• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne Grupları 2027 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız / erkek

• Ankete Katılan
    13
Kızlar hazımsızlık yaşayan var mı karnım yemekten sonra davul gibi şişiyor inanılmaz gaz ve yediklerimi sindirememe başladı bu hafta çok yemiyor olmama rağmen böyle oldum 10+4 bugün böyle şeyler yaşayan var mı?Sanki 6-7 aylık gibi karnım
Ben de acayip şişiyorum vücut sindirimi yavaşlatıyormuş bebek daha çok şey çeksin diye 😀

Kızlar bana var mı tahmin
91302610-9326-4502-94E3-530EAC3746FF.webp
7FD40516-E970-4877-BE98-EE60D3422EBC.webp

Şimdi daha da merak ettim cinsiyeti ya en hamilelikte en heyecan verici kısim burası herhalde :21:
Bana kız yorumları daha fazla sanki bakalım ne çıkacak :ıslık:

Ben kız hissettim 🥰

Bana kız gibi geldi ama hayırlısı sadece içimden geçti yani anladığım için degil

Ben de kız diyorum 🧿

@lila98 erkek @Sevsev12 kız tahmin ettim 🧿

Nazar olduk pembe bi lekelenme oldu ama sildikçe oldu yani sıvı ile karışık bi pembemsi hemen acile gittim kalp atışı var kanama artarsa tekrar gel dediler tüp bebek kan sulamdırı ı falan mı yaptı ki ilk defa başıma geldi 9. Haftadayız

Canım tamamen tercih meselesi ya, daha relax bir yapıya sahip olsam ben de kesin ikili tarama yapardım. Riskli cıkarsa fetal yaptırırdım. Cogu doktor bunu öneriyor. Ama işte ben kaygılı bi tipim ola ki ikili tarama yanlış çıktı, fetal dna sonucu gelene kadar hayatımı rezil ederim kesin kendime diye direkt fetal yaptırıyorum açıkçası. Biraz yanılma payı oluyormuş ikilinin sanırım sadece.
Anladım çok teşekkür ederim

Back
X