- 8 Ekim 2025
- 69
- 56
- 3
- Konu Sahibi denizzehra
- #6.441
Erkek gibii sankii :)Eki Görüntüle 3680420 burda 13+4 yüzde 80 tahmin etti siz ne tahmin edersiniz merak ettim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Erkek gibii sankii :)Eki Görüntüle 3680420 burda 13+4 yüzde 80 tahmin etti siz ne tahmin edersiniz merak ettim
Merhaba Natera’da ben de aynı durumu yaşadım fakat 2. kez kan aldılar.Zaten sonucun çıkmamasının nedeni kanda yeterli dna bulunmadığından oluyor.(sonucun çıkmaması ile alakalı aklınıza kötü bir şey gelmesin yaşanan bir durummuş.) Belki telefondaki kişi size yanlış bilgi vermiştir.Tekrardan arayıp içinizin rahat etmediğini kan vermek isteidğinizi söyleyin.merhabalar , özel ataşehir genetik de fetal dna testi yaptırdım , 16500 tl ödedim 10 iş günü geçti sonuç çıkmadı 11 iş günü aradım test yaptıklarını ama sonuç alamadıklarını tekrar test başlattıklarını söylediler benden yeni kan da alınmadı. ne zaman çıkar diyorum belli değil diyorlar nasıl güveneyim ben bu labın sonucuna şimdi böyle bir şey yaşayan oldu mu . asla tavsiye etmiyorum bu laboratuvarı süreç zaten zor iyice zorlaştırıyorlar.
İnşallah hayırlı güzel sonuçlar gelir dualarımız sizinle.Çıkmış gidiyorum hastaneye.telefonla söylemiyorlar.temiz çıkmw ihtimali yoktu nerdeyse ama insan umut ediyor işte dualarınızı bekliyorum
Tanımasam da üzüntünü derinden hissettim , tüm kalbimle sarılıyorum size .Maalesef kızlar bebeğim down sendromlu.çok kötüyüm
Maalesef kızlar bebeğim down sendromlu.çok kötüyüm
Kuş olupta yanınıza gelebilseydik keşke size destek içinMaalesef kızlar bebeğim down sendromlu.çok kötüyüm
canım benim vardır bundada bir hayır evet çok zor bir süreç allah kolaylık versin dünyada meleğin olacak ahirette şefaatçiMaalesef kızlar bebeğim down sendromlu.çok kötüyüm
Bende aynı şeyi naterada yaşadım ikiz gebelikMerhaba Natera’da ben de aynı durumu yaşadım fakat 2. kez kan aldılar.Zaten sonucun çıkmamasının nedeni kanda yeterli dna bulunmadığından oluyor.(sonucun çıkmaması ile alakalı aklınıza kötü bir şey gelmesin yaşanan bir durummuş.) Belki telefondaki kişi size yanlış bilgi vermiştir.Tekrardan arayıp içinizin rahat etmediğini kan vermek isteidğinizi söyleyin.
