21-22 yaş üniverste okumak için geç mi?

kesinlikle geç değil:)
hazırlıkta kalan var bikaç kez hazrılananlar var çoğu kişi tam yasında baslamıyo ki

kızlar 20 yaşına bastım maalesef lise 4yıldı ben liseye başladığımda bir senede salaklığımdan sınıfta kalmıştım 5 yıl ilk senede kazanamadım ve bu senede geçirdiğim bi hastalık nedeniyle sınavlara giremedim bu sene hazırlanıcam biyandanda çalışıp para biirkitirmem gerek çünkü babam destek vermiyor okumamı istemiyor ve herkes geç kalmışsın diyor lütfen doğruyu söyleyin 20-21-22 geç bi yaş mı üniverste okumak için ?

neden geç olsunki. eğer bu isteğinden vazgeçersen ileride çok mutsuz olursun. mutlaka çaba göster ve oku.

hiç de geç değil
bizim bir tanıdık 4 sene uğraştı 3. girişinde kazandı mezun oldu şimdi harika bir işi var
azmetmeseydi şimdi evli bilmem kaç çocuklu ev hanımı olacaktı
azmet sen de kim ne derse desin
diyelim ki geç olsun bütün ömrünü amaçsız mı geçireceksin geç diye

İnsanlar kırkından sonra üniversite bitiriyor, sen daha o kadar gençsin ki, senin için asla geç olamaz. Şöyle düşün, bundan 4-5 sene sonra, zamanında çok geç diyerek okuma hayallerinden vazgeçmiş, keşkelerle dolu biri mi olmak istersin, yoksa hayallerini gerçekleştirmiş, başarmış olmanın hazzıyla mutlu olan bir kadın mı? Asla ama asla okumaktan vazgeçme.

Bence senin için tam zamanı..
Çalışmadığın için kazanamadığını idrak etmişsin ve içinde azim de var..
İşte bu yüzden bence senin için en uygun zaman..

Çok gördüm ben kızlarını okutmayıp, sonra pişman olan babaları, abileri..
Senin gittiğin yol doğru, bakma babana..
Şöyle düşün lise mezunu olrak çalışsan 4-5 sene, kaç para geçer eline?
Ama o 4-5 seneyi eğitimine harcarsan eğer, o sürede kazanamadığın parayı belki 1 senede kazanırsın.

Yolun başındasın, asla geç değil. İnsanlar 40'ında bile başlıyor, geç demiyor.
Hele bir kız için çok önemli eline mesleği olması.
bende öyle düşünüyorum fakat gelde anlat basbasbağırıyo elini kaldırıo fln bende ne olursa olsun başarmaya çalışmaya karar verdim :)

aslaa geç değil ben de 22 de yerleştim şimdi öğretmenim. hem erken yaşta okumak da maarifet değilki 24 de mezun olup
34 yaşında kpss ile atanmayı bekleyen arkadaşlarım var. hem daha sağlıklı düşünüp çalışırsın nasıl olsa ergenlik de bitti güzel güzel çalışırsınnnn. bak sana ne anlatacağım. daha önce babamın öğrencisi olup şimdi ise yakın arkadaşımız olan veysi, ilkokuldan sonra okulu bırakmışş ve kahvede çalışmaya başlamış.bigün babam ve diğer öğretmenleri veysinin çalıştığı kahveye gitmiş ikna etmişler. sonuççç: veysi ortaokul ve liseyi dışardan alıyor yani açık lise...24 yaşında üniversiteye yerleşiyor hem de inşaat mühendisliği (babamın öğrencisi eşimin sınıf arkadaşı oldu tanışmamız bu şekilde oldu) şimdi Diyarbakırda kendi şirketini açtı. ohhhh hayatını kurtardı dün görüştük ailesine ev almayı planlıyor... sece halla 21-22 geç mi! sen karar ver.
vaooooov hayatının dönüm noktası olmuş adamın :)umarım bende böle baaşarıhikayeleri yaratabilirim:)

Neden geç olsun canım benim? Bir yere yetişmiyoruz ya...
Hayatı istediğimiz gibi yaşamalıyız şimdi üniversiteye gitmeye karar verdiysen bunun için uğraşmalısın, hayata bir daha gelmiyoruz çünkü. Hiç bir şey içinde kalmasın.

niye geç olsun canım,hatta deyimi bile var,okumanın yaşı yoktur!millet ellisinden sonra bile okuyor,kaldı ki sen daha çok gençsin.

