Anne Grupları 2027 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• Ankete Katılan
    5
Merhaba son adet tarihim 4 ağustos

Beklenen âdet tarihim 1 Eylül

2 eylülde kan vardım 214

4 eylülde kan verdim 585

9 Eylül çarşamba doktora gittim sadece 5,5 mm gebelik kesesi göründü bir sorun yok dedi 1 hafta sonra gel kesenin büyümesine daha sonraki haftada kalp atışına bakarız dedi.

Ben şimdi yarın kontrole gideceğim ama korkuyorum kasık bel ağrısı vs hafifledi. İlki kimyasal olunca ben aşırı tedirginim bi belirti olmayınca sanki bir şey olmuş gibi hissediyorum.

2 eylülde kan vardım 214

4 eylülde kan verdim 585

9 Eylül çarşamba doktora gittim sadece 5,5 mm gebelik kesesi göründü bir sorun yok dedi 1 hafta sonra gel kesenin büyümesine daha sonraki haftada kalp atışına bakarız dedi.

Ben şimdi yarın kontrole gideceğim ama korkuyorum kasık bel ağrısı vs hafifledi. İlki kimyasal olunca ben aşırı tedirginim bi belirti olmayınca sanki bir şey olmuş gibi hissediyorum.
Çok gergin bir süreç. Seni çok iyi anlıyorum.
Allah gonlune göre versin

merhaba , bende 15 eylül de kan vermiştim 130 cıktı bugün de vereceğim ama bugün kanamam oldu normal mi biraz korktum da

Hiç bir sorunum yok iken 2 gebeliğim de 9 haftayı bulmadan kalbi durdur.
Bugün de kirmizimsi akıntıdan sebep az önce kontrole gittim çok şükür sıkıntı yok.
6+2 benim kalp atisini duydum, gelişimde sorun yok.
Allah tan mı, gelişim hatalarından sebep mi kayip oluyor 🤷‍♀️
Hala kendimi hamile olarak göremiyorum… bu korku da bende kaldı sanırım.
Onun için diyorum allah im hepimiz için hayırlısını versin.
Allah mükafattan önce insanın sabrını test edermiş ve en hayırlısını bilen de o. Gönlünüzü ferah tutun. Korkularınız elbette olacak içimizde insan büyütüyoruz neticede. Ama her sabrın sonunda bir müjde var. İnşallah bebişini sağ salim alacaksınız kucağınıza 🫂

2 eylülde kan vardım 214

4 eylülde kan verdim 585

Benim de iki gün öncesine kadar sağ kasığımda feci bir ağrı vardı ve dış gebelikten şüphelenmiştim. Çarşamba günü doktor muayenesinde kesemizi gördük. Bir sorun çıkmayacak Allah’ın izniyle sizde de 🌸

Allah mükafattan önce insanın sabrını test edermiş ve en hayırlısını bilen de o. Gönlünüzü ferah tutun. Korkularınız elbette olacak içimizde insan büyütüyoruz neticede. Ama her sabrın sonunda bir müjde var. İnşallah bebişini sağ salim alacaksınız kucağınıza 🫂
Teşekkür ederim 🙏

Kızlar tecrübeleri hamişler var mı aramız da keseden falan tahmin yapabilen acaba 🙈 normal de ben de tecrübeli olmam lazım 2. Gebelik ama arada çok yıl farkı var ve anlamıyorum. 🌸

6.haftadayim evet ailemde ikiz çokça var bugün saydım hatta 8 ikiz var 😁 2si baba tarafi gerisi anne tarafi hatta ikiz teyzem var
Ne güzel ya maşallah.benimde 6.haftam acaba diyorum ikiz sonradan çıkabilir mi bugün tek kese göründü ama 😂

2 eylülde kan vardım 214

4 eylülde kan verdim 585

Evet ama kimyasal ayrı bi durum suan gebelik var kese var. O konuda endise etmeyin. Valla benmde cok kasıgım belim ağrıyordu bugüne kadar bugüb daha hafif hafif gibi endiseleniym mi kız aklıma kırt düsürdün😂 5+3 üz😂

Benim de iki gün öncesine kadar sağ kasığımda feci bir ağrı vardı ve dış gebelikten şüphelenmiştim. Çarşamba günü doktor muayenesinde kesemizi gördük. Bir sorun çıkmayacak Allah’ın izniyle sizde de 🌸
Çok teşekkür ediyorum sağ salim kucağımıza almak nasip olsun 🌸

Evet ama kimyasal ayrı bi durum suan gebelik var kese var. O konuda endise etmeyin. Valla benmde cok kasıgım belim ağrıyordu bugüne kadar bugüb daha hafif hafif gibi endiseleniym mi kız aklıma kırt düsürdün😂 5+3 üz😂
Ben paranoyak oldum siz bana bakmayın 😅😅 sakın o kurt gitsin 😬😬😬

Kız sana diyorm ama bende öyleym inan 2.bebegm kızım var 5 bucuk yasında. Agrım olunca diyorm rahm büyüyor herşey normal yolunda büyüdkce ağrı oluyo dmeekki güzel ilerliyor falan ağrı kesilince diyorm niye ağrı gittiki simdi gögüslermi falan kontrol ediyorm analık delilik gerçekten paranoyak olduk😂😂

Kız sana diyorm ama bende öyleym inan 2.bebegm kızım var 5 bucuk yasında. Agrım olunca diyorm rahm büyüyor herşey normal yolunda büyüdkce ağrı oluyo dmeekki güzel ilerliyor falan ağrı kesilince diyorm niye ağrı gittiki simdi gögüslermi falan kontrol ediyorm analık delilik gerçekten paranoyak olduk😂😂
Ayyyy Allah bağışlasın 🤍🌸Tam olarak yaşadıklarımı özetlediniz 😬😬 öyle valla her saniye kendimi kontrol ediyorum 😬😬

Ayyyy Allah bağışlasın 🤍🌸Tam olarak yaşadıklarımı özetlediniz 😬😬 öyle valla her saniye kendimi kontrol ediyorum 😬😬
Ay durun durun 😅 daha yalancı sancılar var , tekmeler var 😂

Canım ben cumarteei gitmistm sat 10 agustos benmde. Smdi pazartesi kalp atısı icn gidicem insallah
Hayırlı olsun öncelikle 💐 benim de sat 10 Ağustos. Daha önce dış gebelik geçirdiğim için beta takibine çok erken başladık. 4+6’da vajinal ultrasonda kese gözüktü çok şükür. Kalp atışı için haftaya perşembe gününe randevu aldım. Pazartesi gözükür mü erken mi bilemedim haber verir misiniz

Back
X