- 31 Ağustos 2025
- 717
- 631
- 18
- Konu Sahibi washingtonxy
Acile gidiyorum beta baktıracağım transfer oldum diyorum. Hemen veriyorum.Kanı nerde veriyorsun necdiyorsun verirken cunki 3 kere bakıyorlar ondan sonra ne diyip veriyorsun birde nerde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Acile gidiyorum beta baktıracağım transfer oldum diyorum. Hemen veriyorum.Kanı nerde veriyorsun necdiyorsun verirken cunki 3 kere bakıyorlar ondan sonra ne diyip veriyorsun birde nerde
İki kesenizde eşit boylarda mıydı?yolkda görünüyor muydu içinde acaba bende 5+0 da muayne olduğumda iki kese vardı ama biri çok ufaktıMerhaba canlarım bende de iki kese gözüktü 5 haftalıkta,şuan 5+1 olarak gidiyorum
Aşılama ile oldu
Son hcg-4556
Biri 4.6,biri 3.9 göründü canımİki kesenizde eşit boylarda mıydı?yolkda görünüyor muydu içinde acaba bende 5+0 da muayne olduğumda iki kese vardı ama biri çok ufaktı
Yolk yoktu sadece kese gördük 5 haftalıktaİki kesenizde eşit boylarda mıydı?yolkda görünüyor muydu içinde acaba bende 5+0 da muayne olduğumda iki kese vardı ama biri çok ufaktı
Bende 5 haftalığında 4556 çıktı,ondan 3 gün önce 2140 sanki biraz hcg yavaşlamış gibiHcg niz kaçıncı gününüze ait acaba, benim de tüp bebek 5+0 ım, dün transfer+15 de 6.145 idi, çok merak ediyorum ben de, ama randevum 30 Ekime![]()
Siz birşeye endişe etmeyin yok yok, ben sizinki ikiz olunca acaba dedim benimkinin de ihtimal var mıBende 5 haftalığında 4556 çıktı,ondan 3 gün önce 2140 sanki biraz hcg yavaşlamış gibi
Canım sizde de mi ikiz? Sağlıcakla kucağınıza alın inşallahSiz birşeye endişe etmeyin yok yok, ben sizinki ikiz olunca acaba dedim benimkinin de ihtimal var mıbetanın dinamiği o kadar farklı ki, kese görülmeye yakın yavaşlıyor diye okumuştum ben de. Benim hikayemin başı da erken kan verip 8. ile 10. gün arası 2 kat olmamış diye stresle başladı, şimdi diyorum iki günü ziyan ettim Allahım affet, minik kalplerimiz Allaha emanet, o en güzel koruyucu bizleri sevindirsin Rabbim, sağlıkla kucaklarımızı doldursun
![]()
Kese de belli olacak inşallah, hayırla sağlıkla, iki embriyo transferi olmuştum amaCanım sizde de mi ikiz? Sağlıcakla kucağınıza alın inşallah![]()
Acaba gonal f mi kullandınızHcg niz kaçıncı gününüze ait acaba, benim de tüp bebek 5+0 ım, dün transfer+15 de 6.145 idi, çok merak ediyorum ben de, ama randevum 30 Ekime![]()
Yumurta toplama sürecimi inanın hiç hatırlayamıyorum. Transfere hazırlık süreci onun yerini alıverdi ama evde kağıtlarımı bulursam muhakkak yazarımAcaba gonal f mi kullandınız
Teşekkür ederimYumurta toplama sürecimi inanın hiç hatırlayamıyorum. Transfere hazırlık süreci onun yerini alıverdi ama evde kağıtlarımı bulursam muhakkak yazarım![]()
Cok erken olarak ultradon iyi degil ve erken gidenler vajinadan muayene oluyor doktorlarin tercihi benim doktorum vajinal tercih etmiyorum cok erkende ultrasona gerek yok dediGittim canım tek kese görüldü ama kalp atışı için 15 gün sonraya gün verdi bu doktorlarda ne kadar geç veriyor günleri ya bazılarına bakıyorum 4 haftalıkken kese kalp atışı duyoryorlar ben 6+0 da keseyi gördüm daha kese boyutuda 12.5 mm di
Normalde seker varmiydi
6+2 de kalp atışını duymuştum ben. Baya geç randevuyu vermiş. Ama tamamen duyulduğu hafta olsun istemiş olabilir. Bazen 7.haftada bile duyulmayabiliyorGittim canım tek kese görüldü ama kalp atışı için 15 gün sonraya gün verdi bu doktorlarda ne kadar geç veriyor günleri ya bazılarına bakıyorum 4 haftalıkken kese kalp atışı duyoryorlar ben 6+0 da keseyi gördüm daha kese boyutuda 12.5 mm di
Karindanmi Alttanmi duydunuz6+2 de kalp atışını duymuştum ben. Baya geç randevuyu vermiş. Ama tamamen duyulduğu hafta olsun istemiş olabilir. Bazen 7.haftada bile duyulmayabiliyor
Karından baktı. Çok cılızdı ama duyuldu.Karindanmi Alttanmi duydunuz
LEkelenmeniz olunca doktorunuza danisin eger ki irtibat kuramassaniz bir fitil koyup istirahat edin surekli ultrasona gitmeyin cok boyle evhamlaninca bazen bendede oluyor idrarda gebelik testi yada saglik ocaginda bi beta verip gelinMerhaba, ben 5+3 de öğrendim. 2 kese var. Biri 5+3, diğeri 5+2 olarak göründü. İnşallah hepimizin gebeliği sağlıkla ilerlerkesenin göründüğü günden 1 gün önce başlayan 2 gün süren lekelenmem oldu. Lekelenme bittiğinde bütün ağrı, batma bebeklerin ben burdayım diye hissettirdiği o bazı belirtiler de bitti. Dün akşamdan beri tedirginim. Acaba bugün bir daha ultrason a girsem sakıncası olur mu? Ben hiç vajinal baktırmadım. Keselerde karından bakılınca görüldü çarşamba günü.
Sizinde mi ikiz belli oldu mu?Kese de belli olacak inşallah, hayırla sağlıkla, iki embriyo transferi olmuştum ama. Betanın yüksekliğine bağlı değil dedi doktorum. 30 Ekimde randevuya gideceğim. Amin.