| ANNE ÜYE ADI | YAŞ | KAÇINCI ÇOCUK | SAT | KESE | KALP ATIŞI | TAHMİNİ CİNSİYET | CİNSİYET | TAHMİNİ DOĞUM TARİHİ | BEBEĞİN İSMİ |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Selam Ece. Aslında bu konuyu farklı yerde paylaşsan daha iyi olurdu. Ama umarım gebelik belirtisidir. Öyle de duruyor prolaktin yüksekliği gibi de duruyor. Prolaktin süt hormonudur yükseldiğinde göğüsten süt gelmesi hassaslaşması gerilmesi görülür. O yüzden bir doktora giderek kontrol etmen daha doğru olur.Yardımcı olacak birileri Yok mu
Merhaba. Benimde sat 1 ağustos. Yarın kese için gideceğiz doktora aşırı sabırsızımMerhaba herkese :)) ben 11 eylül kese randevumu bekliyorum kısmet olursa mayıs 11 gibi doğum gözüküyor tahmini sat 4 agustos
Süperr çok sevindim adınıza az kalmışşMerhaba. Benimde sat 1 ağustos. Yarın kese için gideceğiz doktora aşırı sabırsızım
Aleykum selam Kusura bakmayın lütfen sadece ne olduğunu bilmek istemiştim gebelik olma ihtimali var mı acaba 17 Ağustos ta yumurta çatladı değerlendirdik 18 Ağustos ta ve 19 Ağustos da ilişkiye girdik çok merak ettim açıkçası üç gün geçirince bişi çıkmayınca acaba mı diyorum başka Bir sorundan mı kaynaklanıyor tekrardan kusura bakmayın hamile anne adayına sormak daha iyi anlaşır diye düşünmüştümSelam Ece. Aslında bu konuyu farklı yerde paylaşsan daha iyi olurdu. Ama umarım gebelik belirtisidir. Öyle de duruyor prolaktin yüksekliği gibi de duruyor. Prolaktin süt hormonudur yükseldiğinde göğüsten süt gelmesi hassaslaşması gerilmesi görülür. O yüzden bir doktora giderek kontrol etmen daha doğru olur.
Süperr çok sevindim adınıza az kalmışşgerçekten ne kadar zormuş beklemek yaa içim kıpır kıpır meraktan çatlıyorum
Evet hakkımızda hayırlısı olsun hepimizinSüperr çok sevindim adınıza az kalmışşgerçekten ne kadar zormuş beklemek yaa içim kıpır kıpır meraktan çatlıyorum
Olabilir tabiki. Ama dediğim gibi hormonelde olabilir. Prolaktin adet gecikmesi de yapar. İnşallah gebeliktir. En kısa sürede doktora gitmen belirleyici olacaktır. Hayırlısı olsunAleykum selam Kusura bakmayın lütfen sadece ne olduğunu bilmek istemiştim gebelik olma ihtimali var mı acaba 17 Ağustos ta yumurta çatladı değerlendirdik 18 Ağustos ta ve 19 Ağustos da ilişkiye girdik çok merak ettim açıkçası üç gün geçirince bişi çıkmayınca acaba mı diyorum başka Bir sorundan mı kaynaklanıyor tekrardan kusura bakmayın hamile anne adayına sormak daha iyi anlaşır diye düşünmüştüm
İnşallah vardırMerhaba ben trasnfer oldum 5. Gunde 52.8cikti. Cmrtesi gebeligim netlesecek.doktora gidecegiz varsa size yazarim
Amin Allah razı olsun inşallah amin dua ediniz lütfen gebelik olsun hamileyim olsunOlabilir tabiki. Ama dediğim gibi hormonelde olabilir. Prolaktin adet gecikmesi de yapar. İnşallah gebeliktir. En kısa sürede doktora gitmen belirleyici olacaktır. Hayırlısı olsun
Amin Allah razı olsun inşallah amin dua ediniz lütfen gebelik olsun hamileyim olsunOlabilir tabiki. Ama dediğim gibi hormonelde olabilir. Prolaktin adet gecikmesi de yapar. İnşallah gebeliktir. En kısa sürede doktora gitmen belirleyici olacaktır. Hayırlısı olsun