evet nipt yukarı gibi ama kız dedi canım bakalım bidahakine netleşirErkek gibii sankii :)
Markası neBen kullanıyorum zararlı vs yazılar okuyorum ama ne yapayım 9.haftadan beri kullanıyorum bazen günde bi sefer 4-5 saniye de olsa kalp atışını dinliyoruz
O olmasa ben iki günde bir doktora giderdim,kalp atışımı durdu ne oldu bu ağrılar niye diye çok kafada kuruyordum![]()
yanlış yazmışım nubu diyecektimevet nipt yukarı gibi ama kız dedi canım bakalım bidahakine netleşirteşekkür ederim yorum için
Bilmiyorum şefaatçi olur mu? Belki şikayetçi olacak bilmiyorum çok dua ettim Allahım benim elime bırakma eğer nasibi yoksa senden olsun dedim hep amacanım benim vardır bundada bir hayır evet çok zor bir süreç allah kolaylık versin dünyada meleğin olacak ahirette şefaatçi
olur inşallah
Olabilir. Gün sonunda sindirim sistemi iyice yavaşlıyor belki de ondandırBeni sabah tutuyor midem boşken perişan oluyorum. Kabızlık da yapıyor diyorlar gün sonunda oluyorsa bu ihtimali değerlendirin
allah sabır versin kardeşim allah büyüktür dua etmeyi hiç bırakmayınBilmiyorum şefaatçi olur mu? Belki şikayetçi olacak bilmiyorum çok dua ettim Allahım benim elime bırakma eğer nasibi yoksa senden olsun dedim hep amatrizomi 18 de çıktı bu arada sadece 21 değilmiş.doğumdan sonra yaşama şansı olmuyormuş bu sendromda
Çok çok geçmiş olsun ben de bu laba verdim ,ve iki hafta ne arama ne sorma biz sorduk kana bebek dna karismadi dediler bu firma daha yüksek oranla rapor çıkartıyoruz başka firmalar olsa raporlarlardi dedi,inanmakdan başka çarem yoktu,yaklaşık 2 hafta sonra çıktı şükürler olsun bir sorun yok dediler ,sizde içinizi ferah tutun,geç olsunnn güç olmasinmerhabalar , özel ataşehir genetik de fetal dna testi yaptırdım , 16500 tl ödedim 10 iş günü geçti sonuç çıkmadı 11 iş günü aradım test yaptıklarını ama sonuç alamadıklarını tekrar test başlattıklarını söylediler benden yeni kan da alınmadı. ne zaman çıkar diyorum belli değil diyorlar nasıl güveneyim ben bu labın sonucuna şimdi böyle bir şey yaşayan oldu mu . asla tavsiye etmiyorum bu laboratuvarı süreç zaten zor iyice zorlaştırıyorlar.
Çok çok geçmiş olsun ,üzülmeyin demek bile çok zor bu duruma kim olsa o üzülür ağlayın ağlamak da Allah'tan ve gerçekten insanın içini ferahlatıyor,zamana bırakın ,Allah'tan gelene ne denir....kim ne yapmış ne demis ki ,sizde onu yapın ,ama bence en büyük teselliniz sağlıklı evlatlarınizin da olması....Bilmiyorum şefaatçi olur mu? Belki şikayetçi olacak bilmiyorum çok dua ettim Allahım benim elime bırakma eğer nasibi yoksa senden olsun dedim hep amatrizomi 18 de çıktı bu arada sadece 21 değilmiş.doğumdan sonra yaşama şansı olmuyormuş bu sendromda
Acınızı paylaşıyorum sizin için kolay bir şey değil. Allahım yardımcınız olsun.Bilmiyorum şefaatçi olur mu? Belki şikayetçi olacak bilmiyorum çok dua ettim Allahım benim elime bırakma eğer nasibi yoksa senden olsun dedim hep amatrizomi 18 de çıktı bu arada sadece 21 değilmiş.doğumdan sonra yaşama şansı olmuyormuş bu sendromda
İçim cız etti, sizi tanımıyorum ama sanki kızkardeşimsiniz gibi canım yandı. Allah yardımcınız olsunBilmiyorum şefaatçi olur mu? Belki şikayetçi olacak bilmiyorum çok dua ettim Allahım benim elime bırakma eğer nasibi yoksa senden olsun dedim hep amatrizomi 18 de çıktı bu arada sadece 21 değilmiş.doğumdan sonra yaşama şansı olmuyormuş bu sendromda
Allah sabır versin zor zamandan geçiyorsunuz ama zaman her şeyin ilacı bu da gelir geçer inşallahBilmiyorum şefaatçi olur mu? Belki şikayetçi olacak bilmiyorum çok dua ettim Allahım benim elime bırakma eğer nasibi yoksa senden olsun dedim hep amatrizomi 18 de çıktı bu arada sadece 21 değilmiş.doğumdan sonra yaşama şansı olmuyormuş bu sendromda