Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    95
Merhaba 12+0 haftalığım kontorlümüzde herşey güzel dedi cinsiyet kız gibi dedi ama haftaya cagırdı sizce kız mı erkek midir 😍

Eklentiler

• 1000015621.webp
    1000015621.webp
    26,6 KB · Görüntüleme: 62
  • 1000015622.webp
    1000015622.webp
    24,4 KB · Görüntüleme: 48
  • 1000015623.webp
    1000015623.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 57
Günaydın teyzeler,bugün 11+2 oldum. Cinsiyet tahmininde bulunacak olan var mı 🌸🧿
Maşallah canım 🧿 ben çok anlamıyorum ama kız gibi geldi sağlıkla gelsin 🙏🏻
Kızlar doktor size demir ilacı verdi mi bulantı yapıyor
bana da verdi vallahi zaten bulantım vardı ekstra yaptı mı bilmiyorum
Merhaba 12+0 haftalığım kontorlümüzde herşey güzel dedi cinsiyet kız gibi dedi ama haftaya cagırdı sizce kız mı erkek midir 😍
gözün aydın canım kız gibi bence de boş duruyor sağlıkla gelsin 🥰

14. Haftada folik asit içen sadece ben miyim kızlar?

Çoğunuz multivitamine geçmiş. Keşke doktoruma sorsaydım folik asite devam edecekmiyim diye.

Doktorlara zaten birşey sormadiginiz sürece bilgi vermiyorlar, ne rahat insanlar.

Çoğunuz multivitamine geçmiş. Keşke doktoruma sorsaydım folik asite devam edecekmiyim diye.

Doktorlara zaten birşey sormadiginiz sürece bilgi vermiyorlar, ne rahat insanlar.
Folik asit genelde 12. haftada bıraktırılıyor canım. Mümkünse ulaşabilirsen doktoruna ulaş derim.

Ne ilginç gerçekten sormadan söylemesi gerekir doktorun. Ben de 12. Haftada bıraktım multivitamin ve demir ilacına başladım. Bir sonraki kontrolün yakın mı sor mutlaka kuzu

Canım eğer folik asitin hepsini içeriyorsa benim gibi sadece folik asitle devam edecek olabilirsin. Bana bunu verdi hamileliğin sonuna kadar bununla devam dedi.

Eklentiler

• foli-b-plus-30-tablet-19826.webp
    foli-b-plus-30-tablet-19826.webp
    50,6 KB · Görüntüleme: 40
Folik asit genelde 12. haftada bıraktırılıyor canım. Mümkünse ulaşabilirsen doktoruna ulaş derim.
Aradım ulaşamadım canım, haftasonu giriyor araya. Belki randevuyu öne çekerim yada şimdilik ilaci birakirim.

Ne ilginç gerçekten sormadan söylemesi gerekir doktorun. Ben de 12. Haftada bıraktım multivitamin ve demir ilacına başladım. Bir sonraki kontrolün yakın mı sor mutlaka kuzu
Canım normalde 2 hafta sonra gidecektim cinsiyet öğrenmek için… sırf bu folik asit meselesinden dolayı randevuyu öne çekebilirim, kararsizim.

Back
X