2026 KPSS tarih hocası önerisi

Srha00

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2017
9
2
86
26
Öncelikle herkese merhabalar, kafamı çok karıştıran bir türlü karar veremedigim bir konu var. Tarihte hangi hocayı dinlemeliyim şeklinde. Aklımda sadece 2 hoca var ikisi arasında kararsız kaldım. Sizler bana yardimci olabilir misiniz?

Sizce tarihte Aydın Yüce mi yoksa Ahmet Karakuza mi ? Nedenleri ile birlikte açıklarsanız çok mutlu olurum.

Tarih temelim yok. Sizin bilgileriniz benim için çok değerli.

Hadi hep birlikte 2026 KPSS de mücadele edelim

Merhaba. Bende sana hangisi hitap ediyorsa o. Çok çeşitli, değerli hocalar var. Aydın hoca daha detay anlatıyor bence, farklı bilgiler veriyor. Ahmet hoca ise meb bağlantısını harika sağlayan bir hoca. Ösym meb kitaplarındaki bilgileri sormayı seviyor. Anlatımı hangisi hoşuna gidiyorsa onu takip et derim. Videoda boğulmak çok iyi değil 1 kere not alarak sağlam izlemeni tavsiye ederim. Gerekirse sonlara doğru alternatif bir hocadan kısa genel tekrar için izlersin. Bol soru çok önemli. Kolaylıklar diliyorum

Teşekkür ediyorum. Peki önce bir hocayı bitirip daha sonra full diğer hocayı dinlemek kafa karisikligina mi yol açar sizce? İki hoca da çok değerli bence

Teşekkür ediyorum. Peki önce bir hocayı bitirip daha sonra full diğer hocayı dinlemek kafa karisikligina mi yol açar sizce? İki hoca da çok değerli bence
Üstünden zaman geçtikten sonra tekrar için yapılabilir dediğim gibi, fakat birini komple bitireyim sonra sil baştan diğerine başlayayım gereksiz zaman kaybı. Bol soru, bol tekrar, bol deneme-branş denemesi. Önemli olan bu üçlü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…