• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2026 TEMMUZ AĞUSTOS EYLÜL GEBELİK PLANLAYANLAR🤰💃👩‍👧‍👦🎉✨🎁📢📢📢📢

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla ben test yanlıs cıkarır onu da bilmiyordum test testır sanırdım😂 Artık ben de yaparsam şüphe ederim acaba yanlıs mı dıye😃
ya her topicte bi test faciasına şahit oluyorum kafam nasıl allak bullak anlatamam😂

Allahımmm bu topik 50 yaş altıydı değil mi:))) bende kabahat siz nereden bileceksiniz Aliye Rona’yı 😂

Oynadığı filmlerde sert görüntüsüyle ve laflarıyla döven oyuncusuydu.
Eki Görüntüle 3808254

Hömm şimdilerde bir kadın oyuncu var ona yeni Aliye Rona diyorlar, karakterin ismi aklıma gelse 😵‍💫 youtube shortslarda bir repliği çok çıkıyordu 🙄 aklıma gelmiyor bir türlü 😖
Aaayyy senelerce Hülya Koçyiğitij saçlarını kestiği için nefretttt 😂🤪 güzelim kadınsın nasıl kendini bu kadına benzettin nefret etmemde onun ne kadar iyi bir oyuncu olduğunun kanıtıdır aslinda

Aaayyy senelerce Hülya Koçyiğitij saçlarını kestiği için nefretttt 😂🤪 güzelim kadınsın nasıl kendini bu kadına benzettin nefret etmemde onun ne kadar iyi bir oyuncu olduğunun kanıtıdır aslinda
Konudan bağımsız da kaç yaşındasın sen

😂😂😂

Aliye Rona’nın kaşları biraz daha kalınlaştır, bakışlar çatık kaşlar aynnnnnı ben :KK70:

Diğer oyuncu kadını hala hatırlayamadım, muhtemelen ondan da nefret ediyorsundur çünkü kötü bir karakteri oynuyormuş 🤣🤣🤣

Back
X