• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anti-Aging 20li yaşlarda anti-aging ürünlere başlanmalı mı? önerilerinize ihtiyacım var

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma

cuucuuk

Denizlere çıkar sokaklar❤️🙏🏼
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2013
1.907
1.764
333
Ankara
kızlar merhaba :3::3:

ben 22 yaşındayım..bir çok yerde kırışıklık önleyici kremleri bu zamanlarda kullanmaya başlamamız gerektiğini okuyorum ama çok kararsız kaldım..bir yandan bu kadar genç yaşta kimyasal kullanmak istemiyorum bir yandan da işe yarıyolarsa mantıklı diyorum...aslında bitkisel kürleri maskeleri uygulamak daha mantıklı geliyor ama ieş yarayıp yaramadığını yıllar sonra mı anlayacağım?:43: tabi kremler için de böyle..

kısacası bişey kullanıyım kullanıcaksam ne kullanıyım hiiç bilmiyorum:14:
fikirlerinizi bekliyorum kafam çok karışık:52:

bü tür kremlere 25 yaşından sonra kullanılması gerektiğini biliyorum ama bakıyorum 20 yaşındaki bazı bayanlardada gözlerinin etrafında krışıklıklar oluyo onlar kullanması gerekiyodur heralde :51:

benim de kırışıklıklarım erken çıkar diye tahmin ediyorum ama nereden nası başlıcağımı hiiç bilmiyorum ki:44:

Bu gün anti-aging etkili bir krem aldım. salyangoz kremiymiş. 8 etkisi varmış bi çok şeye iyi geliyomuş ondan dolayı aldım. o 8 etkinin içinde anti-aging etkili diyede yazıyordu fakat anti-aging'in ne anlama geldiğini bilmiyordum.

bu arada cildim çok güzel olmasına rağmen bir o kadarda hassas, narin. 17 yaşındayım ama hiç ergenlik sivilcesi bile çıkarmadım.
Nasılsa cildim güzel diye hiç bir bakım maske vb. bir şey yapmadım fakat artık cildimin korunmaya ihtiyacı olduğunu hissettim şu 1 haftadır önem veriyorum. maskedir, toniktir vb. şeylere önem veriyorum aldım bir sürü bakım ürünü.
Kısacası anti-aging ürüne 17 yaşında başlamış oldum ve madem yaşlanmayı geciktiriyor o zaman sürekli kullanacağım. ama abartmadan çünkü cildinde azıcık dinlenmesi gerekiyor kendi haline bırakılması gerekiyor bence. haftada 3 kez felan kullanırım bu anti-aging olan kremi.

onun dışında cilt temizleme sütü(tonik) kullanırım haftada 5 kez. birde 3'ü bi arada maskem var, kil, peeling birde unuttuğum bi şey vardı bu şeylerden olusan bi maske. onuda kullanırım haftada 5 kez. bu yazdıklarımı düzenli bir şekilde yaparsam hem cildim korunmuş olur hemde dahada güzelleşmiş olur diye düşünüyorum

benim de kırışıklıklarım erken çıkar diye tahmin ediyorum ama nereden nası başlıcağımı hiiç bilmiyorum ki:44:

canım bence çok etkili bişey alma. birden ağır gelebilir. hafif bi ürünle basla. ben öyle yaptım. 25 yaşımdan sonra felan daha etkili bi anti-aging ürün kullanmaya başlarım.

ben göz altı kırışıklarını önleyici kremime 24 yaşında başladım..şu an 29 um hala 24 yaşında gibiyim :52::52::52::52::52::52: şaka bi yana ertelemiş oluyorsun ama sonuçtan kaçamıyorsun.

Ben de bisenedir hic aksatmadan her gece once yuzumu guzelce yikarim. Gul suyumu surerim. Sonra serum. Sonra antiaging degil de nemlendirici krem. Sonuc olarak kirisiklik cildimizdeki nem azalinca olmaz mi? Ama kremimin antiaging ozelligi de var sanirim az da olsa. Goz alti kremimi surerim. Kisin bide ustune dogal argan yagimi surerim. Su an anladim sanirim bu konuda takintiliyim :). Ama kiristiktan sonra hic bi krem kirisikliklari acacagini sanmiyorum. Bastan kirismamak gerekiyo. Hatta bazen oturdugum yerde yuz kaslarimi cok fazla mimik yapmamaya calisarak calistiririm. Sarkmaya karsi. Hehe. Bu arada 23 yasindayim :):)

bence yaştan ziyade

cildin ihtiyacı önemli...

