2026 Haziran Ayı Transfer Olacaklar ✨

en stresli ama bi o kadar güzel zamanlar:KK36:
keyfini yaşayarak geçirin gerçekten... ben şöyle düşünüyorum düşünsenize bedenimize gelişlerini bile izliyoruz
herkes biliyordur ama ben tecrübelerimi paylaşayım
kızlar transferden öncede sonrada avokado mutlaka tüketin günde 1 tane
transfer sürecinde kabız olmamaya dikkat edin..
öncesinde ve sonrasında ben kavrulmamış kabak çekirdeği, kavrulmamış badem ve
kuru kayısı yemiştim sabah 1 bardak suyla 2 tane aç karna :KK36:
Evet katı beslenmemek lifli gıdalar tüketmek önemli, sigara konusunda biraz zorlanacağım şuan hâlâ içiyorum transferden sonra bırakırım artık inşallah

Kızlar merhaba ….

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben varım. Haziran adeti ile tedaviye başlayacağım inşallah. Nisan transferi negatif olmuştu.

Evet katı beslenmemek lifli gıdalar tüketmek önemli, sigara konusunda biraz zorlanacağım şuan hâlâ içiyorum transferden sonra bırakırım artık inşallah
transferden sonra psik. olarakda daha cok zorlayabilir aslında cnm
şimdidenmi başlasan :KK15:

Ben varım. Haziran adeti ile tedaviye başlayacağım inşallah. Nisan transferi negatif olmuştu.
şans ve dua ile hadi baklım hepimiz pozitif olsun

tablomuz varmı

kim önce transfer oluyor :KK200::KK200::KK200::anneadayı::anneadayı::anneadayı:

Yok kuzum drosetil içiyordum bugün bitti muhtemelen 4-5 güne olurum regl
Bende cyclo progynova içiyorum normalde reglim bayrama denk geliyordu nasil yapicam diyordum eger bu ilaci icerken regl olmazsam bayramdan sonraya denk geliyor bakalim benimde bir haftam var ayy hadi az kaldi çok heyecanli☺️🥰

Bence simdiden birak canim transfere hazirlik surecinde de cok önemli çünkü transfer olana kadarda içme bence regl olunca birak canim bende tek tuk iciyorumda regl olunca tamamen birakicam

Bende cyclo progynova içiyorum normalde reglim bayrama denk geliyordu nasil yapicam diyordum eger bu ilaci icerken regl olmazsam bayramdan sonraya denk geliyor bakalim benimde bir haftam var ayy hadi az kaldi çok heyecanli☺️🥰
Net tarih vermediler mi kuzum ben regli falan hesaplamıyorum hiç net tarih verdikleri için regliden nee kadar sonra falan bilmiyorum pek 😂

Net tarih vermediler mi kuzum ben regli falan hesaplamıyorum hiç net tarih verdikleri için regliden nee kadar sonra falan bilmiyorum pek 😂
Yok canim ilac bitiminden 10 gun icerisinde regl olursun dediler hatta hocam kesin adet olmam demi ilaci kullanirken yoksa bayrama denk geliyo reglim dedim kesin olmazsin diyemem ama olursanda sorub yok biz iki gun acigiz buraya gelirsin dedi ben corumdayim tedaviye Kayseri'ye gidis geliş yapiyorum

Yok canim ilac bitiminden 10 gun icerisinde regl olursun dediler hatta hocam kesin adet olmam demi ilaci kullanirken yoksa bayrama denk geliyo reglim dedim kesin olmazsin diyemem ama olursanda sorub yok biz iki gun acigiz buraya gelirsin dedi ben corumdayim tedaviye Kayseri'ye gidis geliş yapiyorum
Hadi bakalım netleşince haber ver mutlaka 😍🙈 az kaldı hazirana heyecanlıı

Back
X