Anne Grupları 2027 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• Ankete Katılan
    14
Merhaba natera firmasıysa 9. Haftadan itibaren yapılıyor. Ben de 10. Haftada vermiştim. Yeterli dna çıkmaması durumunda 1 kere daha ücretsiz kan alımı yapıyorlar o yüzden sorun olacağını düşünmüyorum🥰 Ben de sonuç bekliyorum🫠🤩
Evet bende oraya verdim 😍 ah evet sorun olursa lan alıyolar inşallah kimsede olmaz 💜 ne zaman kan verdin güzel sonuçların gelsin 😍💜💜

valla bende çok merak ettim seninkileri sen nasıl dayandın maşallah canım :D
valla sonuç çıkmamış olsaydı bu kadar şey yapmazdım mecbur beklerdim de , sonucun hali hazırda çıktığını bilip beklemek çok daha zormuşş dua edin bir kız bir erkek olsun yaa :KK49: :KK70:

Ayyy güzel güzel haberlerini bekliyoruz💜
amin canım inşallahh
natera firması için sanırım kan verdin, sormuşsun yukarda , kan verip ellerine ulaşmasıyla beraber tam 10 gün sonra geldi sonucum benim. yani cuma günü kan vermiştim pazartesi ellerine ulaşmıştı, diğer pazartesi de sonucum geldi

Evet bende oraya verdim 😍 ah evet sorun olursa lan alıyolar inşallah kimsede olmaz 💜 ne zaman kan verdin güzel sonuçların gelsin 😍💜💜
Amin inşallah hepimizin sonuçları güzel olsun🥰 Geçen hafta salı verdim. Teksastaki laboratuvara gitti benimki. Perşembe oranın yerel saatle 12.00 civarı teslim edildi. Yarın falan sonuç çıkar diye düşünüyorum ama bakalım🥰

amin canım inşallahh
natera firması için sanırım kan verdin, sormuşsun yukarda , kan verip ellerine ulaşmasıyla beraber tam 10 gün sonra geldi sonucum benim. yani cuma günü kan vermiştim pazartesi ellerine ulaşmıştı, diğer pazartesi de sonucum geldi
Yaaa çok teşekkür ederim evet o firmaya verdim salı sabah🙈

Amin inşallah hepimizin sonuçları güzel olsun🥰 Geçen hafta salı verdim. Teksastaki laboratuvara gitti benimki. Perşembe oranın yerel saatle 12.00 civarı teslim edildi. Yarın falan sonuç çıkar diye düşünüyorum ama bakalım🥰
Ayy güzel güzel haberlerle gelsin sağlıkla sıhhatle hepimizinki💜 bende cinsiyet merakı da var deli gibi bişey oldum evde 😅😅

valla söyleyenleri teker teker yazdım sonuçla beraber listeyi paylaşacağım :KK70:
Bende 20 ekime randevu aldım 12+3 oluyor bakalım Dr ikili mı diyecek fetal mi doktorumla konuşup ona göre hareket edeceğim bu cumartesi de özelde kontrol randevum var tam 10 haftalık olmuş oluyor

Senın cocuklar kac yasındalar canım. Benım bırı 7 yasında dıgerı 3.5 yasında. Ne guzel sevınmıssenız sonucta evlat her turlu sevilir🥹
Benimkiler büyük 10 yaşında 9 yaşında küçüğü de

Kızlar göğüs hassasiyeti geçen oldu mu? 2-3 gündür mide bulantısı da göğüs hassasiyeti de yok derecesine geldi. Dayanamadım doktora geldim.

Doktor pek rahatlatıcı konuşmadı açıkçası. Biraz temkinli yaklaştı. Bazen bu haftalarda olabiliyor ama semptomların kaybolması ciddiye alınması gereken bir durum, ultrason ile bakmamız gerek dedi.

Şimdi ultrason sırası bekliyorum. Randevusuz geldiğim için en az 2 saat beklemen gerekebilir dediler. Cok gerginim acikcasi.

canım ben 11 haftam geçmişken yaptırdım , benim ikiz olmasına rağmen dna yeterli geldi ama kişiden kişiye göre de değişebilir belli olmaz tabii
Ayy senden bildirim gelince cinsiyetleri öğrendin sandım hayal kırıklığı yaşıyorum şu an :KK70: Kendiminkini bu kadar merak etmiyorum valla sabah uyandım gruba baktım yazmış mısın diye öğren artık :KK70:

Back
X