benim de kırışıklıklarım erken çıkar diye tahmin ediyorum ama nereden nası başlıcağımı hiiç bilmiyorum ki:44:
Bu gün anti-aging etkili bir krem aldım. salyangoz kremiymiş. 8 etkisi varmış bi çok şeye iyi geliyomuş ondan dolayı aldım. o 8 etkinin içinde anti-aging etkili diyede yazıyordu fakat anti-aging'in ne anlama geldiğini bilmiyordum.
bu arada cildim çok güzel olmasına rağmen bir o kadarda hassas, narin. 17 yaşındayım ama hiç ergenlik sivilcesi bile çıkarmadım.
Nasılsa cildim güzel diye hiç bir bakım maske vb. bir şey yapmadım fakat artık cildimin korunmaya ihtiyacı olduğunu hissettim şu 1 haftadır önem veriyorum. maskedir, toniktir vb. şeylere önem veriyorum aldım bir sürü bakım ürünü.
Kısacası anti-aging ürüne 17 yaşında başlamış oldum ve madem yaşlanmayı geciktiriyor o zaman sürekli kullanacağım. ama abartmadan çünkü cildinde azıcık dinlenmesi gerekiyor kendi haline bırakılması gerekiyor bence. haftada 3 kez felan kullanırım bu anti-aging olan kremi.
onun dışında cilt temizleme sütü(tonik) kullanırım haftada 5 kez. birde 3'ü bi arada maskem var, kil, peeling birde unuttuğum bi şey vardı bu şeylerden olusan bi maske. onuda kullanırım haftada 5 kez. bu yazdıklarımı düzenli bir şekilde yaparsam hem cildim korunmuş olur hemde dahada güzelleşmiş olur diye düşünüyorum
markası ne peki 24 yaşındayım bende ama kara veremedim halaben göz altı kırışıklarını önleyici kremime 24 yaşında başladım..şu an 29 um hala 24 yaşında gibiyimşaka bi yana ertelemiş oluyorsun ama sonuçtan kaçamıyorsun.
Mereba ben de 20 yaşındayım bitkisel nemlendirici kullanın derken hangi markayı kullanalım çok ihtiyacım var bu cevaba kaç gündür yüzüm için iyi bi nemlendrici aryorum20 li yaşlarda normal günlük nemlendiriciler kullanmak gerekli cildi tembellestirmemek adına benim tavsiyem bitkisel içerikli gündüz kremi ve kazayagi için göz kremi yeterli lr urunlerini tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?