tahlili yaptı şimdiye kadar onda da hiv hepatit filan baktı o kadar. Asla östrojen Progesteron filan bakmıyor. Gerek yok diyor ben biliyorum diyor. Sadece iki kere ultrasona giriyorum sonra yumurta toplamaya bitti bu kadar. Allahım inşallah bunun sonunda sağlıklı ilerleyen gebeliğim olur. Bu son olsun

Çok geçmiş olsun öyle şeylerdemi oluyor yaaaa offff inş hastaneye yatmam :(( Acil şifalar diliyorum. Ne zaman cıkcasınız ? Yumurta sayınız güzel maşallah, Umarım bu kadar uğraşlarımızın sonu güzel olsun aminnn
Düşük bir ihtimal :) korkma

Pergoveris 150 gonalf 150 kullanıyorum pergoveris i devlet karşılamıyor 3 paket aldım 30 bine diğerleri raporlu 7 bin tuttu 3 gonalf diğeri de 4 kutu 2 kutuda ovitral

Anladım cnm iki ayrı yumurta uyarıcı vermiş her doktorun tedavi şekli farklı oluyor tabiki.. benim mesela gonalf 250 dozla başladı 275e yükseltti sonra tekrar düşürdü

Back
X