20yaş+1cocuk+?

20 yaşında olsam ben ilkini bile yapmazdım ve zaten yapmadım da. Ileride yasayamadiklariniz için emin olun çok pişman olacaksınız.

oğlum 4,5 yaşında. bir kardeşi olsaymış3 yaşlarında falan ne güzel oynarlarmış diyorum.
hem 2. çocuk da aradan çıkmış olurdu. şimdi yapasım yok ama kardeşi de olsun istiyorum. Allah hayırlısını versin inş.
ama çok fazla yorucu olurdu erken olsaydı. ve okul falan okumak istesem okuyamazdım. o hastalık düşüncesi de ayrı üzücü konu tabi. iki taraflıda düşün tabi.

Benim coxuklar arasi 4 yas var ve inan okdr yoruluyorm ki keske biraz daha buyuseydide yapsamydim diyorum esinizin bu acelesi be anlayamadim genelde erkekler cocuk konusunda cok aceleci olmaz ama

Sizin yaşta olsam kesinlikle 4 yaşında olunca yapardım. Tuvalet eğitimi bitmiş olur en azından. Ne güzel genceciksin. Ben 29 um birinciye hamileyim. Bence aceleye gerek yok. Hem okulun da biter. Elinde bi diploman olsun. Sonradan pişmanlık fayda etmez.

Milletteki cesarete hayran kalmamak elde değil.
34 yaşındayım hala 2.çocuktan urkuyorum.

Daha küçüksün az hayatın tadını çıkarmaya ne dersin ?

Çocukla beraber buyuyorsun resmen neden bu kadar büyük bir sorumluluk altına girmek istiyorsun.

Ayrica sen kactin mi ne ettin bu adama ?

Kriterlerin olsun ve net ol.
Mesela ilki bezden kurtulmadan yapmam gibi.
17 ay çok küçük. Daha oral dönemde. İlgiye ihtiyacı var. En az 3 yaşında olmalı..

Bence eşine bir zaman verirsen o da aşırı baskı uygulamaz..

Eski konularına baktım şimdi .
Sen bu adamı niye baba yapıyorsun ki :)
Adam bildiğin sorumsuz yahu !
Kaçarak evlenip üstünden 2 yıl gectigi halde ailen bize eşya alacak diye hesabını yapan bir adam bu.

Hakikaten çok tuhafsiniz karı koca.

Senin yaşında üni okuyordum örgün olarak. Dışarıdan okumakla çok farklı, sosyal çevren oluyor kampüs hayatın okuyor etkinliklerin oluyor oluyor da oluyor. Hem genç evlenmişsin hem genç anne olmuşsun. Hayatta çocuk doğurup büyütmekten başka şeyler de var. Bu zamana kadar kendin için ne yaptın? Önce bunu sor.

2 3 sene daha beklemeni tavsiye ederim. Yardım etmekle gerçek anlamda çocuk bakmak aynı şey olmadığı için esin seni anlamıyor doğal olarak.

20 yas evlenmek icin bile erken.

Senin 1bucuk yasinda cocugun var.

Esin 2nciyi istiyor.

Ustelik disardan okuyorsun.

Oku, diplomani eline al.

Biraz ilk cocugun buyusun, rahatla azcik.
Ne bu acele?

Nasibinde ne vardır bilemicem. Ama ilk çocugun tuvalete gitmek kendi kendine yemek yeme gibi temel ihtiyaçlarını karşılamaya başladıktan sonra 2. yapılmasi taraftariyimm. Bu durumda ilk çocuğunuzun en az 4 yaşına gelmesi gerekiyor.

Bu yüzden eşine küçük bebeğe ilk zamanlar daha fazla vakit ayırman gerektiğinin, büyük çocuğa haksızlık olacağını belirtirsen çocuğunuza kıyamayacagini ve bu fikri erteleyecegini düşünüyorum

Tabi esin cocuklar icin en iyi bakıcıları evi temizlemesi için en iyi yardımcıları tutarım diyorsa 2 de doğur 3 te 5 te

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…