- Emoji Skoru
- 7
- Puanlar
- 1
Hayır ultrasonla baktıBenimde sat 7 Ağustos. Acaba alttan mi muayne oldunuz. Gitsem bakarlar mi karindan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır ultrasonla baktıBenimde sat 7 Ağustos. Acaba alttan mi muayne oldunuz. Gitsem bakarlar mi karindan
Canım hayırlı olsunMerhabalar benim sat 1 ağustos tahmini doğum tarihi 7 mayıs çarşamba günü doktora gittim kese göründü 5+6 haftalık şu an haftaya cuma gel kalp atışını duyalım dedi![]()
Benim testime de bakarmısınız ben mi görmek istiyorum galiba gözüme bi gölge gibi çizgi var gibi geliyorKızlar benim sat 7 agustostu. 20 agustosta çatlatma iğnesi oldum. İğnenin 15. Günü yani regl olmam gereken gün beta 152 çıktı henüz tekrar baktırmadım. Sizce iyi bi değer mi regl gününe göre? Üzerinden 4 gün geçti evde kaset testle takip ettim kopkoyu değil ama baya silik çizgiden nerdeyse koyu bi çizgiye dönüyor yavaştan. Çarşamba randevum var. Henüz kese görünmez değil mi?
Bu arada çatlatma iğnesi vurduğum günle beraber bügün 15 günüm 29 Ağustos iğne günümdüBenim testime de bakarmısınız ben mi görmek istiyorum galiba gözüme bi gölge gibi çizgi var gibi geliyor
Veee 12. GünMerhaba cok tutarlı bakmadik aslinda 12 si cmartesi asıl test ama şü şekilde oldu
Transferin
3. Günü 2.78
4. Günü 21.7
5. Günü 52.8
9. Gün 372.5
bndeki ilerleme bu şekilde artik hayirlisi
12. Gün1014 arkadaşlar çok şukür umarim araniza katilmisimdirMerhaba cok tutarlı bakmadik aslinda 12 si cmartesi asıl test ama şü şekilde oldu
Transferin
3. Günü 2.78
4. Günü 21.7
5. Günü 52.8
9. Gün 372.5
bndeki ilerleme bu şekilde artik hayirlisi
Naptın kuzum inşallah iyisindirYaa çok üzüldüm benim de bir önceki gebeliğim aynı senin gibi 8 haftalık kalp durması sonucu sonlanmıştı. İnşallah bundan sonrası çok daha güzel olsun canım![]()
Saat farkı var epey ondan öyle çıkmıştır stres yapmayın iyi artış. 6.5 saatlik bi fark var doktor bana bi saat bile farkediyor demiştiSalı günü akşam 19.00 da kan verdim 66 HCG geldi. Perşembe günü aksam 19.00 da verdim 169 HCG geldi. Bugün cumartesi 12.30 da verdim 251 HCG geldi. Normal mi iki katına çıkmamış kimyasala döner mi
Ben çok stres yaptım ya ilkine göre dusuk olunca artıs gerçekten bu süreçte zormuşSaat farkı var epey ondan öyle çıkmıştır stres yapmayın iyi artış. 6.5 saatlik bi fark var doktor bana bi saat bile farkediyor demişti
Merhaba canım, bugün tekrar kan verdim 48 saat sonra 1191’den 1947’ye yükselmiş tam 2 katı olmamış ona moralim bozuldu pazartesi doktora gideceğimNaptın kuzum inşallah iyisindir
Amin inşallah canımTeşekkür ederim canım darısı başıma inşallah![]()
Yaa bebiş galip gelmiş maşallahAmin inşallah canımsen kese görmeye gitmedin mi henüz?Yoksa bebek için mi bekliyorsun.
Ben bugün bacaklarımdan akan bir kanamayla acile gittim. Düşük yaptığımı düşünerek. Tiraja da öyle söyledim. Dr ultrasonla bi bakalım önce dedi. Kesede, bebekte rahim içinde kanama vs hiçbirşey yok. Hatta Dr ekranı çevirip bebeği gösterdi. Ama 3,5 cm kist yoktu. Kistim patlamış o yüzden kanama olmuş. Bebişin kese büyüyünce kese kazanmış![]()
Evet benim de regl ağrısı gibi devam ediyor hala.Hanımlar sizin de karın ağrınız oluyor mu? Özellikle sol tarafıma ani saplanan keskin ağrılar oluyo ama kısa sürede geçiyor. Var mı böyle olan
Evet hatta bir anda ayağa kalkarken fln da oluyor anidenHanımlar sizin de karın ağrınız oluyor mu? Özellikle sol tarafıma ani saplanan keskin ağrılar oluyo ama kısa sürede geçiyor. Var mı böyle olan
Umarım öyledir.Yaa bebiş galip gelmiş maşallahpazartesi gideceğim canım bugün de artış oranım düşüktü %63 artmıştı o kafamı karıştırdı bakalım pazartesi belli olur artık