- Emoji Skoru
- 760
- Puanlar
- 18
Vay vay bugün güzel haberleri hep üst üste alıyoruz@green1808 beni de ekleyebilirsin canım. Bugün keseyi gördüm çok şükür![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vay vay bugün güzel haberleri hep üst üste alıyoruz@green1808 beni de ekleyebilirsin canım. Bugün keseyi gördüm çok şükür![]()
Aminnn canım maşalllah valla bu ay bereketliymişKızlar ben de kalp atışını duydum 7+4 haftalık olduk çok şükür darısı sizlerin de başına inşallah rabbim isteyen herkese, hepimize bu mutluluğu yaşatsın![]()
Evet canım çok şükür İstanbul Pendik yüzyıl hastanesi prof. Serap Aynur Simavlı doktorummaşallah canımBebiş geliyoooorrr
![]()
Allah razı olsun teşekkür ederim.Vay vay bugün güzel haberleri hep üst üste alıyoruzbir bebişşş daha geliyor
![]()
Pazartesi canım normalde pazara denk geliyor 10. Günüm ama Pazartesi test ver dedi doktorum 5. Gün sadece bir saat süren kasık ağrım oldu inşallah o yerleşmedir onun dışında belirtim de yok@HO_Karaca sen naptın test günün ne zamandı ?
Bu arada hayırlı olsun canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişini@HO_Karaca sen naptın test günün ne zamandı ?
Nerede tedavi oluyorsunuz. Hangi merkez. Bende 42 yaş novaart ta maalesef negatif. Çok sıkıntılı geçti. Çok fazla kontrol yapmadılar. Hemen dondurmaya gittiler. Bir defasında hatta yumrtalari geç kontroleden dolayı catlattilar. Kontrole 10 gün sonra çağırdılar on günde yumurta çatlamazmi. Çatlamış olmaz dediler. Maalesef senin ne yaşadığın umurlarinda değil. Onun için hiç memnun kalmadımYaş 42, 2. Deneme, 16 eylül ve 18 eylül ardışık transfer. 3. Gün ve 5. Gün embriyosu.
İlk deneme ise yapılmıyor. 3. De çift transfer hakkı var.Ben bişey soracaktım kızlar 29 yaşındayım üniversite hastanesinde raporlu tüp bebek deniyorum da çift transfer istesem yapılıyor mu yoksa yasak mı yasak diye okudum ama istesek yapmıyorlar mı
Evet canım normal, ben de pcos değilim benim de ilk tüp bebek transferim. Zaten rahmin hazırlanması için bekleyecektik ve opu sonrası ohss oldum iyiki taze transfer olmamışım. Belki ohss düşük ihtimal ama ilaçlarla yumurtalıklarımız çok uyarılıyor. Umarım transfer sürecini pozitif sonuçlandırırızHayır pcos değilim.e2 çok yüksek ve ohss riski olduğu için denildi normalde böyle yapmıyorlar mı? İlk tüp bebek denememiz o yüzden süreci bilmiyorum
Hayırlı haberlerle inşallah canım bende de hiç belirti olmadı inşallah bebeğin seninledirPazartesi canım normalde pazara denk geliyor 10. Günüm ama Pazartesi test ver dedi doktorum 5. Gün sadece bir saat süren kasık ağrım oldu inşallah o yerleşmedir onun dışında belirtim de yok
Teşekkürler canımBu arada hayırlı olsun canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişinibebekler tutarsa haziran annesi mi mayıs annesi mi oluyoruz acaba yapay zeka bana 5 haziran doğum dedi tutarsa
![]()
İnşallah canım Rabbim bekleyen hepimize bu mutluluğu yaşatsınTeşekkürler canımbenim de normal doğum tarihi 5 Ekim gösteriyor da ilk sezeryan olduğu için mayıs 3. Ya da 4. Haftası olur diye düşünüyorum hayırlısıyla
senden güzel haberler bekliyorum inşallah
![]()
İzmir tavmergen de tedavi oluyorum. Muğla da ikamet ediyorum, doktorum da Milas ta. Benden 2 kez yumurta toplama yapıldı. Birinci de bir tane 3. Gün embriyosu oluştu sadece. İkinci de 4 tane embriyo oluştu 3 tanesi 3. Gün embriyosu 1 tane de 5. Gün embriyosu. İlk transfer de 2 tane 3. Gün embriyosu transfer edildi ve tutmadı. İkinci transfer de ardışık yapıldı. İlk gün 3. Gün embriyosu transfer edildi, diğer embriyo 5. Güne ulaştığı için onu da transfer ettiler. Şuan bir tane 5. Gün embriyosu kaldı. Yarın kan testi vereceğim. Gerçekten çok zor süreç. Sizin kaç deneme ve kaçıncı gün embriyosu transfer edildi?Nerede tedavi oluyorsunuz. Hangi merkez. Bende 42 yaş novaart ta maalesef negatif. Çok sıkıntılı geçti. Çok fazla kontrol yapmadılar. Hemen dondurmaya gittiler. Bir defasında hatta yumrtalari geç kontroleden dolayı catlattilar. Kontrole 10 gün sonra çağırdılar on günde yumurta çatlamazmi. Çatlamış olmaz dediler. Maalesef senin ne yaşadığın umurlarinda değil. Onun için hiç memnun kalmadım
Tek yada çift embriyo transferini doktorun senin yaş ve durumunu değerlendirerek yapıyor yani isteğe bağlı değil. Benim ilk transferim çift embriyo oldu. İkimci transferim de ardışık yapıldı. Yani doktır karar veriyorBen bişey soracaktım kızlar 29 yaşındayım üniversite hastanesinde raporlu tüp bebek deniyorum da çift transfer istesem yapılıyor mu yoksa yasak mı yasak diye okudum ama istesek yapmıyorlar mı
Emim olamadım ama var gibi duruyor çok erken dönemde böyle çıkıyor benim 3. Gün bu şekilde çıkmıştıMerhaba 6.gün 5ab embriyo transferi oldum tramsferi saymazsak 6.gün sabah ilk idrarla yaptım awox marka 4.günden beri yapıyorum hiçbirşey cıkmamıstı biraz durdukca gölgelik cıktı sizde bakarmısınız buraya yükleyincede kaliteside düşüyor biraz yada daha belirgin mi cıkmalıydı varsa testin azizliğinede ugramak istemiyorum