21-22 yaş üniverste okumak için geç mi?

asla geç değil düşünme böle şeyler. sınava konsantre ol zararın neresinden dönersen kar

Son düzenleme:
asla ve asla geç deil.. ben 23 yaşındayım açıktan lise okuyorum lise 3teyim.. ama yinede umutla bitirip üni okumak için can atıyorum ALLAHım inş isteyen herkese hayırlı bir şekilde nasip eder.

Ben üniversiteye girdiğimde 24 yaşındaydım istediğim bölümü kazanacağım diye deliler gibi kasmıştım baktım ki ben istediğim bölümü kazanabilecek kadar zeki değilmişim o saate kadar da girip girip başka başka bölümler kazanıyorum o zaman kazanabbileceğim ir bölümü yazayım da balşkalarının hakkını daha fazla yemiyeyim dedim girdim okudum bitti şimdi yaş oldu 36 kimse sen ne zaman üniversiteye girdin de ne zaman bitirdin diye sormuyor. o9kumaktan sakın vazgeçmeyin derim ben okumanın yaşı yoktur. şu anda ikinci üniversitemi okuyorum.
sevgiler

canım bende 20 yasındayım ve 1. sınıftayım çok gençsin daha ne geç kalması yaaaaaaaaa:1:

Bizim sınıfta 50'li yaşların sonlarında bir abi ve bir abla var. 30'lu yaşlarda olanlar da var.

Geç mi, şaka mı yapıyorsun tabii ki değil :) Tam ben de 30 yaşındayım acaba üniversite okumak için geç mi diye düşünüyordum, konu açacaktım, senin konunu gördüm. Ben yüksekokul mezunuyum, iş sıkıntım yok sadece lisans okumak geleceğimi daha iyi yapmak için dgs ye girmek istiyorum. Kazansam okusam diyorum ama yaş da geçti mi acaba bilmiyorum, bi taraftan da açıköğretim okuyorum 3. sınıftayım bu sene kaldım, valla senin yazını görünce bi garip oldum 21 yaş geçse ben öleyim ozaman:) üstelik kağıt üzeride evliyim ve eşimden ayrı yaşıyorum bu sıkıntıların içinde yani..

Ve inan bana bir kadının hayatını kazanacak bir işinin olması kadar değerli bir şey yok, şu an aileme okadar minnettarım ki beni okuttukları için, en azından kimseye muhtaç değilim, 2 yıllık okumak benim hatamdı, meslek lisesi diye diretmemein sebebi diyelim ama hiç bir şey için geç değildir, hele ki senin yaşındayken.

ahh tatlım geç değil. bende 23 yaşındayım ve aynı zamanda hamileyim ağlaya zırlaya kocamı ikna ettim okula kayıt için.önlisans gerçi ama olsun.açıklise mezunuyum ve alt yapım yok dershaneye gitmeyi göze alamadım 2 yıllıkta olsa çocuk doğmadan kendimi bir yere atayım dedim.yarın karnımda bebişimle ilk derse gideceğim bana şans dileyin ve dua edin.

bence sakın böyle düşünme okumak çok güzel birşey.ben kasımda 21i bitircem 22 olcam üniversite 2deyim yani sakın geç kaldığını düşünüp sorun etme bizim sınıfta yeniden hayata tutulmaya çalışan abiler ablalar var 30 yaşlarında ve onları taktir ediyorum.yani hele hele sen hiç düşünmemen lazım benimde öğretmenim vardı 4.girişinde kazanmıştı sakın yılma okumak çok güzel birşey umarım yılmazsın etkili olmuştur.

