- Emoji Skoru
- 410
- Puanlar
- 33
valla bende çok merak ettim seninkileri sen nasıl dayandın maşallah canımayyy çatladım çatladımm bu akşam geliyorrr çok heyecanlıyım rüyalarıma kadar girdi onun telaşı![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla bende çok merak ettim seninkileri sen nasıl dayandın maşallah canımayyy çatladım çatladımm bu akşam geliyorrr çok heyecanlıyım rüyalarıma kadar girdi onun telaşı![]()
Ayy bende seni görünce aciklayacaksin sandım zeynosayyy çatladım çatladımm bu akşam geliyorrr çok heyecanlıyım rüyalarıma kadar girdi onun telaşı![]()
Evet bende oraya verdimMerhaba natera firmasıysa 9. Haftadan itibaren yapılıyor. Ben de 10. Haftada vermiştim. Yeterli dna çıkmaması durumunda 1 kere daha ücretsiz kan alımı yapıyorlar o yüzden sorun olacağını düşünmüyorumBen de sonuç bekliyorum
![]()
valla sonuç çıkmamış olsaydı bu kadar şey yapmazdım mecbur beklerdim de , sonucun hali hazırda çıktığını bilip beklemek çok daha zormuşş dua edin bir kız bir erkek olsun yaavalla bende çok merak ettim seninkileri sen nasıl dayandın maşallah canım![]()
hahahah güldüm fenomen olsaydım story paylaşıp paylaşıp takipçi kasarmışımAyy bende seni görünce aciklayacaksin sandım zeynosInstagram fenomenlerine döndün bak
![]()
Ayyy güzel güzel haberlerini bekliyoruzayyy çatladım çatladımm bu akşam geliyorrr çok heyecanlıyım rüyalarıma kadar girdi onun telaşı![]()
amin canım inşallahhAyyy güzel güzel haberlerini bekliyoruz![]()
Amin inşallah hepimizin sonuçları güzel olsunEvet bende oraya verdimah evet sorun olursa lan alıyolar inşallah kimsede olmaz
ne zaman kan verdin güzel sonuçların gelsin
![]()
Yaaa çok teşekkür ederim evet o firmaya verdim salı sabahamin canım inşallahh
natera firması için sanırım kan verdin, sormuşsun yukarda , kan verip ellerine ulaşmasıyla beraber tam 10 gün sonra geldi sonucum benim. yani cuma günü kan vermiştim pazartesi ellerine ulaşmıştı, diğer pazartesi de sonucum geldi
Ayy güzel güzel haberlerle gelsin sağlıkla sıhhatle hepimizinkiAmin inşallah hepimizin sonuçları güzel olsunGeçen hafta salı verdim. Teksastaki laboratuvara gitti benimki. Perşembe oranın yerel saatle 12.00 civarı teslim edildi. Yarın falan sonuç çıkar diye düşünüyorum ama bakalım
![]()
Teyzoslar sizce bebeklerinin cinsiyeti ne yorumları bekliyorumhahahah güldüm fenomen olsaydım story paylaşıp paylaşıp takipçi kasarmışım![]()
Çok çok normal önce sağlık tabi ki ama sonrasında cinsiyeti de merak ediyor insanAyy güzel güzel haberlerle gelsin sağlıkla sıhhatle hepimizinkibende cinsiyet merakı da var deli gibi bişey oldum evde
![]()
Bilen şanslı kişiye ajda bilezik :)))Teyzoslar sizce bebeklerinin cinsiyeti ne yorumları bekliyorum![]()
Ay evet neyse sağlıksıyla bekliyoruz minnoşlarıÇok çok normal önce sağlık tabi ki ama sonrasında cinsiyeti de merak ediyor insan![]()
Teyzoslar sizce bebeklerinin cinsiyeti ne yorumları bekliyorum![]()
valla söyleyenleri teker teker yazdım sonuçla beraber listeyi paylaşacağımBilen şanslı kişiye ajda bilezik :)))
Ben de sabahtan beri girip bakiyorum yazdinmi diye.ayyy çatladım çatladımm bu akşam geliyorrr çok heyecanlıyım rüyalarıma kadar girdi onun telaşı![]()
Bende 20 ekime randevu aldım 12+3 oluyor bakalım Dr ikili mı diyecek fetal mi doktorumla konuşup ona göre hareket edeceğim bu cumartesi de özelde kontrol randevum var tam 10 haftalık olmuş oluyorvalla söyleyenleri teker teker yazdım sonuçla beraber listeyi paylaşacağım![]()
Benimkiler büyük 10 yaşında 9 yaşında küçüğü deSenın cocuklar kac yasındalar canım. Benım bırı 7 yasında dıgerı 3.5 yasında. Ne guzel sevınmıssenız sonucta evlat her turlu sevilir![]()
Ayy senden bildirim gelince cinsiyetleri öğrendin sandım hayal kırıklığı yaşıyorum şu ancanım ben 11 haftam geçmişken yaptırdım , benim ikiz olmasına rağmen dna yeterli geldi ama kişiden kişiye göre de değişebilir belli olmaz tabii