21-22 yaş üniverste okumak için geç mi?

olur mu hiç zaten liseyi 18 19 yaşlarında bitiriosun normal olarak 4 sene old. için. 1 sene de kazanamadıı için e sen 2 sene kazanamazsan 20 yaşında oluyosun zaten:8: . insan ne istediine karar versin kendinden emin olsun giden 2 3 senesi olsun 17 yaşında üniye gidip sonrasında fellik fellik iş arayp yakınan insanlardan olmak yerine aklımız başımızda tadını çıkara çıkara okuyup içimize sinen bi meslek sahibi olurz 2 yıl geç oluruz. bu arada tam doum tarihini syleyebilirmisin hesaplamada da farklılıklar çıkıo bazen:51:

Hic gec degil. Benim kizkardesim 22 yasina kadar bekledi ve simdi TIP okuyor. Dishekimligini ve eczaciligi tutturuyordu ama istemedi.

Sana tavsiyem, COK calis. Babana ispatla kendini!! :64:

Eğitimin yaşı yoktur. Yıllar sonra lise, üniversite bitirenleri çok gördüm. Hiç pes etmeyin. Eğitim, insanın geleceğini değiştirir ve şekillendirir. Başarılar ve iyi şanslar diliyorum.

ben 21 yaşında kazandım ve sınıfımın yüzde 35iyle aynı yaştayız bir alt devrede bile yaşıtlarımı gördüm yani onlarda 22de yerleşmişler. 25 yaşında mezun oluyorum fakat okulum 1 yıl uzadı =D bende çok takıntılıydm ama yaşıtlarımı görnce sevndm hala espri yaparız birbirimize ama bizim dönemde sınvalr çok zordu millet kalakalıordu şimdi girmek çok kolay o yüzden herkes yerleşio gibi geldi bana ama kaliteli bir okul tutturmaya bak ordakilerde büyük oluyo genelde ;) ank izmir istnbul gibi... bir tanıdığımda ikinci üniversite okiyacak 25 yaşında şu an bayan

bendeniz 88 dogumluyum.. bu yıl ingilizce ogretmenliğini kazandım.. mutluyum :D

gonul ısterdıkı daha erken olsun ama hep bı engel cıktı kazandım gıdemedım falan fılan ama olsun hayırlısı sen daha 21ı dert edıyosun

ben 21 yaşımdayım ilk senemde kazandım ve şimdi 3. sınıfa geçtim, okuldaki çevreye şöyle bi baktığımda insanlar bu yaşta yeni yeni giriyolar, hiç pes etme derim eğitimin yaşı yokkkkkkk :)

valla benim teyzem 55 yaşında uni bitirdi yani hiçbişi için geç değil bence eğer çalışman gerekıyorsa açıkogretım oku
ama yeterki oku cok şey katar sana sımdı geç diyen ınsanlar ozaman aferim bak hırs ettı okudu der... oyuzden söylenenlere hiç kulak asma :81:

hiç gel deil cnm bende 20 yaşında başladım üni ye ..
benm de arada sene kayıplarım oldu sen gibi. herkes 21-22 de öğretmen olurken ben daha yeni başlamıştım o senelrde de üniye geçen yıl mezun oldum 1 yıl atanamadım yeni tanadım 25 yaşındayım yeni öğretmen oldum şükür :)
geç olsun güç olmasın emekliliğimz bi kaç sen daha gecikir napalım yani:)

En yakın arkadaşımla ilk nakış kursunda tanıştığımda ilkokul mezunuydu (20 yaşındaydı ailesi okutmamış) onu zorla açıköğretime yazdırdım. Vakit geçzin hem dedim boş kalmamak için. Hiç sınıfta kalmadan yüksek notlarla ortaokulu bitirdi, okumayı sevmiş olacak ki meslek lisesine yazıldı. Yine yüksek notlarla kalmadan okulunu bitirdi. Sonra gözünü üniversiteye dikti, ailesinden hala destek yok. Oğullarını döve döve okutuyorlar ama liseye gidebilen olmadı. Dersaneye verecek parası olmadığı için ilk yıl istediği bölüme çok az bir farkla puanı yetmedi. Onun bu uğraşıp didinmelerini gören bir aile dostu dersane için para yardımında bulundu ve arkadaşım okul öncesi öğretmenliğini kazandı. Şimdi 30 yaşında, kendine güvenen ailesine artık el açmak zorunda değil, tam tersi ailesi ona el açıyor. Eğer çok geç deyip hiç başlamasaydı şimdi evinde akşama kadar tv başında vakit öldürüyor olacaktı.

