- 29 Ağustos 2024
- 125
- 73
- 13
- 28
Sonrada pembelsti cnm test bugün yine Alcan eğer çıkarsa kan vericem benim normalde testlerde hiç çıkmazdı3,4 gün daha bekleyip bi test daha yapın bence
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sonrada pembelsti cnm test bugün yine Alcan eğer çıkarsa kan vericem benim normalde testlerde hiç çıkmazdı3,4 gün daha bekleyip bi test daha yapın bence
5 üstü beta hcg olması yeterli canım belki henüz yenidir kesinlestirmek için dedigin gibi kan testi iyi olurSonrada pembelsti cnm test bugün yine Alcan eğer çıkarsa kan vericem benim normalde testlerde hiç çıkmazdı
Haklısın testler o kadar güvenmiyoruz ki emin olamıyoruz önceden olsa şimdi kan vermeye giderim ama son zamanlarda testler o kadar guvenilmezki5 üstü beta hcg olması yeterli canım belki henüz yenidir kesinlestirmek için dedigin gibi kan testi iyi olurben silik çıkınca güvenmeyip 10 gün daha beklemiştim
![]()
KesinlikleHaklısın testler o kadar güvenmiyoruz ki emin olamıyoruz önceden olsa şimdi kan vermeye giderim ama son zamanlarda testler o kadar guvenilmezki![]()
ooo uçmuşbenim 300 den 13.500 e çıktı beta değerim 8 gün gibi bir sürede. Dün baktırmıştım 5+3. Bu yükseliş biraz korkuttu beni. Yarın bakalım![]()
evetooo uçmuş![]()
29 hazirancnm son adet tarihin neydi senin
Canımm cok normal benm de bugun tahmine gore 2binlerrde dun 1000diı bugun de 2 katı 2bindir . Ay birlikte aynı gidiyoruzMerhaba kızlar,
Hala tatildeyim bugün mide bulantım olunca acile gittim. Beta da baktırdım. 2000 çıktı. Geçen hafta cuma 138 ile öğrenmiştim. Bugün regl gecikmesinin 4.günü
Evanora C Clasroomteacher en son ne zaman baktırdınız kızlar?
Benim dinlennce gecyor dun arada oldu. sezaryen ama benm sezaryen yerim hc agrımadı 7 yıldırBenim ilk bebeğimde bu kadar ağrım olmuyordu, ama bu sefer iki haftadır geçmek bilmeyen bir kasık ağrım var. Doktora sordum, ilk sezaryenden sonra ikincide daha çok kasık ağrısı olur dedi. Sizin de ikinci çocuk sanırım belki ondandır
aynıyız cnm benimde29 haziran
Amin canım, insan merak ediyor vallahi. Randevu zor buldum memlekette nasip olursa 6+1 de gideceğim, gün sayıyorum zaman geçmiyor da.Teşekkür ederim kuzum sana da masallah valla bebisler buyuyor desenebana göre biraz hızlı gidiyor ama hayırlısı bakalim sağlıklı olsunlarda
![]()
Ailenizde ikiz bebek var mı? Belki ikizlere gebesinizdir.benim 300 den 13.500 e çıktı beta değerim 8 gün gibi bir sürede. Dün baktırmıştım 5+3. Bu yükseliş biraz korkuttu beni. Yarın bakalım![]()
Ailemizde yokAilenizde ikiz bebek var mı? Belki ikizlere gebesinizdir.![]()
Hiç korkmayın, nasip olduysa nasıl güzel olurAilemizde yoko yüzden korktum biraz
![]()
Aa bizim aramızda tam 1 gün fark var benim de 4+5Canımm cok normal benm de bugun tahmine gore 2binlerrde dun 1000diı bugun de 2 katı 2bindir . Ay birlikte aynı gidiyoruznezaman gideceksn keseye.benim de yumurtlama ya göre 4artı4
En önemlisi sağlıkHiç korkmayın, nasip olduysa nasıl güzel olur
Gönlünüze göre olsun ama en önemlisi sağlıkla olsun![]()
adete göre 5+0 ım. Öyle saymam gerekiyormuş Dr a öyle söylemem gerekmiiş ben yine de yumurtlama tarih solıcemAa bizim aramızda tam 1 gün fark var benim de 4+5![]()
Amin canımEn önemlisi sağlıkRabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin
![]()