2yıl okuyup bölüm değiştirenler (inşallah benim yapacağım gibi )var
eğitimine ara verip devam edenler
senelerce kazanamayanlar var hiçte geç kalınmıs bi yaş deil

arkadaşlar mesajıma yazdığınız yorumlar inanın beni çookkk mutlu etti hatta ağlattı ben çok başarılı bir öğrenciydim fakat hayat şartları okulu bıraktım sonra devam ettim şimdi üniversitedeyim benim yaşıtlarım hep bitirdi çevremdekiler yani birgün arkadaşlarımla buluştum ikisi öğretmen ben çok zorlandım yanlarında inanın zeki olduğumu bilerek başaramamak insanı acaba sorunmu var bende dedirttiriyor evliyim eşimi ikna ettim bu sene dershaneye gittim ama başaramadım çünkü alt yapı sağlam deil bir yılda ne olabilirki yinede azimliyim artık sizilerle konuştukça dahada hırslandım derslerime sıkı çalışıp dgsyle hukuğa geçmek için çok çabalıycm öpüyorum hepinizi birde bişey sorcam ben aof adalet okuyorum örgüne geçmek için yada uz.eğitime ne yapmak gerekiyor bilen varmı??

kızlar 20 yaşına bastım maalesef lise 4yıldı ben liseye başladığımda bir senede salaklığımdan sınıfta kalmıştım 5 yıl ilk senede kazanamadım ve bu senede geçirdiğim bi hastalık nedeniyle sınavlara giremedim bu sene hazırlanıcam biyandanda çalışıp para biirkitirmem gerek çünkü babam destek vermiyor okumamı istemiyor ve herkes geç kalmışsın diyor lütfen doğruyu söyleyin 20-21-22 geç bi yaş mı üniverste okumak için ?

canım emin ol okuyup kendini yarınlara daha güzel hazırlamak için asla geç değil, kesinlikle bu yaşlar ancak emzik emmek için falan geç olabilir, hatta ben sana şöyle diyim çok yakından tanıdığım ve çok çok ama çok yani veri rekortmenleri listesine girecek kadar zengin birini tanıyorum hayatı boyunca yatsa ne o ne çocukları ne orunları aç kalır ama 50 yaşında bu sene afla üniversiteye geri döndü :) kesinlikle okumalısın, her zaman içinde kalır zaten:34:

bende 24 yasindayim bazen bende dusunuyorum universite okumak icin yasim gecmi diye ama lise mezunu oldugum halde meslek liseni tekrar okuyup 3 sene sonradan acik ogretimden okumak istiyorum hep cocuk gelisimi okumak istedim gec akillandim ama basarmak istiyorum...

Ben üniversitedeyken 28 yaslarında sınıf arkadasım vardı 2004 yılında :57: yıl 2011 30 yasında bı arkadasım adliyede calısıyor ve avuakat olabılmek ıcın hukuk okuyup dıger yandan calısıyor.. hıc bırsey ıcın gec degıldır..hiç olmazsa yapmaya calıstım dersınız..

bende hazırlanıorum dersanede sınıfımda 36 yaşında abla var ve dışardan bitirmiş liseyi bende 20 yaşındayım bence geç değil okumanın yaşı yok :)

kesinlikle geç değil.ama sevdiğin, ben bu işi yaparım dediğin bir bölüm oku.benim gibi pişman olma sonra.

kesinlikle geç değil sen şimdiye değilde ileriye bakmalısın üniversiteyi 30 yaşında bitirsen bile iş bulup kendi hayatını kurduktan sonra bunların hepsi unutulur :) Fakat sevdiğin bir bölümü seçersen sonrasında pişmanlık yaşamassın

kesinlikle geç değil sen şimdiye değilde ileriye bakmalısın üniversiteyi 30 yaşında bitirsen bile iş bulup kendi hayatını kurduktan sonra bunların hepsi unutulur :) Fakat sevdiğin bir bölümü seçersen sonrasında pişmanlık yaşamassın

teşekkür ederim yorumlarınız için hepsi kıymetli benim için, adalet böl. okuyorum sizce nasıl???1.sınıf mkızlar birde bişey sorcam bu sene kpss ye girmek istiyorum önlisans okuyorken o bölümden girilebiliniyormu?

Okumanın yaşı yok. Ben okurken sınıfta otuzlu ve kırklı yaşlarda 2-3 sınıf arkadaşım vardı. 21 yaş ne ki :)

Back
X