- Emoji Skoru
- 62
- Puanlar
- 18
Hadi bakalım güzel haberlerle dönİnşallah canım şimdi tekrar kan vermeye gidiyorum öğleden sonra belli olur artışa göre![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi bakalım güzel haberlerle dönİnşallah canım şimdi tekrar kan vermeye gidiyorum öğleden sonra belli olur artışa göre![]()
Hayırlısı olsun tabi. Allah’ın verdiği de vermediği de nimet. Üzülmeyin. İstiyorsanız yine olur inşallahBende sizin gibi oldum. Geç döllenme 58 ile öğrendim. Pazartesi değerim düştü kimyasal oldu dendi. Herkes için hayırlısı olsun
Evet yaptım ikisini de yaptımTek test mi yaptınız? Ben erken gebelik testinde net negatif sonuç alıp aynı anda yaptığım kaset testte pozitif görmüştüm kaset testte yaptınız mı?
10 gün gecikme varken idrarda çıkardı. Gecikme kaynaklı da göğüs hassasiyeti vs oluşmuş olabilir. Geç döllenme olsa bile idrarda çıkması gerekti ama zaten her halukarda kanda bakılıp adet söktürücü kullanmanız gerekecek neden bu kadar stres yapmak yerine gidip kan vermiyorsunuz?Evet yaptım ikisini de yaptım
3 gün sonra verecem eşim de istiyor olsun o zamana kadar daha da netleşin istiyor 3 gün sonra kan verecem10 gün gecikme varken idrarda çıkardı. Gecikme kaynaklı da göğüs hassasiyeti vs oluşmuş olabilir. Geç döllenme olsa bile idrarda çıkması gerekti ama zaten her halukarda kanda bakılıp adet söktürücü kullanmanız gerekecek neden bu kadar stres yapmak yerine gidip kan vermiyorsunuz?
Bunu sadece kan vererek öğrenebilirsiniz pazartesi gününden beri burda hamile miyim diye soruyorsunuz bu size de gereksiz stres yükler ve burdaki kimse bunun cevabını bilemez gruptaki herkes zaten çok çok yeni hamile, yerleşti mi kese görünecek mi kalp atacak mı kaygısı yaşayan insanlarBenim görümcem de gebelik testi yaptı çıkmadı ultrasona bile baktı kese çıkmamış en sonunda kan vermiş orda çıktı bende buraya yazayım dedim acaba yaşayan anne adayı var mı yada benim de görümcem gibi olma ihtimali var mıdır ondan sordum
Okadar çok istiyorum ki olsun vallahi hep bir belirti arıyorum acaba mı diye hep kendi kendimi kandırıyorum çıkmayınca da üzülüyorum tâbi 2 3 gün sonra zaten kan verecem meraktan kan vermeden önce bir sorayım dedimBunu sadece kan vererek öğrenebilirsiniz pazartesi gününden beri burda hamile miyim diye soruyorsunuz bu size de gereksiz stres yükler ve burdaki kimse bunun cevabını bilemez gruptaki herkes zaten çok çok yeni hamile, yerleşti mi kese görünecek mi kalp atacak mı kaygısı yaşayan insanlar. Regl gecikmesinin tek sebebi gebelik değildir ve bi an önce beklemeden netleştirmenizi tavsiye ediyorum. Allah gönlünüze göre versin inşallah.
Merhaba canım yeni gördüm kusura bakma. Senin de hayırlı olsun. En son 30 Ağustos da 2158 çıktı tekrar vermedim zaten 5+1 de kese göründü. Şuan 6+1 im. Önümüzdeki perşembe yada cuma bebek kalp atışı için gitmeyi düşünüyorum.Merhaba canım öncelikle hayırlı olsun zamanlarımız yakın da hcg en son ne zaman baktırdın acaba kaç çıktı ve kese göründü mü
Arkadaşlar bence testten teste göre bile değişiyor ben bu tane kaset test iki tane erken gebelik testi yaptım erken gebelik testinin birisi ilk dakika cikartti diğer erken gebelik test 5 dakika sonra çıkarttı kaset test de ilk başta gölge gibi çıkarıp sonra hafif pembe renk verdi kanda HCG degerim 66 ydi.Tek test mi yaptınız? Ben erken gebelik testinde net negatif sonuç alıp aynı anda yaptığım kaset testte pozitif görmüştüm kaset testte yaptınız mı?
