2026 nisan anneleri

Sonrada pembelsti cnm test bugün yine Alcan eğer çıkarsa kan vericem benim normalde testlerde hiç çıkmazdı
5 üstü beta hcg olması yeterli canım belki henüz yenidir kesinlestirmek için dedigin gibi kan testi iyi olur 😊 ben silik çıkınca güvenmeyip 10 gün daha beklemiştim 😅🌸

5 üstü beta hcg olması yeterli canım belki henüz yenidir kesinlestirmek için dedigin gibi kan testi iyi olur 😊 ben silik çıkınca güvenmeyip 10 gün daha beklemiştim 😅🌸
Haklısın testler o kadar güvenmiyoruz ki emin olamıyoruz önceden olsa şimdi kan vermeye giderim ama son zamanlarda testler o kadar guvenilmezki 🤣

Merhaba kızlar,
Hala tatildeyim bugün mide bulantım olunca acile gittim. Beta da baktırdım. 2000 çıktı. Geçen hafta cuma 138 ile öğrenmiştim. Bugün regl gecikmesinin 4.günü 🥲
Evanora Evanora C Clasroomteacher en son ne zaman baktırdınız kızlar?
Canımm cok normal benm de bugun tahmine gore 2binlerrde dun 1000diı bugun de 2 katı 2bindir . Ay birlikte aynı gidiyoruz 😍 nezaman gideceksn keseye.benim de yumurtlama ya göre 4artı4

Benim ilk bebeğimde bu kadar ağrım olmuyordu, ama bu sefer iki haftadır geçmek bilmeyen bir kasık ağrım var. Doktora sordum, ilk sezaryenden sonra ikincide daha çok kasık ağrısı olur dedi. Sizin de ikinci çocuk sanırım belki ondandır
Benim dinlennce gecyor dun arada oldu. sezaryen ama benm sezaryen yerim hc agrımadı 7 yıldır 😌 şimdi yüzerken biraz zorladm glb arada kasılıyor gibi okdr🥰

Kızlar ben 2 gündür yüzüyorum havuz da ısıtmalı gece de yüzdüm ama çok profesyonel yüzmediğim için bacak hareketlerim istemeden hızlı oluyor kasığımı zorluyorım bazen. Birşey olmaz değil mi yaaa sonucta korunaklı yerde bebeklerimiz😭🥰

Back
X