Anne Grupları 2027 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• Ankete Katılan
    5
Mayıs annelerinin tablosu yok değil mi? Ben göremiyorum da.

Merhaba son adet tarıhım 24 agustos.adetten once uzunca bır sure kasık agrımalarım sonucu test yaptım pozıtıfı gorunce kan testi verdım ve kandada cıkdı hamıle oldugum ama aşırı derecede agrı cekıyorum uc bes gun kahverengı lekelenmem oldu ıkı gundur yok cok sukur.Dün gece aşırı derecede sol kasıgım agrıdı sabaha kadr sonra bı ara gecdı tekrar basladı agrı yanmaya cevırdı gun boyu agrıdı ve ıcı yandı .sonra lavobaya gıdınce agrı haffledı.Aksamdan berı agrım yok cok sukur
Bu agrılar ve lekelenmeler neden olmusdur sizce ?

Kızlar merhaba 7+5 de o minicik kalbinin atışını duymak nasip oldu çok şükür 🥹 doktorum herşey çok yolunda güzel giden gebelik bundan sonra bir sorun olursa genetikten olur dedi ama şuanlık kanama alanı da hiçbirşey görünmüyor 🥰

Sonucunuz çıktı mı acaba
Evet çıktı o zamandan beri giremedim beta değerlerim artışı bir tuhaftı büyük ihtimalle farklı yerlerde verdiğim için şuan keseyi gördük son adet tarihim 9 Ağustosdu kalp atışını hala duymadık

Kızlar bende sadece yorgunluk ve göğüs hassasiyeti var mide bulantısı ağrı filan yok acaba bende bir sorun mu var diye düşünüyorum biraz pimpirikliyim

Selam kızlar hepiniz iyisiniz inşallah bebişlerinizle
Bilgisi olan varsa bana yardımcı olabilir mi çok merak ediyorum benim son regl tarihim 7 Ağustos 7 Eylül‘de kan verdim 179 çıktı aynı zamanda 13 Eylül‘de de verdim 3901 çıktı ablam ikiz olabilir dedi daha hiç ultrasona girmedim çünkü yurt dışındayım buranın prosedürü farklı yedinci haftayı beklemek zorundayız bu hafta cuma günü gideceğim inşallah sizce ikiz olma ihtimali var mı yani ablam diyor ki çok güzel yükselmiş ve basımı kaldıramıyorum aşırı derecede midem bulanıyor yorgunluğumu da halsizim 2:30 yaşında oğlum var oğlum da böyle değildim yine bulantılarım vardı hatırlıyorum ama bu derece değildi acaba bu sefer cinsiyet mi farklı yoksa ikiz olma ihtimali var mı
Banada dedi çogul gebelikolabilir diye 4+3 3321,1 çıktı

21 bir Ağustos son adet 17 Eylül'de olmam gerekiyodu olmadım 22 Eylül'de kan verdim doktor 3000 bin üssü çıkmış erken çoğul gebelikte olabilirsin dedi ama kana göre dedi

Merhaba son adet tarıhım 24 agustos.adetten once uzunca bır sure kasık agrımalarım sonucu test yaptım pozıtıfı gorunce kan testi verdım ve kandada cıkdı hamıle oldugum ama aşırı derecede agrı cekıyorum uc bes gun kahverengı lekelenmem oldu ıkı gundur yok cok sukur.Dün gece aşırı derecede sol kasıgım agrıdı sabaha kadr sonra bı ara gecdı tekrar basladı agrı yanmaya cevırdı gun boyu agrıdı ve ıcı yandı .sonra lavobaya gıdınce agrı haffledı.Aksamdan berı agrım yok cok sukur
Bu agrılar ve lekelenmeler neden olmusdur sizce ?
Tutunma sırasında rahime yerleşirken ağrı oluyor. Benim yaklaşık 1 hafta her an regl olacakmışım gibi ağrım oldu. Şuan o kadar olmasa da ara ara ağrı oluyor. Eğer yanma gibi bir şey varsa idrar yolu enf da olabilir bir tahlil verin bence. Muayene olmuş muydunuz ?

Kızlar bende sadece yorgunluk ve göğüs hassasiyeti var mide bulantısı ağrı filan yok acaba bende bir sorun mu var diye düşünüyorum biraz pimpirikliyim
Herkesin belirtisi farklı oluyor . Bendede hassasiyet yok ilk gebeliğimde memelerime dokunamıyordum mesela. Bunda da yorgunluk yok ilkinde çok fena uyuyordum. Endişelenmeyin herkesin süreci çok farklı oluyor . Yoğun kanama , yoğun ağrı olmadığı sürece hep normal diyor Dr lar da ☺️

Evet çıktı o zamandan beri giremedim beta değerlerim artışı bir tuhaftı büyük ihtimalle farklı yerlerde verdiğim için şuan keseyi gördük son adet tarihim 9 Ağustosdu kalp atışını hala duymadık
Tam 2 katı olmuyor muydu artış daha az ya daha fazla mu oluyordu? Ben de sadece tam 2 katını bir kere gördüm onu dışında hep %60-66 arttı da o yüzden soruyorum

