şu anki hesaplarıma göre 25 26 yaşlarında üni sınavlarına giricem inş..ben gec olduğunu düşünmüyorum da siz hiç düşünmeyin
bende 20 yaşındayım hem okuyup hem çalışmak istiyorum :) bu sene sınava hazırlananlar arasında bende varım. geç olduğunu düşünmğyorum
yanlış bölüm seçimi yüzünden 6 senemi heba ettim. bu sene ön lisansı bitirdim ve gördüm ki geç olan bişi yok. çünkü bizim hocalarımızdan bazıları 40 küsür yaşındaydı ve doçentlik vs. için çok çabalıyolardı. o yaşta bi insan kariyerini yükseltse ne yükseltmese ne diye düşünüyo bi çok kişi ama saçma işte :)
kızlar 20 yaşına bastım maalesef lise 4yıldı ben liseye başladığımda bir senede salaklığımdan sınıfta kalmıştım 5 yıl ilk senede kazanamadım ve bu senede geçirdiğim bi hastalık nedeniyle sınavlara giremedim bu sene hazırlanıcam biyandanda çalışıp para biirkitirmem gerek çünkü babam destek vermiyor okumamı istemiyor ve herkes geç kalmışsın diyor lütfen doğruyu söyleyin 20-21-22 geç bi yaş mı üniverste okumak için ?
bende sözel ve mat ağırlıklı çalışıcam çok yüksek almam lazım başarılar herkese :)mat ve fen ağırlıklı çalışmam lazım . inan o kadar kötü ki bu derslerim bazen çarpım tablosunda takıldığım bile oluyo yani düşünbuna rağmen kesin kazanıcam sadece çok çalışmam lazım o kadarcık.
teşekkür ederim :)18 yasimda üniversiteye kayit icin basvuru yaptigimda, benimle ayni grupta olan 24 yasinda bir kiz vardi ve danismanim ev arkadasi olarak bu kizla eve cikmami istemisti :) bence hicte gec degil, digerlerinden biraz daha bilincli olucan icin sanslisin :) okumana bak...:87:
elanur çok teşekkür ederim destek verdiğin için :) onlar gibi olmak istemiyorum ama ben bir an önce okuyup iş bulmak bi devlet işine girmek için 50 yaşında bir adamın eline bakmadan gidip emekli maaşımı çekmek için okumak istiyorum o40 yaşındaki teyzeler amcaların çoğu hobi olarak üniverste okuyor yada içlerinde kalmış okuma tutkusunu söndürüyorlar anladığım kadarıyla :) demek istediğim normal bi üniversteli hayatını yeni kurmaya başlamış birine göre geç mi kaldım :)?Sedacim, ben 20 yasinda basladim Üniversiyeye. Gec degil inan bana. Oooo sen bizim bölümdekileri görsen 40 yaslarinda cok insan var. Hatta bi kadin var 48 yasinda ve 4 tane de cocogu var... Helal olsun diyorum valla. Bence hayallerini gerceklestirmek icin elindeki imkanlari degerlendirmlesin. Sonra niye yapmadim etmedim diye cok büyük pismanliklar yasarsin!
Milletin agzi torba degil ki büzesin. Her kafadan bi ses cikiyor. Iyi de etsen kötü de etsen hep biseyler diyorlar zaten. Önemli olan senin kendini bilmen! Bak cnm, bana üni ciktiginda ben cok düsündüm baslayayim mi diye. cünkü ailemden cok uzakta olacaktim ve bende 1 yil bekledim. Bi taraftan da meslek egitimi icin özel okula alinmistim ona mi baslasam acaba diye düsünüyordum. Senin gibi yasim kac olur düsünceleri vardi. Ama en büyük hayalim hep Eczacilik Fakültesini bitirip kendi eczane mi acmakti ve simdi iyiki bu yolu secmisim diyorum. Yoksa cooook pisman olurdum. Sagolsun babam cok destek oldu bana. Hayalini mutlaka gerceklestirmelisin bence...
uauuu !!! meslektaşımidealist ve istikrarli oluşun çok güzel...
aile destegi cok önemli tabiki onlarin yaninizda oldugunu bilmek, siz kendi hayatınızla ilgili kararlar alirken onlarin sizin kararlariniza saygı duymasi olumlu etkenler.
Meslektas!!!
Bitirdin mi Üniversiteyi sen? Ben anca yariladim yolu daha. Uzun ve cok zorlu bir yol ama kesinlikle deger!!! Evet ailem sonuna kadar destekcim sagolsunlar, iyiki varlar...
Hayır henüz bitmedi.. Ayni yolda seninle karsilasmak güzel :)
Ailemi anlatmaya ne sözcükler yeter nede cümleler...
kızlar 20 yaşına bastım maalesef lise 4yıldı ben liseye başladığımda bir senede salaklığımdan sınıfta kalmıştım 5 yıl ilk senede kazanamadım ve bu senede geçirdiğim bi hastalık nedeniyle sınavlara giremedim bu sene hazırlanıcam biyandanda çalışıp para biirkitirmem gerek çünkü babam destek vermiyor okumamı istemiyor ve herkes geç kalmışsın diyor lütfen doğruyu söyleyin 20-21-22 geç bi yaş mı üniverste okumak için ?
Evet bu karsilasma beni de sevindirdi :) Basarilar dilerim. Allah kimsenin emegini bosa cikarmasin ve herkesin gönlüne göre versin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?