- 26 Haziran 2025
- 167
- 240
- 18
Bir farkı var mı acaba?Aslında son
adete göre 5+0 ım. Öyle saymam gerekiyormuş Dr a öyle söylemem gerekmiiş ben yine de yumurtlama tarih solıcem![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir farkı var mı acaba?Aslında son
adete göre 5+0 ım. Öyle saymam gerekiyormuş Dr a öyle söylemem gerekmiiş ben yine de yumurtlama tarih solıcem![]()
Tabii ki canım geç döllenme durumlarında Doktorlar tarihi düzeltiyorlar bebek geriden gelirse yakalayamazsa ben kızımda da gerçi 17 gün yumurtlamıştım normalde 14'tü sonra adeti söylemiştim bunda da 14.gün yumurtlamam gerekirken 17'de yumurtladım ben de son adeti söyleyeyim bari. Ama yine de yumurtlamamı biliyorum deyip söylemeyi düşünüyorum HCG az gelebilir Çünkü yumurtlamadan 14 gün sonra her kadın genelde adet olur Doktorlar değerini az falan demesin diye yumurtlamayı biliyorsak söylememiz en sağlıklısıBir farkı var mı acaba?son regli tarihine göre sanki hesaplanıyor yanlışım yoksa.
Şu an anladım, doğru söylüyorsunuz. Gerçi geç döllenme yok benimkinde ama yumurtlama tarihlerini burada çoğumuz zaten bilmiş olarak doktora gidiyoruz.Tabii ki canım geç döllenme durumlarında Doktorlar tarihi düzeltiyorlar bebek geriden gelirse yakalayamazsa ben kızımda da gerçi 17 gün yumurtlamıştım normalde 14'tü sonra adeti söylemiştim bunda da 14.gün yumurtlamam gerekirken 17'de yumurtladım ben de son adeti söyleyeyim bari. Ama yine de yumurtlamamı biliyorum deyip söylemeyi düşünüyorum HCG az gelebilir Çünkü yumurtlamadan 14 gün sonra her kadın genelde adet olur Doktorlar değerini az falan demesin diye yumurtlamayı biliyorsak söylememiz en sağlıklısı
Ben de 5+2 de beta ölçtürmüştüm 13800 çıkmıştı, ikiz mi acaba demiştimbenim 300 den 13.500 e çıktı beta değerim 8 gün gibi bir sürede. Dün baktırmıştım 5+3. Bu yükseliş biraz korkuttu beni. Yarın bakalım![]()
Sizin de birden mi arttı. Başlangıçta 13 ile öğrenmiştim. Birden sıçramalar korkuttu ama sağlıklı olsun da tek olurBen de 5+2 de beta ölçtürmüştüm 13800 çıkmıştı, ikiz mi acaba demiştimama 5+4te doktora gittim tek kese
![]()
Merak ettim karından ultrason bakılıyor mu bu hafta da yoksa vajinal mi yapılıyor sadece.Ben de 5+2 de beta ölçtürmüştüm 13800 çıkmıştı, ikiz mi acaba demiştimama 5+4te doktora gittim tek kese
![]()
Ben daha önce ölçtürmedim, ilk ve tek ölçümüm bu. ikinci çocuk olunca ilki kadar hevesli ve heyecanlı olmuyor insanSizin de birden mi arttı. Başlangıçta 13 ile öğrenmiştim. Birden sıçramalar korkuttu ama sağlıklı olsun da tek olur![]()
Benim 5+4 te karından baktı doktor, keseyi ve bebeği gördü, ama kalp atışını duyamadı. İstersen vajinal bakalım belki duyarız dedi ama istemedim, haftaya tekrar gideceğiz duymak için. Tercihime bıraktı yani.Merak ettim karından ultrason bakılıyor mu bu hafta da yoksa vajinal mi yapılıyor sadece.
Benim 4+6 haftaya baktirsam mi diye düşünüyorum
Ayy çok iyi maşallah evet aynı gidiyoruz 4+6 diyor uygulama ama bence 4+4 yumurta 2 gün geç çatladı çünkü. Sağlıkla artsın da hiç sorun değilCanımm cok normal benm de bugun tahmine gore 2binlerrde dun 1000diı bugun de 2 katı 2bindir . Ay birlikte aynı gidiyoruznezaman gideceksn keseye.benim de yumurtlama ya göre 4artı4
pazartesi gidip bakarım bi kese oluşumu oldu mu diye. Geçmiyor aynen canımAmin canım, insan merak ediyor vallahi. Randevu zor buldum memlekette nasip olursa 6+1 de gideceğim, gün sayıyorum zaman geçmiyor da.![]()
Yaa maşallah kocaman olmuşben daha bugün yaptırabildim beta hcg 23.419 kaç haftalık acaba :)
Oyyy maşallah ona nasıl mutlu etmiş
Ayyy gidersen haber ver canım benimpazartesi gidip bakarım bi kese oluşumu oldu mu diye. Geçmiyor aynen canım![]()
İnşallah kuzum haber veririm tabiiiiAyyy gidersen haber ver canım benimBelki kalp atışını da görürüm o zamana diye bir umudum var bakalım.
![]()
cnm doktor dedi vajinadan bakalım görünmez dedi bende karından denesek dedim karından da gördü ama minik bi kalp görünüyor vajinadan bakalım bide dedi ordan bakımca duydu kalp atışınıOyyy maşallah ona nasıl mutlu etmişnasıl duydunuz karından mı, nasıl oluyor
![]()
Anladım canımcnm doktor dedi vajinadan bakalım görünmez dedi bende karından denesek dedim karından da gördü ama minik bi kalp görünüyor vajinadan bakalım bide dedi ordan bakımca duydu kalp atışını
öyle bişeyden bahsetmedi cnmAnladım canımısı mı, ses mi şey gönderiyorlarmış duymak için, öyle bir durum var mı. Yoksa direkt duydu mu
![]()