Ben
Tam 2 katı olmuyor muydu artış daha az ya daha fazla mu oluyordu? Ben de sadece tam 2 katını bir kere gördüm onu dışında hep %60-66 arttı da o yüzden soruy

Tam 2 katı olmuyor muydu artış daha az ya daha fazla mu oluyordu? Ben de sadece tam 2 katını bir kere gördüm onu dışında hep %60-66 arttı da o yüzden soruyorum
Ben ilk önce 638 ile öğrendim hastanede sonra sağlık ocağında 900 çıktı o gün ben çok endişe ettim acile gittim hastanenin orda 1904 çıktı doktor laboratuvar kaynaklı hata olmuştur iki gün sonra gel keseye bakalım dedi sonra iki gün sonra gittim karından ultrasonla kese göründü o zamandan sonra hiç kan almadılar

Herkesin belirtisi farklı oluyor . Bendede hassasiyet yok ilk gebeliğimde memelerime dokunamıyordum mesela. Bunda da yorgunluk yok ilkinde çok fena uyuyordum. Endişelenmeyin herkesin süreci çok farklı oluyor . Yoğun kanama , yoğun ağrı olmadığı sürece hep normal diyor Dr lar da ☺️
Şuanda devlet hastanesinin doktoruna gidiyorum o kadar ilgisiz ki asla bişey anlatmıyor ondan dolayı ney normal onu bile anlamıyorum

Şuanda devlet hastanesinin doktoruna gidiyorum o kadar ilgisiz ki asla bişey anlatmıyor ondan dolayı ney normal onu bile anlamıyorum
Ya valla her şeye normal diyorlar inan. Devlette zaten ben daha iyi kadın doğumcuya denk gelmedim , yüzüme bile bakmıyorlar 3 sn muayene ediyor. sat 6 Ağustos dedim çok küçük ya bu bir şey yok daha 10 günden önce gelme tekrar dedi en fazla 2-3 sn baktı. Hiçbir şey söylemedi . Muhtemelen ilk bebeğim olsa çok gerilirdim . Özele gittim geç yumurtalama olmuş 5 haftayla uyumlu , haftaya gel bakalım tekrar dedi kesen düzgün sorun yok dedi .

Ya valla her şeye normal diyorlar inan. Devlette zaten ben daha iyi kadın doğumcuya denk gelmedim , yüzüme bile bakmıyorlar 3 sn muayene ediyor. sat 6 Ağustos dedim çok küçük ya bu bir şey yok daha 10 günden önce gelme tekrar dedi en fazla 2-3 sn baktı. Hiçbir şey söylemedi . Muhtemelen ilk bebeğim olsa çok gerilirdim . Özele gittim geç yumurtalama olmuş 5 haftayla uyumlu , haftaya gel bakalım tekrar dedi kesen düzgün sorun yok dedi .
Ay evet ya doktora gittim yolk sac göründü mü falan diyorum bana sen çok düşünüyorsun bu kadar düşünmene gerek yok diyor pardondan bunu düşünmücem de neyi düşünücem zar zor ağzından göründü lafını aldım

Gerçekten insanları yok yere bu durum bile strese sokuyor yani herşey güzel sen bebeğine odaklan bile deseler yeterli çok bişey istemiyoruz ki 😔

Ay evet ya doktora gittim yolk sac göründü mü falan diyorum bana sen çok düşünüyorsun bu kadar düşünmene gerek yok diyor pardondan bunu düşünmücem de neyi düşünücem zar zor ağzından göründü lafını aldım
Evet en azından dese ki yolk sac gözükmesede gebelik kesen gayet güzel haftanla da uyumlu gözüküyor bu bile insanın yüreğine su serper

Evet en azından dese ki yolk sac gözükmesede gebelik kesen gayet güzel haftanla da uyumlu gözüküyor bu bile insanın yüreğine su serper
Kesinlikle ya kesenin boyutunu bile sekretere söylerken duydum da öyle öğrendim

Ben de ilk gebelikte özele gitmiştim doktor her detayı anlatıyordu bunda başlardaki tahlil için devlete gittim Dr bana değil asistanlarına anlatıyor. Ben araya girip sürekli sorular sordum😀 az çok bildiğim için yanındakine bak şu yolk sac falan derken içim rahatlamıştı . Neyse surda 1-2 ay sonra yine özele döneceğim önemli eşiği atlatıp

Aynı şekilde bende de öyle ve ilk gebeliğimde haftasıyla uyumlu değildi kalp atışı alamadığımız için kürtaj olmuştum bunda da acaba yine bir sıkıntı mı var derdine düştüm stres oldum 😔 Allah kimseyi böyle durumlarla imtihan etmesin

Bizim devletteki bana görüntü verdi hiç beklemiyordum 😀 kaç haftalık uyumlu mu falan kendim baktım bi yolk sac görmeyi öğrenemedim bir sonraki kontrol de kalp atışı hatta ekrandan gözüküyormuş dersimi çalışıp gideceğim yoksa bişey anlattıkları yok

Back
X