20lik discekimi

Zeynaxxx

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2016
74
6
1
38
Kizlar 24 hafttalik hamileyim 20lik disimi cektirdm agrisindan duramiyorm acil yardim uyutmuyo cok fena parol da fayda etmiyo

Canım tuzlu suyla gargara yap karanfil varsa agzında cigne karanfil yagini suya damlatip gargara yap dişten cok cektim canim umarım duzelir agrin gecer

Kizlar 24 hafttalik hamileyim 20lik disimi cektirdm agrisindan duramiyorm acil yardim uyutmuyo cok fena parol da fayda etmiyo
Canim ben de 21 haftalik hamileyim ve persembe gunu disimi cektirdim basta hic agrimadi 3 gun sonra disim sisti hala sislikle devam ediyorum ve agzimi acip birsey yiyemiyorum pipetle sut ve su iciyorum arada corba cok zorlama disini ve sivi al kati besinler orda birikirse alveolit oluyormus onun derdi de ayri tabi

Çektirilen diş niye ağrıyor? Parça mı kaldı acaba tekrar bi görünsen doktora?

Agri olacgni soylemisti 20lik dis oldugu icin olabilir prca kaldi mi diye baya kontrol etti zannetmem gecmesse agrisi gitmeyi dusumuyorm

Agri olacgni soylemisti 20lik dis oldugu icin olabilir prca kaldi mi diye baya kontrol etti zannetmem gecmesse agrisi gitmeyi dusumuyorm
Ben aynı gün dördünü birden çektirdim ameliyatla ve dikişliydi yanaklarıma kadar. İlk gün bol bol buz koydum onun faydası oldu sanırım, hiç ağrım yoktu ağrım olmadığı halde önlem amaçlı ağrı kesici içmiştim. Uyutmayacak kadar ağrın olunca aklıma parça kaldığı geldi sadece. Çok geçmiş olsun inşallah geçer

Sagol canim bn de buz koymustm biraz agrikesici ictigim halde uyutmdi halen de agriyo ama idare ediyorm

Back
X