2026 nisan anneleri

Bir farkı var mı acaba?🤭 son regli tarihine göre sanki hesaplanıyor yanlışım yoksa.
Tabii ki canım geç döllenme durumlarında Doktorlar tarihi düzeltiyorlar bebek geriden gelirse yakalayamazsa ben kızımda da gerçi 17 gün yumurtlamıştım normalde 14'tü sonra adeti söylemiştim bunda da 14.gün yumurtlamam gerekirken 17'de yumurtladım ben de son adeti söyleyeyim bari. Ama yine de yumurtlamamı biliyorum deyip söylemeyi düşünüyorum HCG az gelebilir Çünkü yumurtlamadan 14 gün sonra her kadın genelde adet olur Doktorlar değerini az falan demesin diye yumurtlamayı biliyorsak söylememiz en sağlıklısı

Tabii ki canım geç döllenme durumlarında Doktorlar tarihi düzeltiyorlar bebek geriden gelirse yakalayamazsa ben kızımda da gerçi 17 gün yumurtlamıştım normalde 14'tü sonra adeti söylemiştim bunda da 14.gün yumurtlamam gerekirken 17'de yumurtladım ben de son adeti söyleyeyim bari. Ama yine de yumurtlamamı biliyorum deyip söylemeyi düşünüyorum HCG az gelebilir Çünkü yumurtlamadan 14 gün sonra her kadın genelde adet olur Doktorlar değerini az falan demesin diye yumurtlamayı biliyorsak söylememiz en sağlıklısı
Şu an anladım, doğru söylüyorsunuz. Gerçi geç döllenme yok benimkinde ama yumurtlama tarihlerini burada çoğumuz zaten bilmiş olarak doktora gidiyoruz.☺️

Ben de 5+2 de beta ölçtürmüştüm 13800 çıkmıştı, ikiz mi acaba demiştim😊 ama 5+4te doktora gittim tek kese🥹
Merak ettim karından ultrason bakılıyor mu bu hafta da yoksa vajinal mi yapılıyor sadece.
Benim 4+6 haftaya baktirsam mi diye düşünüyorum

Sizin de birden mi arttı. Başlangıçta 13 ile öğrenmiştim. Birden sıçramalar korkuttu ama sağlıklı olsun da tek olur 🥰
Ben daha önce ölçtürmedim, ilk ve tek ölçümüm bu. ikinci çocuk olunca ilki kadar hevesli ve heyecanlı olmuyor insan😂 ilk çocuğumda iki günde bir teste gitmiştim acile falan, ne günlerdi be diyorum şimdi😂 ama ilk çocuğumdaki değerlere baktım, benzer şekilde ikiye katlayarak artmış iki güne.
Tek ya da ikiz ne isterseniz Allah gönlünüze göre versin 🙏

Merak ettim karından ultrason bakılıyor mu bu hafta da yoksa vajinal mi yapılıyor sadece.
Benim 4+6 haftaya baktirsam mi diye düşünüyorum
Benim 5+4 te karından baktı doktor, keseyi ve bebeği gördü, ama kalp atışını duyamadı. İstersen vajinal bakalım belki duyarız dedi ama istemedim, haftaya tekrar gideceğiz duymak için. Tercihime bıraktı yani.
İlk çocuğumda 6 haftalıkken gitmiştim doktora ilk, karından hem gördük hem kalbini duyduk.
Bebeğe göre de değişiyor, doktorun cihazına göre de. Ama iki kere git gel yapmak istemiyorsanız 6haftayı doldurup gitmek daha avantajlı

Canımm cok normal benm de bugun tahmine gore 2binlerrde dun 1000diı bugun de 2 katı 2bindir . Ay birlikte aynı gidiyoruz 😍 nezaman gideceksn keseye.benim de yumurtlama ya göre 4artı4
Ayy çok iyi maşallah evet aynı gidiyoruz 4+6 diyor uygulama ama bence 4+4 yumurta 2 gün geç çatladı çünkü. Sağlıkla artsın da hiç sorun değil😍

Merhaba hanımlar bir şey soracağım. Kalp atışı duyanlar tam olarak kaçıncı haftada duydunuz acaba?

ben daha bugün yaptırabildim beta hcg 23.419 kaç haftalık acaba :)
Yaa maşallah kocaman olmuş 🧿 kendi betamla kıyaslayınca 5,5-6 hafta civarı diye düşünüyorum ama tam bilemeyiz tabi geç döllenme midir erken döllenme midir değişir buna göre🥹

Oyyy maşallah ona nasıl mutlu etmiş 🧿🧿 nasıl duydunuz karından mı, nasıl oluyor 🙈
cnm doktor dedi vajinadan bakalım görünmez dedi bende karından denesek dedim karından da gördü ama minik bi kalp görünüyor vajinadan bakalım bide dedi ordan bakımca duydu kalp atışını

cnm doktor dedi vajinadan bakalım görünmez dedi bende karından denesek dedim karından da gördü ama minik bi kalp görünüyor vajinadan bakalım bide dedi ordan bakımca duydu kalp atışını
Anladım canım 🥰 ısı mı, ses mi şey gönderiyorlarmış duymak için, öyle bir durum var mı. Yoksa direkt duydu mu 🙈

Back
X