20 yaşında eğer cilt kırışmış ise

gerekli ne ise yapılmalı...

cilt ne istiyorsa yaşa başa bakmadan verilmeli diye düşünuyorum..

Son düzenleme:
cilt nemli değilse kırışır mutlaka nemlendirici sürmelisin sadece su içerek olmaz dışardanda takviye lazım.gece gündüz aksatmadan sür faydasını görürsün.su bazlı bi krem al yağlı olmasın ,daha beter olur yüzün.

Bu gün anti-aging etkili bir krem aldım. salyangoz kremiymiş. 8 etkisi varmış bi çok şeye iyi geliyomuş ondan dolayı aldım. o 8 etkinin içinde anti-aging etkili diyede yazıyordu fakat anti-aging'in ne anlama geldiğini bilmiyordum.

bu arada cildim çok güzel olmasına rağmen bir o kadarda hassas, narin. 17 yaşındayım ama hiç ergenlik sivilcesi bile çıkarmadım.
Nasılsa cildim güzel diye hiç bir bakım maske vb. bir şey yapmadım fakat artık cildimin korunmaya ihtiyacı olduğunu hissettim şu 1 haftadır önem veriyorum. maskedir, toniktir vb. şeylere önem veriyorum aldım bir sürü bakım ürünü.
Kısacası anti-aging ürüne 17 yaşında başlamış oldum ve madem yaşlanmayı geciktiriyor o zaman sürekli kullanacağım. ama abartmadan çünkü cildinde azıcık dinlenmesi gerekiyor kendi haline bırakılması gerekiyor bence. haftada 3 kez felan kullanırım bu anti-aging olan kremi.

onun dışında cilt temizleme sütü(tonik) kullanırım haftada 5 kez. birde 3'ü bi arada maskem var, kil, peeling birde unuttuğum bi şey vardı bu şeylerden olusan bi maske. onuda kullanırım haftada 5 kez. bu yazdıklarımı düzenli bir şekilde yaparsam hem cildim korunmuş olur hemde dahada güzelleşmiş olur diye düşünüyorum

bende salyangoz kremi kullanmak istiyorum acaba seninkinin adı ne söyler misin ?

İdeal yaşın 35 oldugu kanısındayım. Neden derseniz 35 öyle bi yaş ki hem hücrelerimizin bölünmelerinin yavaşlama yaşı hemde daha sonrası için yapılacak fazla birşeyin olmayışı.. Cahit Sıtkı ne demiş Yaş 35 yolun yarısı eder ;))

ben göz altı kırışıklarını önleyici kremime 24 yaşında başladım..şu an 29 um hala 24 yaşında gibiyim :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52: şaka bi yana ertelemiş oluyorsun ama sonuçtan kaçamıyorsun.
markası ne peki 24 yaşındayım bende ama kara veremedim hala

20 li yaşlarda normal günlük nemlendiriciler kullanmak gerekli cildi tembellestirmemek adına benim tavsiyem bitkisel içerikli gündüz kremi ve kazayagi için göz kremi yeterli lr urunlerini tavsiye ederim

20 li yaşlarda normal günlük nemlendiriciler kullanmak gerekli cildi tembellestirmemek adına benim tavsiyem bitkisel içerikli gündüz kremi ve kazayagi için göz kremi yeterli lr urunlerini tavsiye ederim
Mereba ben de 20 yaşındayım bitkisel nemlendirici kullanın derken hangi markayı kullanalım çok ihtiyacım var bu cevaba kaç gündür yüzüm için iyi bi nemlendrici aryorum:(

Ben 22 yasinda falan iyi nemlendiriciler kullanmaya basladim. Su an 35im ve bu yil kirisiklik kremlerine basladim. Once iyi bir goz alti nemlendiricisi dene bence. Kirisikliklar birazda susuzluk ve uykusuzlukla ilgilidir.

Back
X