- Emoji Skoru
- 61
- Puanlar
- 13
Tesekkur ederım cevabınız ıcın60.5 - 212 - 711
48 saat arayla hepsi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tesekkur ederım cevabınız ıcın60.5 - 212 - 711
48 saat arayla hepsi
bende de aynısı var canım 5+4 üm sadece sabahları 1-2 kere mide bulantısı oluyor o kadarKızlar bende sadece yorgunluk ve göğüs hassasiyeti var mide bulantısı ağrı filan yok acaba bende bir sorun mu var diye düşünüyorum biraz pimpirikliyim
İnşallah bizde güzel haberler alırız Rabbim bizede bu güzel duyguyu yaşamayı nasip etsinCanım seni çok iyi anlıyorum bende de ilk hamileliğim düşükle sonuçlandı kürtaj oldum hatta bu defa betam da 2 katı artmıyordu çok umutsuzdum en son gittiğimde kalp atışını duydum doktor bile gelişmesine şaşırdı hcg düzenli artmadığı için çok endişeliydim o yüzden hep güzel düşünelim![]()
ne demek sizin nasıl?Tesekkur ederım cevabınız ıcın
Bazen hamile olduğumu bile unutuyorum dolu dolu belirti yaşamıyorumbende de aynısı var canım 5+4 üm sadece sabahları 1-2 kere mide bulantısı oluyor o kadar
Amin kuzum amin hepimiz çok güzel haberler alalım inşallahİnşallah bizde güzel haberler alırız Rabbim bizede bu güzel duyguyu yaşamayı nasip etsin![]()
![]()
![]()
AminnAmin kuzum amin hepimiz çok güzel haberler alalım inşallahbenim geçen defa kalbim durmuştu 8. haftada, yarın kontrolüm var aklıma getirmemeye çalışsam da tabii geliyor ama güzel şeyler düşünelim Rabbim hepimize en sağlıklı ve en hayırlısını nasip etsin inşallah
![]()
Güzel haberler alıcaksın Allah'ın izniyleAmin kuzum amin hepimiz çok güzel haberler alalım inşallahbenim geçen defa kalbim durmuştu 8. haftada, yarın kontrolüm var aklıma getirmemeye çalışsam da tabii geliyor ama güzel şeyler düşünelim Rabbim hepimize en sağlıklı ve en hayırlısını nasip etsin inşallah
![]()
Bu arada sizin sat kaçtı acababende de aynısı var canım 5+4 üm sadece sabahları 1-2 kere mide bulantısı oluyor o kadar
Kızlar her namazımda sizler için dua edicem Allah hepimize sağlıklı bir süreç geçirmeyi sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsinGüzel haberler alıcaksın Allah'ın izniyle![]()
yüreğimizi ferah tutalım
15 ağustos sizin kaçtı, yani normal vucut gebeliğe alışıyor dedi doktorum şuanda öğüre öğüre kusmadığınız için hamile değilsiniz diyemeyiz tabiki herkesin hamileilik süreci farklı oluyor.Bu arada sizin sat kaçtı acaba
Benimde sat 9 Ağustosdu 25 Eylül'de randevum var açıkçası bende çok gerekmedikçe vajinal düşünmüyorum15 ağustos sizin kaçtı, yani normal vucut gebeliğe alışıyor dedi doktorum şuanda öğüre öğüre kusmadığınız için hamile değilsiniz diyemeyiz tabiki herkesin hamileilik süreci farklı oluyor.
ben 3 ekimde tam 7 haftalık oluyorum o zaman kalp atışı ve kese için gideceğim. vajinaldan korktuğum için gitmek istemedim
Canım ben levotiron 50mg kullanıyorum hamile kalmadan önce doktoruma hamilelik düşünüyorum demiştim o zaman 25 mg kullanıyordum 4.90 çıkmıştı hamilelikte 2.5 altı olması gerek dedi hamile kalırsanda mutlaka gel gerekirse dozunu yükseltiriz demiştikızlar benim tsh 2.8 çıktı doktorum normal dedi 3.5'a kadar da normal kabul ediyorlarmış
başka doktora da sordum boşuna ilaç kullanmana gerek yok normal dedi siz kullanıyor musunuz?
6 hafta 5 günlük oluyorsunuz sanırım o zaman karından gözükür diye düşünüyorum. zararı olmadığını söylüyor doktorlar ama ben çok pimpirikli biriyim o yüzden strese sokmak istemedim kendimi.Benimde sat 9 Ağustosdu 25 Eylül'de randevum var açıkçası bende çok gerekmedikçe vajinal düşünmüyorum
2 doktorum da normal dedi avrupa standartlarına göre 3.5 mu neymiş hatta boşuna ilaç kullanmana gerek yok dedi onları dinlicem galiba. benim hamileilk öncesi tsh ım 1.5 tuCanım ben levotiron 50mg kullanıyorum hamile kalmadan önce doktoruma hamilelik düşünüyorum demiştim o zaman 25 mg kullanıyordum 4.90 çıkmıştı hamilelikte 2.5 altı olması gerek dedi hamile kalırsanda mutlaka gel gerekirse dozunu yükseltiriz demişti
Evet ama keşke bende 7.haftanın ortalarında gitsem diye düşündüm şimdi duymam stres olurum diye bakalım hayırlısı6 hafta 5 günlük oluyorsunuz sanırım o zaman karından gözükür diye düşünüyorum. zararı olmadığını söylüyor doktorlar ama ben çok pimpirikli biriyim o yüzden strese sokmak istemedim kendimi.
birde küçükken gittiğinde kese gözüküyor ama bebek gözükmüyor yada kalp atışı duyulmuyor vs daha da stres olurum diye düşünüyorumo sebeple 7.haftayı bekleyelim dedi doktorum da
Hamileliğin ilk zamanları yükseliyormuş sanırım doktor normal dediyse bence sorun yoktur zaten ayda bir düzenli bakarlar gerekli görürlerse ilaç yazarlar benim kronik sorunum olduğu için 3 yıldır ilaç kullanıyorum2 doktorum da normal dedi avrupa standartlarına göre 3.5 mu neymiş hatta boşuna ilaç kullanmana gerek yok dedi onları dinlicem galiba. benim hamileilk öncesi tsh ım 1.5 tu
Amin canım Allah'ın izniyle inşallah herşey güzel olucakKızlar her namazımda sizler için dua edicem Allah hepimize sağlıklı bir süreç geçirmeyi sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin![]()
Eğer bekleyebilirim diyorsan bence bekle de öyle git canımEvet ama keşke bende 7.haftanın ortalarında gitsem diye düşündüm şimdi duymam stres olurum diye bakalım hayırlısı