20lik diş ? :(

Valla anlatıp korkutmak istemem sizi ama benimki gömülüydü. 45 dakika falan sürdü ameliyat diye geçiyordu adı zaten. 3-4 tane dikişim vardı. Ameliyattan sonra yüzüm davul gibi şişti, boynuma kadar morardım. Ağzımın içi lacivert olmuştu morluktan. 1 ay sadece çorba ve sütle beslenebildim. Hala boğazım enfeksiyon falan kapsa 20lik yaş dişimin olduğu yanağım şişer oraya vuruyor. Diş fırçalamak, ağzımı açmak ölüm gibiydi bu süreçte. Ama benim doktorum dişini fırçalayabildiğin kadar fırçala demişti. Sizin için de verdiği süre geçmiş zaten istediğiniz gibi fırçalayın bence. Ben çocuk diş fırçası almıştım onlar daha yumuşak ve küçük oluyor öyle rahat rahat fırçalamıştım çünkü ağzım açılmıyordu anca çocuk fırçası giriyordu

Merhaba, benimkiler de gömülü ancak diş hekimi şimdilik onlara hiç dokunmayalım (benim hiç ağrım sızım şikayetim yok, dolgu ve diş teli için gitmiştim) dedi, sizde sorun çıkardığı için mi alındı yoksa başka bir nedeni var mıydı? Şu an diş tedavisine başladım, başlamışken onlar da aradan çıksın demiştim ama alınmayacak sanırım.

Benimkiler tamamen yan yatmıştı. Öteki dişlere baskı yapıyordu. Ağzımda küçük olduğu için bütün dişlerimde sıkıştırma yapıyordu. Sol taraftakini aldırmaya cesaret ettim. Sağdakini bi sorun çıkmadığı sürece çektirmeyi düşünmüyorum Allah göstermesin yani

geçmiş olsun bende 3 yıl önce 4 20lik dişimi çektirmiştim.

Ağız yapısındaki damarlar diğer bölgelere göre daha hızlı çalıştığı için diş çekildikten sonra kanın tükürülmemesi gerek yoksa kanamanın sürekli devam etmesine neden olur benim çene cerahım böyle izah etmişti ,15 gün içinde 4 dişimi çektirmiştim çok zordu benim için çenemde kitlenme oluyordu ve sürekli antibiyotik kullanmaktan gına gelmişti Allaha şükür rahatım çektirdikten sonra

Slm arkadaşlar ben 4 aylık hamileyim ve 20 lik dişimin durumu bu Ağrısını tarif edemem günlerdir uyutmuyor üstelik iltihap var sanırım ne yapmam gerekiyor hamilelikte ilaçta yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…