- Emoji Skoru
- 141.717
- Puanlar
- 698
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hormonlardan şaşıyor günleri kuzum stres yapma normalBen regl öncesi bunları kullanıorm dr verdi
Normalde dün regl olmam lazımdı
2 gn gecikti olmadım daha kızlar...
Gıcık oldum kendime
Stresten sanrım
Gerçekten öyle cnm ya.. cok ilginç yaratıklarızHormonlardan şaşıyor günleri kuzum stres yapma normal
Tamam canim veririm tabikide bakalım aynen cok heyecanliHadi bakalım netleşince haber ver mutlakaaz kaldı hazirana heyecanlıı
Yaa d vitamini ile folik asit kullaniyorumda omegada kullaniyordum opuden once opudan sonra bıraktım tekrar baslasam mi acaba tutunmaya faydasi var mi doktor henuz takviye falan vermedi yada onun vermesini mi bekleyimBen regl öncesi bunları kullanıorm dr verdi
Normalde dün regl olmam lazımdı
2 gn gecikti olmadım daha kızlar...
Gıcık oldum kendime
Stresten sanrım
Bence doktorun önerdiği dışında bişey kullanmaya gerek yok yine siz bilirsiniz tabiYaa d vitamini ile folik asit kullaniyorumda omegada kullaniyordum opuden once opudan sonra bıraktım tekrar baslasam mi acaba tutunmaya faydasi var mi doktor henuz takviye falan vermedi yada onun vermesini mi bekleyim
Cnm dr ne verdiyse onu kullan hiç riske etme..Yaa d vitamini ile folik asit kullaniyorumda omegada kullaniyordum opuden once opudan sonra bıraktım tekrar baslasam mi acaba tutunmaya faydasi var mi doktor henuz takviye falan vermedi yada onun vermesini mi bekleyim
İyi bari bı daha gelmesinler söyle onlaraBi an bi geldiler dellendim geçtiteşekkür ederim
![]()
![]()
Aynen öyle yapiyim en iyisi zaten regl olunca kendi gerek gorurse verir takviye diye düşünüyorumBence doktorun önerdiği dışında bişey kullanmaya gerek yok yine siz bilirsiniz tabi
Aynen bende öyle yapicam canim regl olunca bakilacak duruma göre transfer hazirligina baslicaz ben zaten tedaviden 3ay once dahiliyeye gittim kan verdim degerlere baktirdim orda folik asidimle d vitaminim eksik çıktı onlari 4 aydir kullaniyorum o yuzden ekstrandan da quenzim ve omega kullanmistim yumurta kalitesi icin doktoruma soyledim iyi yapmışsın demisti o yuzden takviye vermemisti hic bana şimdi gerek gorurse artik regl olunca başlatır diye düşünüyorumCnm dr ne verdiyse onu kullan hiç riske etme..
Maddi manevi yoruluoruz bu süreçte cnkü..
Bana bunları dr verdi.. bakalım regl olunca hormon testlerimi yapacam
Hakkında hayırlısı olsun canım inşallah bu defa güzel haberleri alırsınİyi akşamlar kizlar bende Haziran'da transfer olacağım 3. Transferim olacak 1.transferim kimyasal oldu 2. Transferinde bu ay yaptırdım negatif oldu bugün regl oldum ve Çarşamba günü tekrar başlayacağız inşallah güzel sonuçlar alırız![]()
İnşallah güzel haberler alacaz bu hazirandaİyi akşamlar kizlar bende Haziran'da transfer olacağım 3. Transferim olacak 1.transferim kimyasal oldu 2. Transferinde bu ay yaptırdım negatif oldu bugün regl oldum ve Çarşamba günü tekrar başlayacağız inşallah güzel sonuçlar alırız![]()
İnşallah canım hepimizde biraz korku var nasıl olur bilmiyorumHakkında hayırlısı olsun canım inşallah bu defa güzel haberleri alırsın![]()
Amin canım Allah çabalarımızı bosa cikarmisin çok zor çok stresli son 2 embriyom kaldıİnşallah güzel haberler alacaz bu haziranda
Çok şükürki embriyon var cnmAmin canım Allah çabalarımızı bosa cikarmisin çok zor çok stresli son 2 embriyom kaldı
İnşallah bu sefer güzel haberler alırsınız hayırlı olsunİyi akşamlar kizlar bende Haziran'da transfer olacağım 3. Transferim olacak 1.transferim kimyasal oldu 2. Transferinde bu ay yaptırdım negatif oldu bugün regl oldum ve Çarşamba günü tekrar başlayacağız inşallah güzel sonuçlar alırız![]()
Evet tekrar tekrar yumurta toplatanlar var maalesef, allah hepimizin yardımcısı olsun beklediğimiz güzel haberleri alalım inşallahÇok şükürki embriyon var cnm
Aramzda tek embriyolu olan vardır belkide
Hatta tüp sürecinde embriyosu oluşmayan bile
Moral bozmak yokkk
Olumlama yapacaz, olacak inanacaz![]()
Hadi gözün aydinRegl oldummmmm![]()