Merhaba benimde son adet 7 Ağustos. Yumurta da aynı . Pzt 168 Çarşamba 397 çıktı değerim .ama kasıklarıma ve vajina bölgesinde ara ara sancım oluyor ama aynı bıçak saplar gibi. Daha doktora gitmedim kese gozukmez diyeS.a arkadaşlar
Son regl 7 Ağustos
Ovulasyon testim 23 te pozitif çıktı bende 23 ve 25’i değerlendirdim yani sadece 2 gün birlikte oldum eşimle
kusura bakmayın böyle yazmak istemezdim ama gerçekten korkuyorum
7 eylülde kan tahlili yaptım 179 çıktı ama dün geceden beri iki kaşığımda da sanki yumurtlama ağrısı gibi bir ağrı var dış gebelikten korkuyorum
Bir daha da kan vermedim çünkü yurt dışındayım buranın sistemi böyle eve gönderdi bizi 8 haftalık olduğunda git dedi ultrasona yani bir daha test istemedi
Teşekkür ederim canım darısı başıma inşallahMerhaba canım yeni gördüm kusura bakma. Senin de hayırlı olsun. En son 30 Ağustos da 2158 çıktı tekrar vermedim zaten 5+1 de kese göründü. Şuan 6+1 im. Önümüzdeki perşembe yada cuma bebek kalp atışı için gitmeyi düşünüyorum.
Benimde sat 7 Ağustos. Acaba alttan mi muayne oldunuz. Gitsem bakarlar mi karindanMerhabalar benim sat 1 ağustos tahmini doğum tarihi 7 mayıs çarşamba günü doktora gittim kese göründü 5+6 haftalık şu an haftaya cuma gel kalp atışını duyalım dedi![]()
Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Değer çok normal 2-3 günde bir yenileyip ilerleyişi hakkında da içiniz rahat etsin derim. 1500leri görünce de ultrason muayenesinden devamMerhaba güzel anne adayları öncelikle Allahım isteyen herkesin kucağını güzel haberlerle müjdelesin inşallah.
Hamile olanlarımızında sağlıkla dünyaya getirmeyi nasip etsin.
Ben 34 yaşındayım 14 yıllık evliyim daha önce 2 kimyasal bir dış gebelik birde ikiz boş gebelik sonucu kürtaj oldum. Sat 9 ağustos dün yani 1 gün gecikmeyle beta 223 çıktı sizce düşük mü yarın tekrar kan vermeye gıdecem ama istemsizce sevinemiyorum ve korkuyorum lütfen benim içinde dua eder misiniz
Kızlar gebelik testinde idrar da çıkmayan gebelik kanda çıkar mı dün adetim 10 gün gecikti erken gebelik testim negatif çıktı ve göğüslerim aşırı derecede ağrıyor lar ve sanki adet olacak mışım geliyor ama Yok yine yok öyle çok şiddetli karın ağrısı Yok sadece olacak mışım gibi hisler oluyor göğüslerim gerçek aşırı derecede çok hassas çok belki kaç defa idrar testi yaptım hepsi negatif kanda pozitif görür mıyım yarın kan versem![]()
Merhabalar sat 5 Ağustos , kese için ben de daha gitmedim. Ve aynı ağrılar bende de oluyor hormonlar arttığı için böyle oluyor her şey yolunda olması gerektiği gibiMerhaba benimde son adet 7 Ağustos. Yumurta da aynı . Pzt 168 Çarşamba 397 çıktı değerim .ama kasıklarıma ve vajina bölgesinde ara ara sancım oluyor ama aynı bıçak saplar gibi. Daha doktora gitmedim kese gozukmez diye
Ya vajinal ile baktırmak istemiyorum karın için ne kadar beklemek lazım bilginiz var mıMerhabalar sat 5 Ağustos , kese için ben de daha gitmedim. Ve aynı ağrılar bende de oluyor hormonlar arttığı için böyle oluyor her şey yolunda olması gerektiği gibiPazartesi gidecem tek seferde gözüksün diye 5+5 olmuş olacağım.