Anne Grupları 2027 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• Ankete Katılan
    5
Kızlar benim sat 7 Ağustos. 5 eylülde kanda 152 çıktı beta. 4 gün sonra yani 9 eylülde de 1200 küsür çıktı. Sizce artış çok mu yoksa normal mi?

Merhabalar benim sat 1 ağustos tahmini doğum tarihi 7 mayıs çarşamba günü doktora gittim kese göründü 5+6 haftalık şu an haftaya cuma gel kalp atışını duyalım dedi🥰
Canım hayırlı olsun 🌸 sürecimiz birebir aynı. Benimde sat 1 Ağustos. Keseyi gördük 3,5 mm haftaya da kalp atışı için gideceğiz. 🙏🏻

Kızlar sat 4ağustos tam 4 haftalıkken öğrendim beta 56ydı.(4eylülde) sonra 8eylülde kan verdim 373 geldi doktor güzel dedi artışa 15 eylül salı günü için randevu aldım o zamana karından ultrasonla gözükür mü sizce tam 6haftalık olmuş olacağım.

Kızlar benim sat 7 agustostu. 20 agustosta çatlatma iğnesi oldum. İğnenin 15. Günü yani regl olmam gereken gün beta 152 çıktı henüz tekrar baktırmadım. Sizce iyi bi değer mi regl gününe göre? Üzerinden 4 gün geçti evde kaset testle takip ettim kopkoyu değil ama baya silik çizgiden nerdeyse koyu bi çizgiye dönüyor yavaştan. Çarşamba randevum var. Henüz kese görünmez değil mi?
Benim testime de bakarmısınız ben mi görmek istiyorum galiba gözüme bi gölge gibi çizgi var gibi geliyor

Eklentiler

• IMG_1426.webp
    IMG_1426.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 35
Benim testime de bakarmısınız ben mi görmek istiyorum galiba gözüme bi gölge gibi çizgi var gibi geliyor
Bu arada çatlatma iğnesi vurduğum günle beraber bügün 15 günüm 29 Ağustos iğne günümdü

Merhaba cok tutarlı bakmadik aslinda 12 si cmartesi asıl test ama şü şekilde oldu
Transferin
3. Günü 2.78
4. Günü 21.7
5. Günü 52.8
9. Gün 372.5
bndeki ilerleme bu şekilde artik hayirlisi
Veee 12. Gün
Merhaba cok tutarlı bakmadik aslinda 12 si cmartesi asıl test ama şü şekilde oldu
Transferin
3. Günü 2.78
4. Günü 21.7
5. Günü 52.8
9. Gün 372.5
bndeki ilerleme bu şekilde artik hayirlisi
12. Gün1014 arkadaşlar çok şukür umarim araniza katilmisimdir 😊🌸

Salı günü akşam 19.00 da kan verdim 66 HCG geldi. Perşembe günü aksam 19.00 da verdim 169 HCG geldi. Bugün cumartesi 12.30 da verdim 251 HCG geldi. Normal mi iki katına çıkmamış kimyasala döner mi

Salı günü akşam 19.00 da kan verdim 66 HCG geldi. Perşembe günü aksam 19.00 da verdim 169 HCG geldi. Bugün cumartesi 12.30 da verdim 251 HCG geldi. Normal mi iki katına çıkmamış kimyasala döner mi
Saat farkı var epey ondan öyle çıkmıştır stres yapmayın iyi artış. 6.5 saatlik bi fark var doktor bana bi saat bile farkediyor demişti

Saat farkı var epey ondan öyle çıkmıştır stres yapmayın iyi artış. 6.5 saatlik bi fark var doktor bana bi saat bile farkediyor demişti
Ben çok stres yaptım ya ilkine göre dusuk olunca artıs gerçekten bu süreçte zormuş

Hanımlar sizin de karın ağrınız oluyor mu? Özellikle sol tarafıma ani saplanan keskin ağrılar oluyo ama kısa sürede geçiyor. Var mı böyle olan

Teşekkür ederim canım darısı başıma inşallah 🙏🏻
Amin inşallah canım🌸 sen kese görmeye gitmedin mi henüz?Yoksa bebek için mi bekliyorsun.
Ben bugün bacaklarımdan akan bir kanamayla acile gittim. Düşük yaptığımı düşünerek. Tiraja da öyle söyledim. Dr ultrasonla bi bakalım önce dedi. Kesede, bebekte rahim içinde kanama vs hiçbirşey yok. Hatta Dr ekranı çevirip bebeği gösterdi. Ama 3,5 cm kist yoktu. Kistim patlamış o yüzden kanama olmuş. Bebişin kese büyüyünce kese kazanmış😊

Amin inşallah canım🌸 sen kese görmeye gitmedin mi henüz?Yoksa bebek için mi bekliyorsun.
Ben bugün bacaklarımdan akan bir kanamayla acile gittim. Düşük yaptığımı düşünerek. Tiraja da öyle söyledim. Dr ultrasonla bi bakalım önce dedi. Kesede, bebekte rahim içinde kanama vs hiçbirşey yok. Hatta Dr ekranı çevirip bebeği gösterdi. Ama 3,5 cm kist yoktu. Kistim patlamış o yüzden kanama olmuş. Bebişin kese büyüyünce kese kazanmış😊
Yaa bebiş galip gelmiş maşallah😍🙏🏻 pazartesi gideceğim canım bugün de artış oranım düşüktü %63 artmıştı o kafamı karıştırdı bakalım pazartesi belli olur artık

Hanımlar sizin de karın ağrınız oluyor mu? Özellikle sol tarafıma ani saplanan keskin ağrılar oluyo ama kısa sürede geçiyor. Var mı böyle olan
Evet hatta bir anda ayağa kalkarken fln da oluyor aniden

Yaa bebiş galip gelmiş maşallah😍🙏🏻 pazartesi gideceğim canım bugün de artış oranım düşüktü %63 artmıştı o kafamı karıştırdı bakalım pazartesi belli olur artık
Umarım öyledir.🙏 Az önce yorumda gördüm değerlerini, iki değer arasındaki artış gayet yeterli bence boşuna canını sıkma. Bhcg artışı herkeste farklı oluyor. Ama 3-5 ortalamaya giren bir değerse problem değil .Bu arada benim de 8 haftalık kalp durmasıyla 1 kaybım var. SAT larımız da yakın seninle. İnşallah bu sefer güzel olacak🌸 Bak benim kanamam hala devam ediyor ama endişelenmiyorum şuan, biliyorum ki kese düzgün, bebekle ilgili değil. Sen de keseyi görünce rahatlarsın. Pozitif düşünmeye çalış. Stres de hormonları etkiliyor.

Back
X