Anne Grupları 2027 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• Ankete Katılan
    5

Editor

Edidir Edi
Pro Üye
Emoji Skoru
3.166
Puanlar
1.158
Yer
İstanbul
Merhaba değerli anne adaylarımız

Kısa bir süre önce açtığımız “Gün Gün Hamilelik” sayfamızda, hamileliğiniz boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre takip edebileceğiniz uygulamamızı paylaşmıştık.

Türkiye’de bir ilk olan bu uygulama sayesinde, tahmini doğum tarihinizi girerek bebeğinizin gelişimini haftasına ve gününe göre kolayca takip edebilirsiniz.

Şimdi güzel bir yenilik daha yaptık. Artık uygulamada kullandığınız tahmini doğum tarihini imza alanınızda diğer kullanıcılarımızla da paylaşabilirsiniz.

Peki nasıl?​

Profil sayfanıza girerek Kişisel Bilgiler bölümündeki “Bebeğinizin Tahmini Doğum Tarihi” alanına tahmini doğum tarihinizi gün-ay-yıl formatında yazmanız yeterli.

Örneğin: 19-05-2027
Detaylar : Beklenen Güncelleme: KK Hamilelik Takviminiz Artık Çok Daha Yetenekli!

Tahmini doğum tarihinizi doktorunuzdan öğrenebileceğiniz gibi, sitemizde bulunan “Tahmini Doğum Tarihi ve Gebelik Hesaplama” sayfamızdan da kolayca hesaplayabilirsiniz.

Böylece profilinizde bebeğinizin gelişimini takip eden diğer anne adaylarıyla aynı heyecanı paylaşabilir, Mayıs 2027 anneleri, Haziran 2027 anneleri gibi kendi doğum döneminizdeki anne adaylarını da daha kolay bulabilirsiniz.

Şimdiden hepinizin bu güzel yolculuğunun sağlıkla, huzurla ve mutlulukla geçmesini diliyoruz.

ANNE ÜYE ADIYAŞKAÇINCI ÇOCUKSATKESEKALP ATIŞITAHMİNİ CİNSİYETCİNSİYETTAHMİNİ DOĞUM TARİHİBEBEĞİN İSMİ

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba ikinci bebeği düşünüyoruz kısmetse henüz yumurtlama olmadı son adet tarihim 28 ağustos eğer gebelik olursa sezaryen doğum olacağımdan 20 mayıs gibi bir tarihe geliyor doğum. Belki buralarda olurum bende Allahım nasip ederse sağlıklı gebelikler sağlıklı bebekler olsun hepimize

Bende gebemiyim gebe değilmişim belli değil ama mayıs başı doğum sanırım

Merhaba adetim 3 gün gecikti test yaptım negatif âdet gecikmenin 5sinci gününde çok çok az kahverengi akıntı geldi bu gün adetim 7 gün gecikmiş göğüslerim çok hassas ve tek guguste sıvı gelmesi neye işaret olur yardım lütfen

Göğüslerim aşırı hassas üstünde uzaninca aciyor

Biri büyük diğeri küçük duruyor

Yardımcı olacak birileri Yok mu

Neden öyle oluyor yaşayan var mı anne adayları size sesleniyorum

Yardımcı olacak birileri Yok mu
Selam Ece. Aslında bu konuyu farklı yerde paylaşsan daha iyi olurdu. Ama umarım gebelik belirtisidir. Öyle de duruyor prolaktin yüksekliği gibi de duruyor. Prolaktin süt hormonudur yükseldiğinde göğüsten süt gelmesi hassaslaşması gerilmesi görülür. O yüzden bir doktora giderek kontrol etmen daha doğru olur.

Merhaba. Benimde sat 1 ağustos. Yarın kese için gideceğiz doktora aşırı sabırsızım
Süperr çok sevindim adınıza az kalmışş gerçekten ne kadar zormuş beklemek yaa içim kıpır kıpır meraktan çatlıyorum

Aleykum selam Kusura bakmayın lütfen sadece ne olduğunu bilmek istemiştim gebelik olma ihtimali var mı acaba 17 Ağustos ta yumurta çatladı değerlendirdik 18 Ağustos ta ve 19 Ağustos da ilişkiye girdik çok merak ettim açıkçası üç gün geçirince bişi çıkmayınca acaba mı diyorum başka Bir sorundan mı kaynaklanıyor tekrardan kusura bakmayın hamile anne adayına sormak daha iyi anlaşır diye düşünmüştüm

Merhaba ben trasnfer oldum 5. Gunde 52.8cikti. Cmrtesi gebeligim netlesecek.doktora gidecegiz varsa size yazarim

Süperr çok sevindim adınıza az kalmışş gerçekten ne kadar zormuş beklemek yaa içim kıpır kıpır meraktan çatlıyorum
Evet hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin Belirtiniz var mı bende yok hiç o aklıma takılıyor

Olabilir tabiki. Ama dediğim gibi hormonelde olabilir. Prolaktin adet gecikmesi de yapar. İnşallah gebeliktir. En kısa sürede doktora gitmen belirleyici olacaktır. Hayırlısı olsun

Olabilir tabiki. Ama dediğim gibi hormonelde olabilir. Prolaktin adet gecikmesi de yapar. İnşallah gebeliktir. En kısa sürede doktora gitmen belirleyici olacaktır. Hayırlısı olsun
Amin Allah razı olsun inşallah amin dua ediniz lütfen gebelik olsun hamileyim olsun

Amin Allah razı olsun inşallah amin dua ediniz lütfen gebelik olsun hamileyim olsun

`