• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çift transfer miydi? Her türlü olasılık mümkün 🙂 Ama hcg yanıltıcı olabilir. Bazen tek gebelikte de yüksek değerler çıkabiliyor. Önemli olan kese ve kesenin içinde kalp atışının olması.
Çift embriyo 5aa kalite

Çift transfer miydi? Her türlü olasılık mümkün 🙂 Ama hcg yanıltıcı olabilir. Bazen tek gebelikte de yüksek değerler çıkabiliyor. Önemli olan kese ve kesenin içinde kalp atışının olması.
Pazartesi gideceğim bakalım 6.+0 oluyorum tam pazartesi

Pazartesi gideceğim bakalım 6.+0 oluyorum tam pazartesi
İnşallah görünür. 6+2 de çok küçük bir kese görünmüştü bende de. Eğer çift transferse ve kalitesi iyiyse ikiz olma olasılığı yüksek. Benim de çift transferdi ama biri tuttu o da ikiye bölünmüş tek yumurta ikizleri oldu. Bende tek yumurta ikiziyim. Gende etkili olmuş bende.

İnşallah görünür. 6+2 de çok küçük bir kese görünmüştü bende de. Eğer çift transferse ve kalitesi iyiyse ikiz olma olasılığı yüksek. Benim de çift transferdi ama biri tuttu o da ikiye bölünmüş tek yumurta ikizleri oldu. Bende tek yumurta ikiziyim. Gende etkili olmuş bende.
Siz keseyi gordunuzmu aramızda 3 gün var cunki

Benimde tek yumurta gördü ama çift kese var açlık şekerim 197 çıktı direkt insüline başladım acaba bebeklerime zarar vermiş midir? 5+5 teyim

Bwnimde tüp bebek 8.gun 164 10.gun 397 12 gün.1200 çıktı ikiz olma şansı varmı daha kese görmeye pazartesi gideceğim
Ne yaptın kese gördün mü? Benim doktorum 28 ine çağırdı. Çok zaman var. Ben dayanamadım bugün yine kan verdim. 14.gün 1586 idi. Bugün 17.gün 9723 olmuş. Acaba ikiz mi yoksa başka bir şey mi? Dış gebelikte falan çok artıyormuş ya. Ama hiç de ağrım yok.

Ne yaptın kese gördün mü? Benim doktorum 28 ine çağırdı. Çok zaman var. Ben dayanamadım bugün yine kan verdim. 14.gün 1586 idi. Bugün 17.gün 9723 olmuş. Acaba ikiz mi yoksa başka bir şey mi? Dış gebelikte falan çok artıyormuş ya. Ama hiç de ağrım yok.
Gittim canım tek kese görüldü ama kalp atışı için 15 gün sonraya gün verdi bu doktorlarda ne kadar geç veriyor günleri ya bazılarına bakıyorum 4 haftalıkken kese kalp atışı duyoryorlar ben 6+0 da keseyi gördüm daha kese boyutuda 12.5 mm di

Kanı nerde veriyorsun necdiyorsun verirken cunki 3 kere bakıyorlar ondan sonra ne diyip veriyorsun birde nerde

Back
X