Hiç geç değil canım sen yeterki okumak iste. Benimde yaşım 21 . Üniversiteyi 2007 yılında kazanmıştım ama 2. sınıfta ara vermiştim. Bu sene devam edeceğim inşallah. Bizim sınıfta 30 küsür yaşında evli ve 8 - 9 yaşlarında kızı olan bir bayan vardı. Hatta okulda çoluklu çocuklu olan bir çok insan biliyorum. 21 22 nedirki. Sen yeterki iste etrafındaki kendini bilmezlere aldırıpta moralini bozma. Geç diyipte bırakıp evde otursan dahamı iyi?

eğer içinde yeteri kadar istek, azim varsa hiçbirşey için geç değildir.
ailen destek olsa işin daha kolay olur elbette ama kendinde başarabilirsin bunu
önce inan, başarı arkasından gelir inşallah

Egitim icin hicbirzaman gec degildir. Benim bir kac tanidigim 30 yasindan sonra Universiteye basladilar ve basarili bir sekilde mezun oldular. Herzaman basaracagina inan. Baskalari yapabiliyorsa, ben hayli hayli yaparim diye güc ver kendine. Simdiden tebrik ediyorum seni, Hayirlisiyla Universitye baslayip bitirirsin.

ay deme oyle canim. bak ben 22 yasimdayim. seneye universiteye gitmek istiyorum ozamanda 23 olacam:51: ustelik evliyim ve cocugum var:78: Allah yardimcimiz olsun

Zararın neresinden dönsen kar.Çocuğuyla üniversite bitirenler var sonuçta. Her şey kafada bitiyor...

ben başörtü problemi yüzünden Hollanda'ya baglı bir üniv. deokumak zorunda kaldım
hazırlık artı 4 yıl bitti
hiç ara vermeden Türkiye'de de bi üniv kazanıp okicam inş seneye
hem de 2 ay sonra evleniyorum allahın iznyle

neden geç olsun niye geç olsun?
okumanın sonu yok ki, yeter ki iste yeter ki azmet yeter ki o gücü kendinde gör
kendine güven

Son düzenleme:
kızlar 20 yaşına bastım maalesef lise 4yıldı ben liseye başladığımda bir senede salaklığımdan sınıfta kalmıştım 5 yıl ilk senede kazanamadım ve bu senede geçirdiğim bi hastalık nedeniyle sınavlara giremedim bu sene hazırlanıcam biyandanda çalışıp para biirkitirmem gerek çünkü babam destek vermiyor okumamı istemiyor ve herkes geç kalmışsın diyor lütfen doğruyu söyleyin 20-21-22 geç bi yaş mı üniverste okumak için ?

geç olur mu hiç bende 21 yaşındayım ve seneye üniversite sınavına girip tekrar gidicem kısmetse kazanırsam tabii:34: ben 2 yıllık bitirdim aslında şimdi tekrar sınava girip 4 yıllık bölüm istiyorum yani kısacası 21 geç değil.

daha neler arkadaşım 21-22 yaş nedir ki hele ki eğitim konusunda.. bizim fakültede 57 yaşında bir kadın var ve not ortalaması 4.00.. yani fakülte birincisi.. gerisini sen düşün ve oturup hayıflanmak yerine kim ne derse desin harekete geç hayatını kurtar..

hiçte geç değil valla zaten öyle belli bir yaş olmuyorki sınıflarda ikinci üniversitesini okuyan geç giren küçüğü büyüğü her yaştan herkes giriyor kimse kimseyede büyük küçük demiyor ben birinci sınıftayken sınıfımızda 30 yaşında biri vardı not ortalaması çok yüksek hiç kimsede geç meç demiyordu ki değil yani üniversitenin yaşı mı olurmuş kim kaç yaşında gitmek isterse gitmesi gerekirse gider takma sakın böyle birseyi sakın

kesinlikle geç değil; ama bir yıllarca erteleyip üstüne evlenip çoluğa çocuğa karışırsan o zaman da geç olmasa da mecalin kalmayabilir. umarım her şey gönlünce olur; fakat bence lütfen çalış didin ve okulunu oku, geç niye olsun üniversiteye girip yıllarca sınıfta kalan aylaklık edenler var, sen onlardan olmayacaksın.

Ölüm gelmedıgı surece hiçbirşey için geç değildir..
Çok gençsin daha ben 23 yasındayım uni.bıttı sımdı ıkıncı uni.için ugras verıyorum.
Milleti dınleme . kendılerı basaramamıslarsa senınde basarmanı ıstemez köreltmek ısterler .. sen yoluna bak ..

Son düzenleme:
Back
X