Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana vermedi doğum sonuna kadar folik asit devam dedi.Kızlar doktor size demir ilacı verdi mi bulantı yapıyor
Bana da tahminde bulunur musunuzErkek bebek görünüyor nuba göre canım
ayy çok şükür canım dinlen bol bol inşallah bende güzel haberler duyarımÇarşamba günü sonucumu eklemiştim canım, yaş riski çıktı ama düşük risk çok şükürinşallah sonuçların iyi çıkar
![]()
Verdi ama ben yazdığını almadım bir vitamin markasının Demir vitaminini kullaniyorum baya rahatım.Degerlerimi de yukseltti bayaKızlar doktor size demir ilacı verdi mi bulantı yapıyor
Bu benim daktirimYa gerçekten birde bazıları o kadar emin ve gıcık bir üslupla tahminde bulununca boğasım geliyor bakışlarımla rencide ediyorum artık![]()
Bana daha vermedi 12. haftaya kadar folik asit sonra onu kesicez başka ilaçlara geçicez dedi. Demirden ve multuvitaminlerden bahsediyor sanrımKızlar doktor size demir ilacı verdi mi bulantı yapıyor
Bana sadece foşilik asit verdiKızlar doktor size demir ilacı verdi mi bulantı yapıyor
Maşallah canımGünaydın teyzeler,bugün 11+2 oldum. Cinsiyet tahmininde bulunacak olan var mı![]()
bana da verdi vallahi zaten bulantım vardı ekstra yaptı mı bilmiyorumKızlar doktor size demir ilacı verdi mi bulantı yapıyor
gözün aydın canım kız gibi bence de boş duruyor sağlıkla gelsinMerhaba 12+0 haftalığım kontorlümüzde herşey güzel dedi cinsiyet kız gibi dedi ama haftaya cagırdı sizce kız mı erkek midir![]()
Ocean multi vitamin verdi bana da hepsini içeriyorKızlar doktor size demir ilacı verdi mi bulantı yapıyor
Folik asit genelde 12. haftada bıraktırılıyor canım. Mümkünse ulaşabilirsen doktoruna ulaş derim.14. Haftada folik asit içen sadece ben miyim kızlar?
Çoğunuz multivitamine geçmiş. Keşke doktoruma sorsaydım folik asite devam edecekmiyim diye.
Doktorlara zaten birşey sormadiginiz sürece bilgi vermiyorlar, ne rahat insanlar.
Ne ilginç gerçekten sormadan söylemesi gerekir doktorun. Ben de 12. Haftada bıraktım multivitamin ve demir ilacına başladım. Bir sonraki kontrolün yakın mı sor mutlaka kuzu14. Haftada folik asit içen sadece ben miyim kızlar?
Çoğunuz multivitamine geçmiş. Keşke doktoruma sorsaydım folik asite devam edecekmiyim diye.
Doktorlara zaten birşey sormadiginiz sürece bilgi vermiyorlar, ne rahat insanlar.
Bama da bakabilir misin canim rica etsemMaşallah canımben çok anlamıyorum ama kız gibi geldi sağlıkla gelsin
bana da verdi vallahi zaten bulantım vardı ekstra yaptı mı bilmiyorum
gözün aydın canım kız gibi bence de boş duruyor sağlıkla gelsin![]()
Amin Allah razı olsun inşallahMaşallah canımben çok anlamıyorum ama kız gibi geldi sağlıkla gelsin
bana da verdi vallahi zaten bulantım vardı ekstra yaptı mı bilmiyorum
gözün aydın canım kız gibi bence de boş duruyor sağlıkla gelsin![]()
kız gibi geldi canım ama çok kararsız kaldım bir taraftan ilk baktığımda erkek mi acaba dedim gönlüne göre olsun sağlıkla gelsin inşallah
Amin canim sagolasinkız gibi geldi canım ama çok kararsız kaldım bir taraftan ilk baktığımda erkek mi acaba dedim gönlüne göre olsun sağlıkla gelsin inşallah![]()
Canım eğer folik asitin hepsini içeriyorsa benim gibi sadece folik asitle devam edecek olabilirsin. Bana bunu verdi hamileliğin sonuna kadar bununla devam dedi.14. Haftada folik asit içen sadece ben miyim kızlar?
Aradım ulaşamadım canım, haftasonu giriyor araya. Belki randevuyu öne çekerim yada şimdilik ilaci birakirim.Folik asit genelde 12. haftada bıraktırılıyor canım. Mümkünse ulaşabilirsen doktoruna ulaş derim.
Canım normalde 2 hafta sonra gidecektim cinsiyet öğrenmek için… sırf bu folik asit meselesinden dolayı randevuyu öne çekebilirim, kararsizim.Ne ilginç gerçekten sormadan söylemesi gerekir doktorun. Ben de 12. Haftada bıraktım multivitamin ve demir ilacına başladım. Bir sonraki kontrolün yakın mı sor mutlaka kuzu