Hiç bir zaman geç değildir, okumanın yaşı olmaz. Rahmetli Kemal Sunal bile kaç yaşında aldığı diplomasını bir yıl yaşayabildi, ama aldı önemli olan bu.

kızlar 20 yaşına bastım maalesef lise 4yıldı ben liseye başladığımda bir senede salaklığımdan sınıfta kalmıştım 5 yıl ilk senede kazanamadım ve bu senede geçirdiğim bi hastalık nedeniyle sınavlara giremedim bu sene hazırlanıcam biyandanda çalışıp para biirkitirmem gerek çünkü babam destek vermiyor okumamı istemiyor ve herkes geç kalmışsın diyor lütfen doğruyu söyleyin 20-21-22 geç bi yaş mı üniverste okumak için ?

yaşından tut,yaşadıklarına kadar tıpa tıp aynı şekildeyim.. seneye için bende hazırlık yapıyorum.. evet biraz geç ama ben vaz geçmeyi hiiç düşünmedim.. seneye inş. güzel bir bölümle hayatın bir ucundanda ben tutucam.. sende sakın vazgeçme.. 4-5 yıl sonra zafer bizim olucaak!! :))

neden geç olsun canım bende üniversiteye başladığım da 22 yaşımdaydım okulumu bitirdim çalışmaya başladım sen bakma kimselere okumanın yaşı olmaz hayat senin hayatının okumak istersen neden olmadın dinimiz bile okumaya ilime çok önem vermiş..

hiç geç değil benim halam 45 yaşında inat etti kızıyla beraber üniversite okudu sanki herkes ilk girdiğindemi kazanıyo kuzenim 6.girişinde kazandı hiç böyle dert ettiğini sanmıyorum onun takma kafana böyle şeyleri:)

21 yaşındasın, 4 yıl üniversite okusan mezun olduğunda kaç yaşında olacaksın ? 25

21 yaşındasın, üniversite okumayıp 4 yılı geçirirsen kaç yaşında olacaksın ? 25

yani her 2 koşuldada 4 yıl sonra 25 yaşındasın, ben olsam o 4 yılı kendimi üniversite güzelliğinden mahrum bırakmam:6:

ben başladığımda 20yaşındaydım...5yıl da okudum...şimdi öğretmenım ve hiç pişman değilim...bence okumak gibisi yok..çok şükür ekonomık özgürlüğün olunca tadından yenmiyor :82: şaka bi yana kesinlıkle düşünme ve oku canım...ilkın zor oluyor ama bitirdiğinde iyi ki yapmışım diyorsun

21 yaşındasın, 4 yıl üniversite okusan mezun olduğunda kaç yaşında olacaksın ? 25

21 yaşındasın, üniversite okumayıp 4 yılı geçirirsen kaç yaşında olacaksın ? 25

yani her 2 koşuldada 4 yıl sonra 25 yaşındasın, ben olsam o 4 yılı kendimi üniversite güzelliğinden mahrum bırakmam:6:

Bu ne hoş bir mantık, nasıl bir ifade tarzıdır.. Bayıldımm.. :71:

arkadaşlar merhaba bu başlık dikkatimi çekti benimde şikayetçi olduğum bir konu bende 25 yaşındayım ve daha önce üniv bıraktım bu sene evliyim ama sınava girdimm vede üniv. kayıt yaptırdım evli olduğumdan örgüne gidemedim aof yazdım(insanlar sanki aof üniversiteden saymıyormuş gibi düşünce var ne alakaysa)çoğu arkadaşım üniv. mezunu ve bende eksikliğini hissettim 2 yıllık bir bölüm vede sonra dikey geçiş yaparım formasyon filan die düşündüm sizce yaşım geçmi moralim biraz bozuluyor bu yüzden eşim kamu per. etrafımdaki çoğu insanda öle benim için geçmi sizce???

Back
X