Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
üstçene 20 lik dişimin birtanesinden çok çektim.Aldırdım.Diğer 4 ü gömülü.aldırmadım.ağrım olursa aldırırım
Teşekkür ederim, umarım öyle olur.Korkmana gerek yok, ben de aldırdım, tedavi süreci biraz sancılı geçiyor ama sonra hiçbir şey kalmıyor :) Ne ağrı ne sızı.
Evet geciktirmeye gelmiyor sanırım. Neden özel illa, tip fakulteleri yapmiyor muagrıyı beklersen cok cekersın o dısınden abse yapar randevu alamazsın yada cekım zamanını verırler bır ay sonraya bu ıs sakaya gelmıyor benımkıler gomuk ılkınde cok cektım 1 yıl sonra ya amelıyat gunu verdıler ozeller 500 tl para ıstedı koca ıstanbulda cene cerrahı bulmak cok zor buldun özellerde abse ınsın dıye beklıyorsun zor yanı ben onumuzdekı hafta gıdıp son dısımıde aldırıcam hıc cekemem agrı sızı
En erken1 sene daha beklemek zorundayim o halde. Ama kötü huyluya donusuyormusfazlalık dişler ilerde kist olur kemikleşir yani.. kanser ilk duyuyorum bu biraz sizi korkutmak için söylenmiş gibi geldi..
20liklerimden 3 tanesini aldırdım ameliyatla , hepsini aynı anda almadılar 1 ay arayla aldılar
son 20liğimde artık çıktı onuda bu salı yada salıdan sonraki günlerde ameliyatla aldırmayı düşünüyorum..
emziren bir annesin bu ameliyatı olursan nasıl bebeğini emzireceksin sonuçta kısmi de olsa morfin yiyeceksin.
çok acelen yoksa bebeğini sütten kestikten sonra bu ameliyatı yap derim.
Ayni sorun bendede var kac gundur canimi acitiyolar doktora hem korktugum icin gidemiyorum hemde ozelden gitmek istiyorum bu aralar cok sıkısgm param olmadigi icin gideniyorum(
sakın ihmal etme.. bir tanıdığım başına gelmiş.. kist kötü huyluya dönüşmüş, damağına da yakınmış. ilerlemesini durduramıyorlar şimdi. sürekli ilaç hastane çok zor inan.. korkutmak istemem ama kötü huyluya dönüşmesi az görülür bir ihtimal değil yani..
nasıl yani o çarpıklık bende de var, yan yatmis 20lik mi suçlu.. Benimkiler de düzelir o halde bir ihtimal
Sağol canım, ve üzüldüm hakikaten sana da çok geçmiş olsun, Allah korusun, yasin kaç bilmiyorum çok mu geç kaldın aldırmak için ama ben de 1 2sene ertelemek istiyorum bebekten oturu., inşallah geç kalmam.
Pazartesi sonuçlarını merak ediyorum paylaşırsan sevinirim ve inşallah o dediği olmaz
Ben ameliyatla aldirdim. Ameliyatta sıfır aci. Sonrasında biraz sancı oluyor.Geçen gün dişçiye gittim sevgili hanımlar universite hastanesine. Ağzımda henüz yüzeye çıkmamış 20lik dişlerim haricinde yine onların daha gerisinde ete gömülü çok küçük iki disim daha olduğu ortaya çıktı.buna fazlalık dişler deniyormus ben
şaşırdım ama onlar şaşırmadı
ameliyatla hepsini alacağız dendi. Benim size danışmak istediğim şey, daha önce bu şekilde dişleri alınan var mi, çok acılı bir işlem mi öncesinde sonrasında? Ve asıl mesele aldırmazsam ilerde kist ve kanser oluşumuna sebep olur dendi :-/
böyle bir durumda kalmış olan duyan bilen bir arkadaş var mi aramızda, ne olur benibir aydinlatsin