2026 nisan anneleri

Merhaba ben de nisan annesi olacağım kısmetse. Gerçi ilk bebeğim sezaryenle doğduğu için martta doğma ihtimali daha yüksek. Sat 28 haziran. Tahmini doğum 4 nisan.
5+2 de beta ölçtürdüm 13800 çıktı. Dün 5+4 te doktora gittik keseyi ve bebeği gördü ama küçük olduğu için kalp atışını henüz duyamadık. Haftaya gideceğiz tekrar. İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi💛
Muhtemelen bende öyle görünüyor. ☺

Ben de 12 temmuzda transfer oldum. 10. Gün 1018 çıktı. 12. Gün 2250 çıktı. Daha hiç kontrole gitmedim 7 haftalık olunca gidicem inşallah 🧿🧿
MaaşAllah çok yüksek çıkmış ikiz mi acaba Allah sağlıkla kucağınıza almayıda nasip etsin.Bende gitmedim henüz doktora Benim ve tüm hamile arkadaşların da sağlıkla ilerlesin kucaklarımıza alalım inşallah isteyenlerede nasip olsun🤲Amin

Grup karşıma çıkınca bakayım dedim karşıma mesajınız çıktı. Geçen yıl benim de sat 28 haziran, tahmini doğum 4 nisandı. 25 mart'ta sezaryen oldum. Kızım 4,5 aylık şu an. Ek gıda konuşuyoruz artık🥰 gelecek yıl siz de buralarda olursunuz🌸 Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah💐
Yaa maşallah sağlıkla büyüsün prenses 💛 ben de 25 i gibi olur diye düşünmüştüm, hoş bir denk geliş oldu🥹 4,5 aylık zor dönemler, ilk bebeğimde en zorlandığım zamanlardı. Ama sonrası düzlük inşallah😂

Kızlar ben bugün biraz fazla ayakta kaldım belim çok ağrıyor kasıklarım da ağrı var sağ ve sol yumurtalığım ağrıdı sonra geçti şimdi hafif kasık ağrısı evet biliyorum hcg' de artıyor kızım da adet olacak gibi ağrı oldu yıllar önce ama bu belimdeki ağrı böyle daha çok sinir ağrısı gibi değişik bir şey aranızda var mı böyle Ağrı çeken tatlı ama çok yoğun bir ağrı çok yoruldum ondan mı acaba
Benim ilk bebeğimde bu kadar ağrım olmuyordu, ama bu sefer iki haftadır geçmek bilmeyen bir kasık ağrım var. Doktora sordum, ilk sezaryenden sonra ikincide daha çok kasık ağrısı olur dedi. Sizin de ikinci çocuk sanırım belki ondandır

Yaa maşallah sağlıkla büyüsün prenses 💛 ben de 25 i gibi olur diye düşünmüştüm, hoş bir denk geliş oldu🥹 4,5 aylık zor dönemler, ilk bebeğimde en zorlandığım zamanlardı. Ama sonrası düzlük inşallah😂
Evet bu aralar mızmız çok, gelecek inş🥰 Biz doğum tarihini 25.3.25 yaptık. Sizinki de 26.3.26 olursa güzel olur😂

ya ne güzel cnm ama şaşırdım nasıl öyle ileri göründü tarih ☺️
Yumurtlama dönemi ve döllenmeyle alakalı olabilir herhalde bende bilmiyorum ki hep geç dönlenme felan diyolar ya benim ki erken döllendi herhalde 😂 Benden öncede bı hamiş girdi o da 5+4 dedi ona doktor 2 hafta sonra gel kalp atışı için dedi ben girince ultrasonda birden kalp atışını duyduk doktor bile şaşırdı 😅🥰 Önceden kullandığım folik asitler mi yaradı ne

Yumurtlama dönemi ve döllenmeyle alakalı olabilir herhalde bende bilmiyorum ki hep geç dönlenme felan diyolar ya benim ki erken döllendi herhalde 😂 Benden öncede bı hamiş girdi o da 5+4 dedi ona doktor 2 hafta sonra gel kalp atışı için dedi ben girince ultrasonda birden kalp atışını duyduk doktor bile şaşırdı 😅🥰 Önceden kullandığım folik asitler mi yaradı ne
ne olduysa güzel olmuş 🥰 sana ne zaman gel dedi bi daha

Adete göre 5+4 dü ultrason da 6+2 olarak gördü doktor biz kalp atışını da duyduk ❤️ Çok guzel bir duygu Allah herkese nasip etsin 🤲
Tebrik ederim canım biz de dün gördük ve duyduk tarihlerimiz yakındı gerçekten çok güzel bir duyguymuş :)

Benim de son adetim 5 temmuz. 37 yaşındayım. Salı beta hcg 2016 çıktı. Henüz belli değil diye keseye bakmadı doktor.
Hepimiz için hayırlısı olsun hanımlar 🌸

Tebrik ederim canım biz de dün gördük ve duyduk tarihlerimiz yakındı gerçekten çok güzel bir duyguymuş :)
Bende tebrik ederim Massallah 🧿 sağlıkla ilerlesin inşallah hamileliğimiz ❤️ Çok çok mutluyum kaygiliydim şimdiye kadar sanki hepsi bi anda püf diye gitti gebelik okulu varmis ona yazilcam size söylediler mi ayda 3 kez olacak buradaki

Bende tebrik ederim Massallah 🧿 sağlıkla ilerlesin inşallah hamileliğimiz ❤️ Çok çok mutluyum kaygiliydim şimdiye kadar sanki hepsi bi anda püf diye gitti gebelik okulu varmis ona yazilcam size söylediler mi ayda 3 kez olacak buradaki
İnsallah sağlıkla ilerlesin amin 🙏🏻 Yok söylemediler devlete mi gitmiştiniz orada mı oluyordu gebelik okulu?

Evet bu aralar mızmız çok, gelecek inş🥰 Biz doğum tarihini 25.3.25 yaptık. Sizinki de 26.3.26 olursa güzel olur😂
Yaa hiç aklıma gelmemişti biliyor musun🥹 oğlumun doğum günü 25.07, belki bu da 25.03 olur diye düşünmüştüm ama senin fikrin daha güzelmiş 😍
Bu arada 6 aydan sonra her şey iyiye gidiyor, sizi anlamaya başlıyor, siz de onu anlıyorsunuz. Güzel günler çok yakın. Sevgiler..💛

Yok yanlış anlaşıldı :) dün kadın doğum özele gittim bugün aile hekimliğine
Aile hekimine ne kaydı oluşturuyorsunuz gebelik mi ? Hiç bir bilgim yok bu konuda..Ne gibi bi faydası oluyor öğreneyim de bende kendi aile hekimime gideyim

Back
X