Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canim degerin yükselebilir.kaçinci gün yaptin testini...
Cemrecim kanamam hala var.Ama ilk 4-5 güne göre çok çok azaldı.Dr.um değerler iyi gittiği için bu kanamaların kötüye işaret kanamalar olmayacağını söyledi.En az ikiye katlanıyor ya,bizimki 5,5 ve dörde katlandı şimdiye kadar.Pazartesi günü beta hcg sonucunu aldıktan sonra kontrole çağırdı.Umarım sağlıklıdır.Senin nasıl oldu kan sonuçların,yükseldi mi?Haydi bakalım.Şansımız bol olsun:)
benim 10.gün 35.6
12.gün 95.6
14.gün 216
22.gün 3731 çıktı
bazıları şu değer olmalı bu deger olmalı bebek saglıklı ise demişler bu dogru değil.. önemli olan katlanması .. Kafana takma her söylenene inanma..
Hayır Cemrecim.12.gün idrar testi yapmadım fakat 11.gün ucuzlarından bir tanesiyle yapmıştım ve negatifti.İdrar testlerine güvenme.
Dr.um pazartesi test sonucunu alıp kontrole gelmemi söyledi.1500den önce görünür mü bilmiyorum ama çağırdı.Bakalım...Bugün sanki hiçbirşey yokmuş gibi hissediyorum.Ne batma,ne ağrı..İnşallah düşmemişitir.Bu süreci nasıl geçireceğimi bilmiyorum inan.Değer katlanacak mı,kese varmı,doğru yerde mi,kalbi atıyor mu,sağlıklı mı.....Ne kadar zormuş.Endişelenmekten kendini alamıyorsun.Hepimiz için hayırlısı ne ise o olsun:)