• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merhaba, ben 5+3 de öğrendim. 2 kese var. Biri 5+3, diğeri 5+2 olarak göründü. İnşallah hepimizin gebeliği sağlıkla ilerler🤲 kesenin göründüğü günden 1 gün önce başlayan 2 gün süren lekelenmem oldu. Lekelenme bittiğinde bütün ağrı, batma bebeklerin ben burdayım diye hissettirdiği o bazı belirtiler de bitti. Dün akşamdan beri tedirginim. Acaba bugün bir daha ultrason a girsem sakıncası olur mu? Ben hiç vajinal baktırmadım. Keselerde karından bakılınca görüldü çarşamba günü.
Canım bende de bugün bir şey uok. Dün ağrım çoktu mesela bugün uok. Nereye gitti ağrılar bilmiyorum. Dalgalı dalgalı ilerliyoruz resmen

Merhaba, ben 5+3 de öğrendim. 2 kese var. Biri 5+3, diğeri 5+2 olarak göründü. İnşallah hepimizin gebeliği sağlıkla ilerler🤲 kesenin göründüğü günden 1 gün önce başlayan 2 gün süren lekelenmem oldu. Lekelenme bittiğinde bütün ağrı, batma bebeklerin ben burdayım diye hissettirdiği o bazı belirtiler de bitti. Dün akşamdan beri tedirginim. Acaba bugün bir daha ultrason a girsem sakıncası olur mu? Ben hiç vajinal baktırmadım. Keselerde karından bakılınca görüldü çarşamba günü.
Biz bir gün arayla aynı durumları yaşadık bugün ben de rahatım, benim doktorum da karından baktı. İyice ajite etmeyelim vajinalden zaten korkmuşsunuz dedi.Sabah aynı korkuları hissettim ama, endişe etmeyelim bekleyelim bence kalp atımları için💐 Yine de en doğru karar kendinizin verdiği karar tabii. Kendiminkilerle birlikte hepimizin bebeklerine dua ediyorum hep🐥🐥.

Biz bir gün arayla aynı durumları yaşadık bugün ben de rahatım, benim doktorum da karından baktı. İyice ajite etmeyelim vajinalden zaten korkmuşsunuz dedi.Sabah aynı korkuları hissettim ama, endişe etmeyelim bekleyelim bence kalp atımları için💐 Yine de en doğru karar kendinizin verdiği karar tabii. Kendiminkilerle birlikte hepimizin bebeklerine dua ediyorum hep🐥🐥.
Çok teşekkür ederim🙏💕 inşallah hepimiz sağlıkla hayırla kucağımıza alırız yavrularımızı

Evet perşembe gecesi bir korkuttular bizi, dün apar topar gittik, iki kese görüldü. Sanırım yaşımız, transfer günümüz vs hep aynı sizinle🥹 Rabbim sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin.
Yaaa öyle mi 😍 ben çoğu grupta görüyorum sizi. Burda da görünce yazayım dedim. Bende perşembe günü öğrendim ikizlerim olacağını 🙏 aynı günde de öğrenmişiz 😂 kesemin dışında kanama alanı var benim umarım Buda aynı değildir 🙏

Yaaa öyle mi 😍 ben çoğu grupta görüyorum sizi. Burda da görünce yazayım dedim. Bende perşembe günü öğrendim ikizlerim olacağını 🙏 aynı günde de öğrenmişiz 😂 kesemin dışında kanama alanı var benim umarım Buda aynı değildir 🙏
Benim bugün yine (bu sefer kırmızı renkte kanamam oldu) hastaneye koşturduk, ve perşembe bir kanama alanı görmemişti ama bugün bir alan gördü doktor (iki doktor farklı, hastane ve cihazlarda). Yerleşmeye bağlı diyor. Kan sulandırıcı ilaç gruplarının da etkisi olabilirmiş. Bunda da çakışmışız dua eder, dua beklerim🥺. Çok ağladım, eşim de eğitimdeydi. Nasıl gittim, ne yaptım hatırlamıyorum. Progesteronun iğnesi eklendi ilaçlara, bir de aspirini kesiyorum. Perşembeden sonra kontrole gideceğim inşallah (Detay yazdım da başına gelen olursa okusun belki bir inşirah olur).

Benim bugün yine (bu sefer kırmızı renkte kanamam oldu) hastaneye koşturduk, ve perşembe bir kanama alanı görmemişti ama bugün bir alan gördü doktor (iki doktor farklı, hastane ve cihazlarda). Yerleşmeye bağlı diyor. Kan sulandırıcı ilaç gruplarının da etkisi olabilirmiş. Bunda da çakışmışız dua eder, dua beklerim🥺. Çok ağladım, eşim de eğitimdeydi. Nasıl gittim, ne yaptım hatırlamıyorum. Progesteronun iğnesi eklendi ilaçlara, bir de aspirini kesiyorum. Perşembeden sonra kontrole gideceğim inşallah (Detay yazdım da başına gelen olursa okusun belki bir inşirah olur).
Kanama alanı kaç mm? Benim sanırım 4mm çıktı. 3 progestan iğneye çıkarttı doktorum. Ama ben 2 kalça iğnesine dondüm. 3 de fitil var. Kalçadan iğne daha fazla koruma sağlıyormuş. Doktorum gerekli değil sana dedi ama nasıl değil kase dışında kanamam var tamam dışarıya yansıyan bir kanamam olmasa bile.

Kırmızı renk mi geldi senden? Bir önce ki ne renkti kahve mi? Nasılsın peki şuan da ağrın var mı

Kanama alanına emin olamadı çok küçük bir alan dedi, buna kesin olarak birkaç gün sonra evet kanama alanıdır diyebilirim dedi. 200 mgx4 fitil, 1 kalçadan iğne 50 mg olarak gidiyoruz. Evet kırmızı idi çok koyu olmasa bile pembeden daha koyu kesinlikle. Öncekinde pembe bir akıntı olup sonra kahve lekelenme ile devam etmişti. Bu sabah da iyiydim ama biraz hareket ettim sadece minimal işler, karnım birden şişti ve ağrıyla birlikte kanama oldu. Batmalarım var evet halen adet sancısı gibi. Bununla birlikte keseler iyi dedi, haftaları ile uyumlu dedi, korkulacak birşey yok iç oluşumlar başlamış, perşembeden sonra kontrol dedi kalp atımı için. Mevla hepimizin yardımcısı olsun, hayata tutunmak da tutunulan olmak da zormuş:anneadayı:

Back
X