2026 Haziran Ayı Transfer Olacaklar ✨

Merhaba kızlar 😇 9uncu gündeyim. Doǧal siklus ile son kalan 2 embriyom transfer olacak. Mayıs 28-30 arası insallah. Bakalim haziranada kalabilir yumurtlamam gecikirse 🥰
Hayırlı olsun🥰 sizin hepimizden önce olacak öyleyse güzel haberlerle inşallah 🌸

Memorial'de Semih Hoca'da tedavi oluyorum. 15 Mayısta opu oldu. Transfer için reglimi bekliyorum. Antibiyotik ve dostinex kullanıyorum.
Hayırlı olsun canım güzel sonuçlar aliacz inşallah bende nisanda opu oldum bu ayda histereskopi yapildi rahime çizik atıldı nasip olursa haziran reglimde transfer hazirligina baslicam bakalım bayrama regl olurum

Hayırlısı olsun inşallah güzel haberler alırız hepimiz🩷🌸 ben de cuma günü coraspin, decavit, estrofem başlayacağım
Canim bisey sorucam sana doktorun saba nasil direk transfer tarihi verdi baskilama tedavisi falan mı gördün transferi normalde rahim kalınligina göre yapmiyolar mi benim bildiğim yani net bir tarih veremiyolar diye biliyorum bütün transferlerimde öyle oldu

Tesekkür ederim🥰 insallah aksilik olmazsa açılış benden. 😁
Hayırla nasip etsin allah. Bende transfer için başladım doktora gidip gelmelerim başladı doğal siklus ile olacak transfer bana hiç ilaç iğne bişey vermedi doktorum size bişey verdi mi

Hayırlı olsun canım güzel sonuçlar aliacz inşallah bende nisanda opu oldum bu ayda histereskopi yapildi rahime çizik atıldı nasip olursa haziran reglimde transfer hazirligina baslicam bakalım bayrama regl olurum
Ben de bayrama bekliyorum ama tedaviden sonra biraz erken olunabiliyormuş. Umarım erken olurum 🤣🤣🤣 İnşallah hepimiz çok güzel sonuçlar alıcaz 💕💕💕

Hayırla nasip etsin allah. Bende transfer için başladım doktora gidip gelmelerim başladı doğal siklus ile olacak transfer bana hiç ilaç iğne bişey vermedi doktorum size bişey verdi mi
aynı şekil benimde ilaçsiz. Cuma randevum var, rahim kalinligina ve büyüyen yumurta var mi diye bakilacak. Yumurta istenilen boyuta gelince ovitrell igne vericek doktorum bi onu vurucam o kadar.

Canim bisey sorucam sana doktorun saba nasil direk transfer tarihi verdi baskilama tedavisi falan mı gördün transferi normalde rahim kalınligina göre yapmiyolar mi benim bildiğim yani net bir tarih veremiyolar diye biliyorum bütün transferlerimde öyle oldu
Yani baskılama mı bilmiyorum ilaçlara göre gidiyor tedavi zaten, 5 haziranda rahim kalınlığım ölçülecek, 11 haziranda tekrar kontrol her şey uygunsa aynı gün transfer yapılacak.

aynı şekil benimde ilaçsiz. Cuma randevum var, rahim kalinligina ve büyüyen yumurta var mi diye bakilacak. Yumurta istenilen boyuta gelince ovitrell igne vericek doktorum bi onu vurucam o kadar.
Benim de cuma günü randevum var adetin 3. Günü gittim pazartesi. Cuma da bakıcak sık sık bakıcak galiba

Yani baskılama mı bilmiyorum ilaçlara göre gidiyor tedavi zaten, 5 haziranda rahim kalınlığım ölçülecek, 11 haziranda tekrar kontrol her şey uygunsa aynı gün transfer yapılacak.
Anladim canım her doktorun yöntemi farkli tabi öyle dediyse vardır bir bildiği hadi herşey kusursuz gitsinde yavrularimiza kavusalim inşallah ☺️

Karından olan normal yazilmiyo ilk teansferimde yazdırmaya gittik yazılmıyormus dendi bize kapsül ve kalçadan olan igre reçete edilebiliyor sen karindan olanı da bı sorsana Dr yaziliyomusymus bana daha var ya haziran sonlara doğru tedaviye baslicam
Pıhtılaşma sorununuz varsa onu SGK anlaşmalı özel hastaneden veya devlet hastanesinden rapor çıkartabilirsiniz eğer yoksa rapor vermiyorlar ücretli oluyor

Bu dönemi ailemin yanında geçirmek istedim. Benim eşim Ankara'da ben Hatay'da çalışıyorum. Kendimi çok yalnız hissedecektim.
Aaa şimdi anladım cnm
Hayırlısı olsun güzel haberlerle inşallah
Bişeye ihtiyacn olursa yazabilirsin

Back
X