- Emoji Skoru
- 3.686
- Puanlar
- 133
Sevindim senin adına canim regl oldun mu sen ?Sorunlar çözüldü şimdilik beklenen tarihte yaptıracağım, psikolojik olarak çok zormuş süreç gerçekten![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sevindim senin adına canim regl oldun mu sen ?Sorunlar çözüldü şimdilik beklenen tarihte yaptıracağım, psikolojik olarak çok zormuş süreç gerçekten![]()
Evet katı beslenmemek lifli gıdalar tüketmek önemli, sigara konusunda biraz zorlanacağım şuan hâlâ içiyorum transferden sonra bırakırım artık inşallahen stresli ama bi o kadar güzel zamanlar
keyfini yaşayarak geçirin gerçekten... ben şöyle düşünüyorum düşünsenize bedenimize gelişlerini bile izliyoruz
herkes biliyordur ama ben tecrübelerimi paylaşayım
kızlar transferden öncede sonrada avokado mutlaka tüketin günde 1 tane
transfer sürecinde kabız olmamaya dikkat edin..
öncesinde ve sonrasında ben kavrulmamış kabak çekirdeği, kavrulmamış badem ve
kuru kayısı yemiştim sabah 1 bardak suyla 2 tane aç karna![]()
Yok kuzum drosetil içiyordum bugün bitti muhtemelen 4-5 güne olurum reglSevindim senin adına canim regl oldun mu sen ?
İlaç satışı yasak.Kızlar merhaba …
transferden sonra psik. olarakda daha cok zorlayabilir aslında cnmEvet katı beslenmemek lifli gıdalar tüketmek önemli, sigara konusunda biraz zorlanacağım şuan hâlâ içiyorum transferden sonra bırakırım artık inşallah
şans ve dua ile hadi baklım hepimiz pozitif olsunBen varım. Haziran adeti ile tedaviye başlayacağım inşallah. Nisan transferi negatif olmuştu.
Hayırlı olsun bu sefer güzel haberleri alırsınız umarımBen varım. Haziran adeti ile tedaviye başlayacağım inşallah. Nisan transferi negatif olmuştu.
Yok ya o zaman başlarımtransferden sonra psik. olarakda daha cok zorlayabilir aslında cnm
şimdidenmi başlasan
şans ve dua ile hadi baklım hepimiz pozitif olsun
sen yinede düşünYok ya o zaman başlarımşuan hiç hazır değilim

Yok valla canım tablo tutmadık uğraşamam ben onlatablomuz varmı
kim önce transfer oluyor![]()
Evet öyle bazen beden olarak iyi gozuksekte mental açıdan kolay olmuyo toparlanmak sevindim adınıza :)Sorunlar çözüldü şimdilik beklenen tarihte yaptıracağım, psikolojik olarak çok zormuş süreç gerçekten![]()
Bi an bi geldiler dellendim geçtiEvet öyle bazen beden olarak iyi gozuksekte mental açıdan kolay olmuyo toparlanmak sevindim adınıza :)
Bende cyclo progynova içiyorum normalde reglim bayrama denk geliyordu nasil yapicam diyordum eger bu ilaci icerken regl olmazsam bayramdan sonraya denk geliyor bakalim benimde bir haftam var ayy hadi az kaldi çok heyecanliYok kuzum drosetil içiyordum bugün bitti muhtemelen 4-5 güne olurum regl
Bence simdiden birak canim transfere hazirlik surecinde de cok önemli çünkü transfer olana kadarda içme bence regl olunca birak canim bende tek tuk iciyorumda regl olunca tamamen birakicamEvet katı beslenmemek lifli gıdalar tüketmek önemli, sigara konusunda biraz zorlanacağım şuan hâlâ içiyorum transferden sonra bırakırım artık inşallah
Ayy inşallah hic bi tane bile negatif olmasın inşallahtransferden sonra psik. olarakda daha cok zorlayabilir aslında cnm
şimdidenmi başlasan
şans ve dua ile hadi baklım hepimiz pozitif olsun
Net tarih vermediler mi kuzum ben regli falan hesaplamıyorum hiç net tarih verdikleri için regliden nee kadar sonra falan bilmiyorum pekBende cyclo progynova içiyorum normalde reglim bayrama denk geliyordu nasil yapicam diyordum eger bu ilaci icerken regl olmazsam bayramdan sonraya denk geliyor bakalim benimde bir haftam var ayy hadi az kaldi çok heyecanli![]()
Yok canim ilac bitiminden 10 gun icerisinde regl olursun dediler hatta hocam kesin adet olmam demi ilaci kullanirken yoksa bayrama denk geliyo reglim dedim kesin olmazsin diyemem ama olursanda sorub yok biz iki gun acigiz buraya gelirsin dedi ben corumdayim tedaviye Kayseri'ye gidis geliş yapiyorumNet tarih vermediler mi kuzum ben regli falan hesaplamıyorum hiç net tarih verdikleri için regliden nee kadar sonra falan bilmiyorum pek![]()
Hadi bakalım netleşince haber ver mutlakaYok canim ilac bitiminden 10 gun icerisinde regl olursun dediler hatta hocam kesin adet olmam demi ilaci kullanirken yoksa bayrama denk geliyo reglim dedim kesin olmazsin diyemem ama olursanda sorub yok biz iki gun acigiz buraya gelirsin dedi ben corumdayim tedaviye Kayseri'ye gidis geliş yapiyorum