Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    82
Selam kızlar. Tekli elektrikli göğüs pompası alacağım. Lansinoh mu yoksa Philips Avent mı tercih etmeliyim?

Kizlar cinsiyeti belli olup alisveris yapanlar oldu mu doktor kiz gibi gorunuyo ama degisebilir de dedi bizde biseyler almak istiyoruz babymallda indirim var ama emin olamadim
Ben iki farklı doktora gösterdim ikisi de kız diyince alışverişe başladık yavaştan hastane çıkışları tulumlar battaniyeler zibinlar coraplar ağız mendilleri önlükleri alt açma minderleri bunlar tamam giyimde bir kaç eksik var onları da alıp banyo alışverişine geçerim diyorum. O kadar çok şey var ki şimdiden alıp ödemesini yapmak gerekiyor yavaş yavaş birikince çok külfetli olur 🥰

Selam kızlar. Tekli elektrikli göğüs pompası alacağım. Lansinoh mu yoksa Philips Avent mı tercih etmeliyim?
Lansinoh un eski tip elektrikli almistim memelerim kanamisti hep mamajoo aldım yarı fiyatiydi çok memnun kaldım hala çalışıyor ve ucretsiz parça degisimi ve garantisi var istersen ona da bı bak

Lansinoh un eski tip elektrikli almistim memelerim kanamisti hep mamajoo aldım yarı fiyatiydi çok memnun kaldım hala çalışıyor ve ucretsiz parça degisimi ve garantisi var istersen ona da bı bak
Göğüs ucum küçük o yüzden kavramazsa işe yaramaz 😞 ama teşekkürler

Ben iki farklı doktora gösterdim ikisi de kız diyince alışverişe başladık yavaştan hastane çıkışları tulumlar battaniyeler zibinlar coraplar ağız mendilleri önlükleri alt açma minderleri bunlar tamam giyimde bir kaç eksik var onları da alıp banyo alışverişine geçerim diyorum. O kadar çok şey var ki şimdiden alıp ödemesini yapmak gerekiyor yavaş yavaş birikince çok külfetli olur 🥰
Evett belki de daha erken alisverise herkes oyle dusunuyor ama her sey de zamlaniyor erkenden tamamlamak en iyisi

Kaçıncı haftadasın canım bir risk mi gördü de yasakladı acaba. Bide dönüp dönmemesine bakmak için çok erken değil mi daha ya. Ben geöen 14. Haftada gittiğinde baş aşağıydı iki gün sonra baksak farklı olacak dedi mesela

Bana doktorım 12 kg a kadar ağırlık serbest demiştii

Benim 11 de netleşmişti canım o yüzden ben ufak ufak kıyafet biberon müslin tarzı başladım
Yalniz degilmisim 🫣🫣 17+2 yim bende 3 hafta sonra detayli var zaten orda netlesir

Neye göre kaçıncı haftada dedi size acaba? Çünkü bana da öyle dedi. Emin olamıyorum ona göre ben de başlayacağım.
Bugun 17+2 yim canim onceki gittigimde soylememisti bi de tecrubeli bi doktor yani gormese soylemezdi diye dusunuyorum ama ihtimalleri dusunerek degisebilir falan demis olabilir. 3 hafta sonra 20.haftada detayliya gidicem zaten netlesir orda da

Ayy çok sevindim Ceylin 🥹💘 sağlıkla al kucağına
Çok sağol Aminn hepimiz sağlıcakla kucağımıza alalim inşallah🥰
Valla çok sevindim sizin adınıza. İkisini de yaşamanız çok güzel🧿🥰
Çok şükür Rüyada gibiyim 🥹 ben 3.dusunmuyordum ise girmistim artık digerleri büyüdü felan diye sonrada ogrendimki gebeymisim kazayla hamile kalanların arasına katildim 🤣 Rabbimin varmış bir bildiği 🥰 istendede çıktım dayanamadım ilk aylar zordu benim için 🥹🥰

Çok şükür Rüyada gibiyim 🥹 ben 3.dusunmuyordum ise girmistim artık digerleri büyüdü felan diye sonrada ogrendimki gebeymisim kazayla hamile kalanların arasına katildim 🤣 Rabbimin varmış bir bildiği 🥰 istendede çıktım dayanamadım ilk aylar zordu benim için 🥹🥰
Ceylin yaşin kac? 35ten once tupleri baglamiyorlar diyorlar ben sezeryanda doktora rica edecektim ama en garantisi spiral mi kizlar bilgisi olan var mi

Yanlışlıkla hamile kalırım diye çok korkuyorum 😅 Erkek kız belirti farkı varmıydı?

Back
X