İyi bir cerrah soranlara tavsiyem, deneyimlerimi anlatayım. Yenibosnada oturuyorum evimin oralarda bulunan bir diş hekimine müracat ettim kendisinin yapamayacağını ama tanıdığı cerrah olduğunu iletti. ilgili cerrah o muayehaneye gelip belirli bir günde çekecekmiş. yani yeri yurdu belli değil. ücret sorduğumuzda ise tek diş için 300-400 tl gibi bir fiyat belirtti. tabikide kabul etmedim. uzun araştırmalar sonunda çapa diş fakültesinde tanıdık çıktı ve uzun zamanlar beklemeden orada hallettik. nasıl oldu derseniz 20liklerimin hepsi sorunlu değildi. sadece bir tanesi sorunluydu ama diğerlerini de çektirirseniz iyi olur dediler malum hamilelikte vs dişler sorun cıkarıyormuş. biz de dinledik dişçiyi. en sona sinire yakın olan dişi çekelim dedik. ilk 2 diş tabiki de çok zor geçti öle dişe dikiş falan atıyolar kötü yani

ama en sonu aman allahım yok böyle bir acı

çektirmesi bir sorun,çektirdikten sonrası diş ağrısı bir süre geçmedi malum sinire yakın. hatta ömür boyu dudağınızı hissedemeyebilirsiniz falan dediler. yok yani çektirdim ama pişman mıyım bilmiyorum ağrısı hemen geçen cinsten değil. kulağa ağrı falan da yapıyor,ateş falan cabası. zor kısacası. bu arada 2 küsür milyarlık işi bedavaya hallettik. sorusu olan varsa yardımcı olabilirim.