Anne Grupları 2027 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• Ankete Katılan
    5
Kızlar en son 8 eylül de beta baktırmıştım 373tü.yarın sabah kontrol var kese belki ultrasonda gözükür diye karından gözükür dimii? 6hafta tam şuan

Arkadaş bilen başından geçen birisi cevap yazabilir mi , 8 Eylül'de HCG değerim 66 , 10 Eylül'de 169 , 12 Eylül'de 251 geldi ben tekrarlamak istedim 14 Eylül'de 309 geldi. Normalde en aşağı 600 700 u bulmaliydi adetimin üzerinden 6 gün geçti bu normal bi artis değil çok az artışı. Kimyasala mi dönüyor yoksa düşük mü olacak diye içim içimi yiyor. Bu saatten sonra toparlamaz mı değer bilen yaşayan biri cevaplarsa çok sevinirim. Doktora anca yarın gidebilecegim çünkü.

Kızlar merhaba, bugün kontrole gittim.
6+0 yolk göründü ve bebek 22 mm, kalp ritmini gördü ama ses yok
Kan sulandıriciya başlıyorum
Allah im hayırlısını versin inşallah 🙏🤷‍♀️

Kızlar merhaba, bugün kontrole gittim.
6+0 yolk göründü ve bebek 22 mm, kalp ritmini gördü ama ses yok
Kan sulandıriciya başlıyorum
Allah im hayırlısını versin inşallah 🙏🤷‍♀️
Hayırlı olsun.Karından mi baktilar

Kızlar en son 8 eylül de beta baktırmıştım 373tü.yarın sabah kontrol var kese belki ultraso gözükür diye karından gözükür dimii? 6hafta tam şuan
İlk gebeliğimde 5. Hafta kese 7. Haftada kalp atışını dinlemiştik. Ama o dönem kesesi daha geç görünenler de olmuştu . Hemen görünmezse endişelenmeyin.

Kızlar merhaba bugün 5+1
beta hCG 1217 progesteron 25 çıktı daha önce dış gebelik geçirdiğim için doktor vajinal ultrason yapalım dedi küçük de olsa keseyi gördük çok şükür 10 gün sonra gel bebeği görelim dedi benim değerlerim hep yüzde 80 artışla ilerledi inşallah sağlıklıdır hepimiz bu güzel duyguyu yaşarız💕🥰

Arkadaş bilen başından geçen birisi cevap yazabilir mi , 8 Eylül'de HCG değerim 66 , 10 Eylül'de 169 , 12 Eylül'de 251 geldi ben tekrarlamak istedim 14 Eylül'de 309 geldi. Normalde en aşağı 600 700 u bulmaliydi adetimin üzerinden 6 gün geçti bu normal bi artis değil çok az artışı. Kimyasala mi dönüyor yoksa düşük mü olacak diye içim içimi yiyor. Bu saatten sonra toparlamaz mı değer bilen yaşayan biri cevaplarsa çok sevinirim. Doktora anca yarın gidebilecegim çünkü.
Üzgünüm ama kimyasala dönmüş :( Aynısını yaşadım. Birkaç gün içinde eğer kanama olmazsa tekrar beta hcg için test veriliyor. Eğer düşüşe geçtiyse iyi haber sayıyor doktorlar. Benim dış gebelikten şüphelenildi, kese de yoktu. Kanama olana kadar beta hcg için kan vermeye devam ettim.

Benimde son adet 7 Ağustos. Ama adet düzensizliği var genelde 32-35 hatta bazen 38 günü bile görüyorum. Kaç haftalık olduğu nasıl hesaplanacak artık doktor karar verir . Haftaya pzt randevum bakalım görebilecek mi 😂
Bilimsel olarak kadınların % 80inde 14. Gün ovulasyon oluyormuş o gün tuttugunu varsayıp 2 hafta ekliyorlar. Benimki 17. Günde oldu mesela ama ölçü SAT ile uyumlu geldi ben de şaşırdım

Dün idrar ve kan tahlili vermiştim bugün sonuçlar için gittim enfeksiyon çıktı idrarda lökosit değerim 22 . İlk gebeliğimde hiç idrar tahlili bakmamıştı özel hastane. Suan devlete gittim baya bir şey bakıldı. Antibiyotik başladım. Başta içmeyecektim sonra sağlık ocağında ebeyle görüştüm sakın riske atma dedi enfeksiyon artarsa bebeğe zarar verirmiş. Benzer bir şey yaşayan oldu mu?

Selam kızlar
Sat 19 ağustos çatlamam 1 eylül diye düşünüyorum. 4-5 gündür ağrım olduğu için 14 eylül betam 11.03 çıktı. Yarın sabah kan vereceğim. Hastalanacakmışım gibi ağrım oluyor ve sağ kasık batmam oluyor. Ama bugün sildikçe gelen kahverengi lekelenmem başladı.
Benim bir sorum olacaktı yerleşme kanaması yaşayan var mı? Ne kadar geldi kaç gün sürdü bilgiye ihyiyacım var.

Selam kızlar
Sat 19 ağustos çatlamam 1 eylül diye düşünüyorum. 4-5 gündür ağrım olduğu için 14 eylül betam 11.03 çıktı. Yarın sabah kan vereceğim. Hastalanacakmışım gibi ağrım oluyor ve sağ kasık batmam oluyor. Ama bugün sildikçe gelen kahverengi lekelenmem başladı.
Benim bir sorum olacaktı yerleşme kanaması yaşayan var mı? Ne kadar geldi kaç gün sürdü bilgiye ihyiyacım var.
İlk gebeliğimde sadece bir kez oldu çok hafif kahverengi, bu sefer hiç farketmedim. Regl ağrısı gibi ağrı bende de var . Normal o başlarda batma , kasık ağrısı vs oluyor

İlk gebeliğimde sadece bir kez oldu çok hafif kahverengi, bu sefer hiç farketmedim. Regl ağrısı gibi ağrı bende de var . Normal o başlarda batma , kasık ağrısı vs oluyor
Değer düşük olunca, üzerine lekelenme olunca endişelendim.

Kuzlar reglim bir gün gecikti bebetime erken gebelik testi yaptım çok silik bir çizgi çıktı kuruma çizgisi olma ihtimali yada yanlış pozitif ihtimali varmıdır bu markayı bilmiyorum

Değer düşük olunca, üzerine lekelenme olunca endişelendim.
İlkinde 28 di benim de beta hcg. Baya erken yakalamıştık. Belki de öyledir sizin de bir sonraki testte netleşir , umarım gönlünüzce olur 🙏

Back
X