• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    73
Bilmiyorum şefaatçi olur mu? Belki şikayetçi olacak bilmiyorum çok dua ettim Allahım benim elime bırakma eğer nasibi yoksa senden olsun dedim hep ama 😞 trizomi 18 de çıktı bu arada sadece 21 değilmiş.doğumdan sonra yaşama şansı olmuyormuş bu sendromda
Allah sabir versin, çok zor bir durum :(

Kızlar detaylı ultrason çektirmek lazım İstanbul Anadolu tarafindayim bana yardımcı olup isim verebilcek biri var mı devlette cekmiyorlarmis

Kızlar inanın bu su gelmesi işi öyle herkeste oluyor zatenlik bir şey değil. Benim şuan 6-7 saatte bir 1-2 damla iç çamaşırımda akıntı hariç bir ıslaklık. Doktorum çok çok önemsedi, ki bebeğin suyu şuan iyi. Akıntı değil bu eminim dediğin an gel yatışını yapacağız dedi ve ben dün emin oldum. Evet hiçbir şey olmayabilir, evet akıntı kaynaklı olabilir ama çok çok nadir de olsa bebeğinizin suyundan bir kaçak da olabilir. Bir şüpheniz varsa doktora gösterip emin olmadan, akıntıdır ya bu herkeste oluyor/ ilk gebeliğimde de oldu demeyin. Bunu ilk size doktor söylesin.
Akıntıdan farkını nasıl anlayabiliriz su gelmesinin

Back
X