Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sağlıcakla doğsun yavrularınız inşallah.Hamilelik benim hormonları çok etkiliyor en ufak şeye kafa takıyorum maalesef.Çalışan biri olduğum ve yanımda yardım edecek kimse olmadığı için tedırgınım.Rabbim en doğrusunu bilir tabi
Ayni sekilde gurbetteyim calisiyorum cevremde kalici kimse yok ailem gelse de belirli bir süre kalabilirler, yaşantıları bizim sehrimizde degil. Ikizler dogduktan sonra yuksek ihtimal cok uzun sure calisamayacagim yani krese versem ise donsem iki kres parasi neredeyse benim maasim olacak o yuzden zaman ne gosterir bilmiyorum ama biraz kemerleri sikarak tek maas idare etmeye calisacagiz gittigi yere kadar artik. Hamilelik hormonlari gercekten cok tuhaf bir de cok gercekci ve karisik uzun ruyalar goruyorum ve etkisinden cikamiyorum o yuzden dun durduk yere ultrasona gittim kotu his var icimde diye cok sukur iyiler:) iyi dusunelim hakkimizda hayirlisi kolayi guzeli iyisi bizi bulsun insallah