- Konu Sahibi beyazcekirge
- #79.021
Selam kızlar;
Bizde son durum şu: Doktor ateşe virütik demişti ve bizi döküntü konusunda uyarmıştı. bugün ateş yok ama döküntü başladı. Kızım 6. hastalık adı verilen herpes virüsünün sebep olduğu bi hastalık geçiriyormuş. Nerden bulaştıysa....
Sabah doktoru aradım. Doktor gövdede başlar demişti. Bizde yüz ve ensede var. Bu hastalıkta sebepsiz 3-4 gün ateş ardından 3-4 gün döküntü olurmuş sonra geçermiş. Lenf bezlerinde büyüme olur dedi. Açıkçası tedirgin oldum. Sabah ilk anda acaba kızamık mı oldu diye kortum. Doktoru aradım hemen kızamıkta döküntü ateşle başlıyormuş. Bizde ateş düştü çok şükür. Doktor hiç bi ilaç vermenize gerek yok Önemli olan ateşli dönemdi döküntüler 3 güne kadar geçecek hiç bi iz kalmayacak dedi ama tedirginim. Hamile olanlara yaklaşmaması gerekiyormuş bi de...
Offff yavrumun iştahı kaçtı, keyifsiz ne yaparsan yap gülmüyor. Huzursuz.... Bi geçseydi...
Canım çok geçmiş olsun ilk söylediğinde de aklıma gelmişti bu hastalık yawrularımızdan uzak olsun hastalıklar ya küçücük bedenleri ile mücadele ediyorlar
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi